Pipere takarítás

Pipere takarítás garanciával

Az adott esetben minden helyiséget a legapróbb részletekig kitakarítjuk!

Minőségi Kiehl termékeket használunk, a lehető legnagyobb figyelmet fordítva a felületek ápolására, állagmegóvására. Ezért a termékeinket a Temi higieniai kft-től szerezzük be. Ez a fajta takarítás egy egyszeri alkalommal történő, teljes körű, mindent átfogó takarítási forma, egyetlen részlet sem marad tisztítás nélkül. A legnagyobb tisztaságot ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át a lakásnak minden egyes részét.

Fürdőszoba kék mozaik

A por kegyetlenül minden kis zeg-zugban megjelenik, annak eltakarítása pedig bosszantóan időigényes és sziszifuszi munka. Rohanó világunkban minden fontos dologra, amit a saját környezetünkben el kell végeznünk, egyre kevesebb idő jut. Így van ez a takarítással, főként azzal a fajtájával, amit piperetakarításnak hívunk.

Nappali tévével

pipere takarítás teljes körű, mindent átölelő takarításforma, ahol egy porszem nem maradhat figyelmen kívül. Legalaposabb munkát ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át lakásának minden egyes részét. A pipere takarítást azoknak javasolt, akik törekednek a legnagyobb tisztaságra.

Az irodai piperetakarítás részét képezi a napi hulladék eltávolítása, az ajtókeretek portalanítása, az asztalok, irodai szekrények, egyéb irodai bútorzat és készülékek felületeinek tisztán tartása, fertőtlenítése, a vitrinek, ablakok és egyéb üveg- és tükörfelületek folyamatos tisztántartása.

Ha az irodához konyha is tartozik: Mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, konyhapult, konyhaszekrény, kávé-és teafőző, egyéb konyhai gépek, eszközök, étkezőasztal precíz tisztántartása napi rendszerességgel, ügyelve a fertőtlenítésre is a gyakori használat miatt. Ide tartozik még a járólapok napi tisztítása, szükség szerinti felületkezelése is a nagyobb igénybevétel miatt.
Mellékhelyiségek tisztántartása: A Wc, a piszoárok napi takarítása, fertőtlenítése kiemelten fontos feladat, hiszen sokan használják őket nap, mint nap. A csempék rendszeres áttörlésével felelhetünk meg a higiéniai és az esztétikai igényeknek egyaránt.

takarítás-piperetakarítás