Családi házak takarítás, valamint irodák és lakások nagytakarítása

Családi ház nagytakarítás, irodatakarítás Budapest és környékén garanciával!

Családi ház takarítás vagy esetleg lakások, irodák nagytakarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron akkor nem kell tovább keresgélnie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mindenféle takarítás elvégzésében, így önnek nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot. Végzünk kis és nagy takarításokat egyaránt.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

A takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőmentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk!

Családi ház takarítási alap szolgáltatások

Ablakok, keretek, párkányok külső belső tisztítása

Pókhálótlanítás

Porszívózás

Konyhaszekrények, konyhai gépek külső  vegyszeres tisztítása

Felmosás, parketta ápolás

Szegélyek portalanítása

Vizesblokkok, csempék vízkőtlenítése, tükörfelületek tisztítása

Ajtók, keretek külső – belső tisztítása

Bútorok külső vegyszeres tiszítása

Kapcsolók, lámpák nedves letörlése

Polcok vegyszeres tisztítása

Radiátorok külső tisztítása

Családi ház takarítási extra szolgáltatások

Alpin Ablaktisztítás

Az ablaktisztítás alapértelmezetten benne van a nagytakarítási szolgáltatásunkban. Mi nem csak az üveg felületeket tisztítjuk! Ablaktisztításba beletartozik a keretek külső és belső felületének tisztítása, a zárt állapotban nem látható felületeket is megtisztítjuk, a redőnyös ablakok esetében a redőnyök tisztítását is elvégezzük ha külön igény tart rá. Azonban ha ehhez alpinista technikát kell alkalmaznunk, az feláras!

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás

Szőnyeg és kárpittisztítást is kérhet ha szeretné, hogy szőnyegei és bútorainak kárpitja tiszta és friss illatúak legyenek. Saját ipari gépeinkkel végezzük ezt a szolgáltatást. Fontos, hogy jelezze előre ha kéri ezt a szolgáltatást a nagytakarítás mellé, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező kollégánkat és a gépet is küldjük a takarítás alkalmával.

Függönytisztítás

Függöny tisztítást is vállalunk le és felszereléssel ha kéri, de az alap nagytakarításba nem tartozik bele ez a szolgáltatásunk.

Padló súrolás

Különleges esetekben súrológépet vetünk be a padló burkolatok makacs szennyeződéseinek eltávolítására.

Fuga tisztítás

Az elszennyeződött fugák tisztítására különleges vegyszer és szaktudás szükséges aminek köszönhetően szinte újjá varázsoljuk a fuga színét. Ha szeretné igénybe venni fuga tisztítás szolgáltatásunkat jelezze kollégánk felé, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező kollégánkat küldjük önhöz és a megfelelő vegyszerek és eszközök is a helyükön legyenek.

Nagy belmagasság

Nem okoz gondot az akár 4-5 méteres belmagasság sem, de fontos, hogy jelezze előre így a megfelelő létrákat visszük magunkkal.

Egy átlagos családi ház takarításnál a nagytakarítást évente kétszer, háromszor kell végezni. Nagyjából ez a 4-6 hónap az, amennyi idő alatt összegyűlik annyi por és szennyeződés a lakásban amit már ajánlatos kitakarítani alaposabban. Ez persze nem azt jelenti, hogy az eltelt időszakban nem volt rendesen kitakarítva a lakás, hanem egészen egyszerűen vannak olyan helyek amiken az ember egy rutin takarítás alkalmával átsiklik.

Ilyen “elhanyagoltabb” tárgyak, területek például: a könyvek és a mögéjük eső polc részek, a nagyobb bútorok mögötti részek és a szekrények teteje is, mert azokat sem portalanítja le az ember minden héten. A szőnyegek és a kárpitok is jó kis porfogók, lakóhelyül szolgálnak a poratkáknak. Az ablakokat is általában a nagytakarítás alkalmával szokták megtisztítani az emberek.

Önnek nem kell azzal foglalkoznia, hogy tisztítószert vagy takarítási felszerelést biztosít, mert cégünk minden esetben ezt állja. A családi ház takarítás árakat mindig négyzetméterre (nem alapterületre) számoljuk, és egyedileg területre határozzuk meg. Akár kiköltözik akár beköltözik vagy csak albérlő utáni takarítást szeretné igénybe venni, mi állunk rendelkezésére

Családi ház takarítás garanciával

Ön csak akkor fizet, ha maximálisan elégedett a szolgáltatásunkkal.

Családi ház takarítás – Gyorsan Profi Módon – önnek erre van szüksége. Már akár pár óra alatt csodálatos tisztává varázsoljuk a nagytakarítás során otthonát, irodáját. Garanciát és felelősséget vállalunk a nagytakarítások alatt melyet szerződésbe foglalunk, hogy ön nyugodt legyen a takarítás alatt! Szaktudás nálunk alap követelmény!

Még nem döntött?

Most minden 80.000 Ft feletti takarítás mellé ajándék ózongenerátoros fertőtlenítés jár!