Takarító szolgálat

Takarító szolgálat az önök kényelméért. Ha nincs ideje és türelme a takarításhoz és szeretne munkájára igényes takarítót megbízni Budapesten, vagy Budapest 50 km-es vonzáskörzetében, a legjobb weboldalon jár. Takarító szolgálat során csapatunkban csak jól bevált, összeszokott takarítók dolgoznak, és otthonába vagy cégénél csak maximálisan megbízható takarítókkal fogunk dolgozni. Akár erkölcsi bizonyítvánnyal és szerződéssel is segítjük a kezdeti bizalom kialakulását.
Takarító cégünk célja a hosszú távú sikeres együttműködés elérése. Ezt két úton érjük el a biztonsággal (magánügyeit, értékeit biztonságban tudhatja, titoktartási szerződést kötünk), illetve a precizitással (minden esetben szerződést és számlát biztosítunk, a szerződésben pontosan rögzítjük az elvégzendő feladatokat, így a későbbiekben sem lehet félreértés).

Takarító cégként lévén munkáinkat mindig az adott kornak és körülményeknek megfelelően probáljuk szakszerűen és tökéletesen elvégezni.
Eszközeink és takarítószereink minden esetben megfelelnek a magyar illetve az Európai Unió szabványainak és szabályainak.
Kollégáinkat nagy gondossággal és komoly feltételekkel válogatjuk.
Célunk professzionális takarító szolgáltatás minden kedves ügyfelünknek.

Lakástakarítás, Irodatakarítás, Ózonos fertőtlenítés? Takarító szolgálat az Ön kényelméért 

állunk rendelkezésére!

Megbízható és tapasztalt takarító céget keres, amit cégünk képvisel, Budapesten és a főváros vonzáskörzetében örömmel fogadunk megbízásokat. Magánszemélyek és cégek részére nyújtunk teljeskörű szolgáltatást. Lakások és irodák, műhelyek és raktárak komplett takarítását is vállaljuk Budapesten és Pest megye egész területén igénybe veheti a Clean & Go kft munkáját. Legyen szó akár alkalmi vagy rendszeres takarításról, hívja cégünk telefonszámát vagy keressen emailben.

Takarító szolgálat a  komplett takarítást előzetes felmérés és egyeztetés alapján végzi. Ünnepi, tavaszi vagy festés, felújítás utáni takarító szolgálat munkájára van szüksége? Önnek teher, nekünk mindennapos teendő, amit profin és a legnagyobb örömmel végzünk el. Lelkiismeretes és profi takarítóinkra mindig számíthat. Igény szerint régóta elhanyagolt padlások, pincék kipakolását és akár fertőtlenítő takarítását is vállaljuk. Bízza ránk a munkát és rá sem fog ismerni a helyiségekre.

takarító szolgálat

Takarítás Cégeknek, Apartmanoknak, Szállodáknak, Társasházaknak

Racionális értelemben a takarító szolgálat a tisztaságot biztosítja. Érzelmi értelemben viszont azt biztosítja, hogy a látogatók jól érzik magukat. Portfóliónk a professzionális takarító szolgálat szinte teljes skáláját magában foglalja. Mi minden egyes ügyfelünk részére egyedi, igényeire szabott koncepciót dolgozunk ki, amit aprólékos munkával igazítunk a speciális követelményekhez. Így a takarító szolgálat  nem csak magas minőségi szintet teljesít, de kiemelkedően költséghatékony is.

Garantáljuk, hogy tisztítóeszközeink és anyagjaink kímélik a felületeket és környezet barátúak. Ha a piacon fellelhető termékek nem felelnek meg ezeknek a magas követelményeknek, beszállítóinkkal közösen, új termékeket fejlesztünk ki. Mindezek eredménye az innovatív takarító szolgálat, amelynek meghatározó szerepe van az Ön ingatlanjának értékmegőrzésében. Végül, de nem utolsó sorban, átfogó, integrált minőségellenőrzésünknek köszönhetően, Ön mindig támaszkodhat ránk. Ez pedig egymás iránti bizalmat és jó együttműködést szül.