Beázás, árvíz elhárítás és az azt követő takarítás

Cégünk kiemelkedő szolgáltatási területe a beázás, árvíz utáni takarítás. 

Beázás és árvíz utáni nagytakarítás
Beázás és árvíz utáni nagytakarítás

Szolgáltatásoknál az alábbiak közül választhat akár egyben vagy külön-külön is: 
-szennyezett víz eltávolítása
-falak szárítása hőlégfúvóval
-fertőtlenítés nanotechnikával (naonezüst)

Fertőtlenítés nanotechnikával (nanoezüst)

1 .A diffúzió során a Nanosept fertőtlenítő szer hidrogén-peroxid és ezüst részecske tartalma köddé alakul, a köd szétterjed a zárt térben, és elkezdi kifejteni a hatását a helyiségben található felületeken található mikroorganizmusok.

2. A behatási idő során a képződött köd reakcióba lép a felületeken található mikroorganizmusokkal, amelynek hatására a kórokozók elpusztulnak. Az ezüst részecskéknek köszönhetően az antimikrobiális hatás spektruma szélesebb és tartósabb.

 A ködgenerátoros ködképző gép erőteljes légáramlatot biztosít a helyiségben, a nano tisztítás során apró cseppekre porlasztja a fertőtlenítőszert és tartósan lebegő állapotban tartja a képzett cseppeket. Mindez lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítőszer-cseppek gyakorlatilag mindenhova eljussanak és a tökéletesen befedjék a felületet, a lehető legjobb fedést biztosítva a kezelendő felületeken. Az előállított permetet a gép egy műanyag fúvókán keresztül egyenletes, vékony rétegben szétoszlatja. Az apró cseppek így a nehezen hozzáférhető résekbe és sarkokba is eljutnak.

 A ködgenerátoros ködképző gép erőteljes légáramlatot biztosít a helyiségben, a nano tisztítás során apró cseppekre porlasztja a fertőtlenítőszert és tartósan lebegő állapotban tartja a képzett cseppeket. Mindez lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítőszer-cseppek gyakorlatilag mindenhova eljussanak és a tökéletesen befedjék a felületet, a lehető legjobb fedést biztosítva a kezelendő felületeken. Az előállított permetet a gép egy műanyag fúvókán keresztül egyenletes, vékony rétegben szétoszlatja. Az apró cseppek így a nehezen hozzáférhető résekbe és sarkokba is eljutnak. A NanoSept a megfelelő eszközzel fertőtlenítőszeres köddé is alakítható, ami által zárt helyiségekben is rendkívül hatékonyan eloszlatható. További részletek

Munkavédelmi szempontból is fontos megjegyezni, hogy a hidrogén- peroxid bomlása során emberi egészségre káros anyagok nem keletkeznek. A különböző felületeket – a klórtartalmú anyagokkal ellentétben – nem roncsolja!

Fertőtlenítés ózongenerátorral:

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos ezért a lakások teljes fertőtlenítésének az igénye hívta életre az ózonos fertőtlenítést, mely eljárást hazánkban az elsők között végezzük ügyfeleink legnagyobb elégedettségére. A makacs, kellemetlen szagok teljes megszüntetése környezetbarát ózon technológiával történik. Az ózon gáz halmazállapotú, így egyidőben fertőtleníthető vele a lakás légtere és minden berendezése is. Könnyedén behatol a kárpitokba, szőnyegekbe, ágymatracba, ágyneműbe és minden nehezen hozzáférhető helyen ki tudja fejteni fertőtlenítő hatását. Megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, penészgomba-spórákat, bogarakat, hangyákat, csótányokat poratkákat és az allergiát okozó poratka ürüléket is. Semlegesíti a dohányfüstöt és egyéb kellemetlen szagokat, friss és egészséges teret hagy maga után. Az ózonos fertőtlenítő eljárásunk maximálisan környezet- és családbarát. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot. További részletek

Az ózongenerátor vegyszermentes, ózongáz termelésével tudja fertőtleníteni és szagtalanítani épületek belső terét. Nem helyettesíti a takarítást, portörlést, ezért a nagyobb komfortérzet érdekében célszerű egy alaposabb nagytakarítást végezni előtte a lakásban!