Extrém takarítás

Extrém takarítás

Üdvözöljük a  Clean & Go Hungary Kft extrém takarítás szolgáltatásban

A legtöbben nem igazán tudják, hogy ha biológiailag veszélyes extrém takarítást, tisztítást végeznek, akkor többet kell használnia, mint egy egyszerű kereskedelmi szert a tisztításhoz. 

Nézzük tehát mik ezek az extrém takarításnál felmerülő veszélyek?

A biológiai veszélyt leginkább egyfajta melléktermékként vagy szervezetként írhatjuk le, amely vagy káros, vagy potenciálisan káros az emberi szervezetre. A biológiai veszélyek gyakori példái a következők:

Hányás

Vér

Orvosi hulladék

Ürülék

Méreganyagok

Vizelet

Baktériumok

A legtöbb ember azt gondolja, hogy csak akkor találkozhatnak biológiai veszélyekkel, ha egészségügyi környezetben, intézményben vagy kórházban vannak. A legfontosabb, hogy megértse, hogy bárhol találkozhat ezekkel a biológiai veszélyekkel. Például, ha egy trauma vagy egy bűncselekmény helyszíne volt kitéve, biológiai veszélyeknek lehet kitéve.

Elhunyt és baleset utáni takarítás, Bűnűgyi helyszín takarítás

Diszkréten, alaposan, méltóságteljesen…

Vannak életünkben különösen nehéz élethelyzetek. Például, mikor környezetünkben haláleset történik. Ön ilyen esetben is számíthat munkánkra..Az ingatlan teljes tisztítását és fertőtlenítését a lehető legnagyobb diszkrécióval és megfelelő szakmai háttérrel tudjuk biztosítani. Igyekszünk minden ezzel a feladattal járó tehertől mentesíteni, hiszen így is marad bőven olyan, amit csak személyesen Ön tud elvégezni.

Hogyan történik az extrém takarítás, tisztítás?

Bármely cég, amely biológiai veszélyek elleni takarítással foglalkozik, mindig azzal kezdi, hogy technikusokat alkalmaz, akik képzettek ezen a területen, és olyanokat, akik képesek kezelni az adott helyzetet. A legtöbb vállalat a következő lépéseket alkalmazza, amikor minden fertőtlenítésről és helyreállításról van szó.

A tisztítási folyamat

Az első dolog, ami megtörténik, a tisztítási folyamat. Minden biológiai anyagot, vérnyomot, vegyszert és szennyeződést alaposan eltávolítanak a helyszínről. Ha van olyan személyes vagyontárgy, amelyet nem lehet kezelni vagy helyreállítani, akkor az automatikusan orvosi hulladékként kerül elszállításra.

A fertőtlenítés folyamata

Miután az összes tisztítást elvégezték, és minden biológiai veszélyt eltávolítottak, a következő lépés a fertőtlenítés. Itt a szakemberek elkezdik az összes felületet fertőtlenítőszerrel permetezni, amit rendszeres időközönként meg is fognak tenni. 

A szagtalanítás folyamata

A tisztítási és fertőtlenítési folyamat befejezése után a következő lépés az esetlegesen visszamaradt szagok eltávolítása. Ez segít abban is, hogy megszabaduljon a kellemetlen szagoktól, amelyek még mindig megtalálhatók a megtisztított területen.

Ha ilyen helyzetbe vagy traumatikus eseménybe kerül, a legjobb, ha a lehető leghamarabb felhívja az extrém takarításra szakosodott céget. Nem tanácsos, hogy egyedül próbálkozzon a takarítással. Ha úgy döntesz, hogy egyedül teszed ezt, akkor nem csak magadat sodorod veszélybe, hanem az összes többi embert is, akik veled élnek vagy elfoglalják azt a helyet.

A legjobb, ha olyan céget keresel, amely a hét minden napján, 24 órában elérhető, így legalább biztos lehetsz abban, hogy azonnal a segítségedre lesznek, amint felhívod. A fertőzések ellenőrzése nagyon fontos, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Szükség van-e tanúsítványokra az extrém takarításhoz?

Annak ellenére, hogy valóban nincs szükség tanúsítványra, követelmény, hogy aki biológiailag veszélyes extrém takarítóként akar dolgozni, legalább a vérrel terjedő kórokozókkal kapcsolatos képzésben részesüljön. Ezen a képzésen azt is bemutatják nekik, hogyan kell használni a védőfelszereléseket és más biztonsági intézkedéseket, amelyeket mindenkor be kell tartani. 

Gyűjtögetés utáni takarítás, lomtalanítás

A kényszeres gyűjtögetőknél gyakrabban fordul elő elhízás, kardiovaszkuláris probléma és cukorbetegség, mint az átlag embereknél – állapította meg egy új pszichológiai kutatás. Ráadásul azok, akik a kényszerbetegség ebben a formájában szenvednek, kevésbé hajlamosak orvosi segítséget kérni. Csak akkor fordulnak orvoshoz, amikor a betegség már súlyos tünetekkel jár. A minap a Clean & Go kft csapata is egy ilyen kényszeres egészségileg is problémás ügyfélnél jártak takarítani. Sajnos ilyenkor roppant nehéz felkészüli a látványra és az ezzel járó szagokra. Minden alkalommal új dolgokkal szembesülünk és próbáljuk kihozni a maximumot az adott helyzetből még akkor is ha néha szinte lehetetlennek tűnik.

Lomtalanítás vagy kényszeres gyűjtögetés utánitakarításnál vagy akár extrém takarításnál hívjon bizalommal.

Ha profi céget keres aki korrekt árakon nyújtja szolgáltatásait akkor jó helyen jár.-Akár 3 órán belül állunk rendelkezésére profi csapatunkkal és felszereléseinkkel.