Takarítási szolgáltatás :

Takarítási szolgáltatás:

Takarítási szolgáltatás egy másik elengedhetetlen része az Ablaktisztítási szolgáltatás amit külön is kérhet, ha ön csak az ablaktisztítását szeretné takarítócégre bízni! Keressen bizalommal és ablakait ragyogóvá varázsoljuk a legkorszerűbb takarító eszközökkel. 

Az ablakok tisztítása mellett fontos a redőnyök és szúnyoghálók tisztítása is, az árajánlat kérésénél kérem írja le ha ezeket a részeket is szeretné ránk bízni!

Ablaktisztítási takarítási szolgáltatás cégeknek is

A legtöbb üzlet és iroda takarításának legnagyobb része az ablakok takarítása, hiszen egy üzlet vagy iroda tisztaságának a tükre az üveg és tükör felületek tisztasága. Vállaljuk irodák, üzlethelyiségek, konditermek és egyéb ingatlanok ablaktisztítását gyors és precíz munkavégzéssel korrekt áron

Ablaktisztítás cégeknek

ablaktisztítás

Ablaktisztítás magánszemélyeknek.

Talán az egyik legnehezebben és legtöbbször kihagyott takarítási szolgáltatás a háztartásokban az ablakok, redőnyök, függönyök és szúnyoghálók tisztítása, pedig nincs szebb a kristálytiszta ablakoknál és tiszta függönyöknél egy családi ház vagy lakás esetében.

Ajánlatkérés

Az ablakok koszolódását erősen befolyásolja az ingatlan elhelyezkedése. Például az utca fronti ablakok sokkal porosabbak, mint amelyek egy zárt udvarra néznek. Egy földszinti, főútra néző ablak sokkal koszosabb, ezért sokkal sűrűbben is kell tisztítani, mint a 4. emeleti lakások ablakát. Az ablaktisztításnál is nyúlhatsz környezetbarát “csodaszerekhez”, mint például az ecet, a citrom vagy a szódabikarbóna, de szóba jöhet a só is. Az ecettel vagy a sóval még az ablaktisztító vegyszeredet is felturbózhatod! Az ablakok tisztításának folyamatát a keretek rendbetételével kezdjed! Mosogatószeres langyos vízzel mosd le! Ne hagyd ki a párkányokat se!

Soksor találkozunk takarítási szolgáltatás során nagy belmagassággal és nagy üvegfelületekkel. Ha nagyon koszos az üvegfelület, akkor szivaccsal átmoshatod azokat is. Majd száraz ronggyal vagy papír törlőkendővel töröld át a kereteket, így lesz teljesen foltmentes és ragyogóan tiszta a tok és a keret. Ezután jöhetnek az üvegek. Itt is számtalan módszer, eszköz és tisztítószer áll rendelkezésedre. A jó öreg újságpapírtól a hagyományos gumiból készült ablak lehúzón át a gőzzel tisztító gépig. Az üvegek tisztításánál egyetlen cél van, mégpedig a foltmentes tisztaság.

Takarítási szolgáltatás alkalmával mi nem használunk ecetet, de ezt otthon kezdő ablakpucolóknak ajánljuk. Az ecetes vízzel könnyen folt- és csík mentessé varázsolhatod az ablakokat! Ha nagyon koszosak az ablaküvegek, akkor használj ecetet hígítás nélkül. Ha profikra szeretnéd bízni az ablaktisztítást, akkor egyszerűen csak rendeld meg ezt az extra takarítási szolgáltatás bármelyikét.! A “Nagytakarítás” csomagunk már magába foglalja az ajtók tisztítása mellett az ablaktisztítást!

Ködgenerátoros fertőtlenítési és takarítási szolgáltatás:

Clean and GO Kft Ködgenerátoros fertőtlenítési technológia

A ködgenerátoros fertőtlenítés, hidegködös eljárás takarítási szolgáltatás lényege, hogy a fertőtlenítőszerből egy úgynevezett ködgenerátor segítségével 10-230 mikron méretű cseppeket állítunk elő a fertőtlenítőszer oldatából. Az 50 mikron alatti fertőtlenítőszer-részecskék tartósan képesek lebegni, ezáltal biztosítják, hogy a zárt térben lévő tárgyakat, felületeket egyenletesen, vékony rétegben befedjék.

A kórokozók folyamatos mutációja miatt a világszerte komoly problémákkal állunk szemben, de ködgenerátoros fertőtlenítési szolgáltatásaink során egy olyan, 21. századi, nanotechnológiai terméket alkalmazunk, mely számos kihívásra megoldást jelent. A hagyományos fertőtlenítési technológiák alapja, hogy vegyi úton, mérgező gázokkal, vagy valamilyen sugárzás (pl. UV fény) segítségével semlegesítjük a nem kívánatos baktériumokat, vírusokat, gombákat. Ezek esetében a fertőtlenítést követően szinte azonnal megkezdődik a visszafertőződés. A legújabb fejlesztésű, nanotechnológiai termékkörbe tartozó ködgenerátoros technológiánk segítségével a fertőtlenített felület minimum 10 napig tökéletesen steril, csíramentes marad, majd a láthatatlan felület-bevonat ezt követően is lecsökkenti a lehetőséget a felület újra fertőződésére.

A nanotisztítási takarítási szolgáltatás két fő lépésből áll:

A diffúzió során a Nanosept fertőtlenítő szer hidrogén-peroxid és ezüstrészecske tartalma köddé alakul, a köd szétterjed a zárt térben, és elkezdi kifejteni a hatását a helyiségben található felületeken található mikroorganizmusokon.A behatási idő során a képződött köd reakcióba lép a felületeken található mikroorganizmusokkal, amelynek hatására a kórokozók elpusztulnak. Az ezüst részecskéknek köszönhetően az antimikrobiális hatás spektruma szélesebb és tartósabb, mintha csak hidrogén-peroxid lenne jelen önmagában.

Nanosept fertőtlenítőszerrel, ködgenerátoros fertőtlenítéssel történő fertőtlenítéses takarítási szolgáltatás fő előnyei:

A ködgenerátoros ködképző gép erőteljes légáramlatot biztosít a helyiségben, a nano tisztítás során apró cseppekre porlasztja a fertőtlenítőszert és tartósan lebegő állapotban tartja a képzett cseppeket. Mindez lehetővé teszi, hogy a fertőtlenítőszer-cseppek gyakorlatilag mindenhova eljussanak és a tökéletesen befedjék a felületet, a lehető legjobb fedést biztosítva a kezelendő felületeken. Az előállított permetet a gép egy műanyag fúvókán keresztül egyenletes, vékony rétegben szétoszlatja. Az apró cseppek így a nehezen hozzáférhető résekbe és sarkokba is eljutnak, a ködgenerátoros fertőtlenítés minden hagyományos fertőtlenítő eljárásnál alaposabb és hatékonyabb eredményt biztosít. A ködképzésese fertőtlenítés jóval hatékonyabb és hosszabb távú, mint az ózonnal vagy UV-fénnyel végezhető eljárásokhoz. A felületeken képződött ezüst-bevonat időben kiterjesztett védelmet biztosít, így a felületek tartósabban is megvédhetőek a rájuk kerülő kórokozóktól.

Munkavédelmi szempontból is fontos megjegyezni, hogy a hidrogén- peroxid bomlása során emberi egészségre káros anyagok nem keletkeznekA különböző felületeket – a klórtartalmú anyagokkal ellentétben – nem roncsolja.

Ahogyan ismeretes, a koronavírus az influenzához hasonlóan cseppfertőzéssel terjed, és számos cikk közlése szerint úgy is fertőzést okozhat, ha az ember a cseppekkel szennyezett tárgyak érintését követően a szeméhez, orrához vagy szájához nyúl. Jelenlegi információink szerint a terjedés gyorsaságának egyik legfontosabb oka, hogy átlagosan 4-10 nap telik el a megfertőződés és a tünetek jelentkezése között. Egyértelmű tehát, hogy egy tartósan a felületen maradó fertőtlenítőszernek óriási szerepe lehet a járvány lelassításában. Ilyenkor a lehető leg gyorsabban meg kell rendelni a fertőtlenítős takarítási szolgáltatás-t.

A NanoSept a megfelelő eszközzel fertőtlenítőszeres köddé is alakítható, ami által zárt helyiségekben is rendkívül hatékonyan eloszlatható. És bár másfajta mikroszkopikus fémrészecskék felhasználásával gyártott innováció is elérhető már napjainkban, az ezüsttartalmú szerek azok, amelyekről olyan átfogó tanulmányt készített az Európa Tanács SCENIHR Bizottsága, amely nem mutatott ki velük kapcsolatban egészségkárosító hatást. Rendelkezésünkre áll tehát, és folyamatosan elérhető egy olyan, hazai gyártású, klórmentes, számos módon tesztelt fertőtlenítőszer, mely jelentős segítséget nyújthat a COVID-19 elleni küzdelemben.Reméljük, hogy a szer széleskörű alkalmazása mihamarabb megindulhat, hozzájárulva a járvány terjedésének lassításához. Minden szakértő egyetért abban, hogy a COVID-19 elleni küzdelemben a fertőtlenítésnek kulcsszerepe van. Rendkívül fontos a kézfertőtlenítés és személyes óvintézkedések megtétele, de a felületek – lehetőség szerinti minél tartósabb – védelmének ugyanilyen alapvető a jelentősége.

Legyen szó egészségügyi kezelőfelületekről, várótermekről, vagy egyszerűen a közösség által gyakran érintett tárgyakról (például jármű kapaszkodókról, közterületen lévő műtárgyakról), minden olyan felület fertőtlenítése kulcsfontosságú, mellyel elkerülhetetlenül sok ember kerül a mai napig folyamatosan kontaktusba. Léteznek ma már olyan megoldások, amelyek az egyszerű, pillanatnyi fertőtlenítésen túl hosszantartó hatást érnek el. Olyan innovatív anyagok, amelyek a kisméretű fémrészecskék felhasználásának köszönhetően rendkívüli hatékonysággal képesek felvenni a harcot az olyan agresszív vírusok ellen is, mint a COVID-19.

Hatása több hétig tart!

Hidegködképzéses fertőtlenítés más hosszantartó fertőtlenítő szerrel

Társaságunk egyik főtevékenysége a helyiségek fertőtlenítés, melyet magas színvonalon korszerű Ködösítési technológiával végez. Az eljárás nem csak a helyiségben lévő baktériumokat, gombákat és vírusokat öli meg, hanem ezzel együtt szagtalanít is. Ezért ez az eljárás nem csak ipari szegmensekben állja meg a helyét, hanem a hotel szobák helyiségeinek fertőtlenítésére, atkátlanítására is alkalmazható.

Mit érdemes tudni a Ködösítési takarítási szolgáltatás mint eljárásról a helyiség fertőtlenítésénél?

A fertőtlenítés célja: berendezések, burkolatok felületeinek, illetve a levegő olyan állapotba való hozatala, hogy az azokkal érintkezve emberi egészségre, illetve az előállított termékek, élelmiszerek a számukra előírt higiéniai követelményeknek megfeleljenek, hogy elkerüljük a mikrobiológiai romlást, kórokozókkal való fertőzést. A helyiség fertőtlenítést igény szerint havonta, negyedévente, illetve féléves időszakonként ajánlott elvégezni az adott területen, vagy olyan esetekben, amikor rendkívüli szükségét érzi.

Milyen lépései vannak a Ködösítési eljárásnak?

Előtisztítás: durva szennyeződések eltávolítása (ügyfél feladata).
Előkészítés: a kezelt helyiségekből az élelmiszereket ki kell pakolni, vagy légmentesen le kell zárni. Dolgozók a kezelés ideje alatt nem tartózkodhatnak a helyiségben. Légkezelő berendezések leállítása (ügyfél feladata).
Ködösítés: a speciális fertőtlenítőszer ködösítése speciális gépekkel. A helyiség fertőtlenítés során olyan magas minőségű fertőtlenítő szereket alkalmazunk, melyeknek nincs anyagkárosító hatása.
Szellőztetés (ügyfél feladata).

A helyiség fertőtlenítés után, hogy bizonyosságot szerezünk a fertőtlenítés hatékonyságáról, igény szerint mikrobiológiai mintavételt tudunk biztosítunk. Ezzel biztosítva partnereinket a munkák és szolgáltatásunk hatékonyságáról és magas színvonaláról.

Takarítási szolgáltatásnál, fertőtlenítésnél alkalmazási területek:

 • Légtér fertőtlenítés
 • Létesítmény fertőtlenítés
 • Raktár fertőtlenítés
 • Közintézmény fertőtlenítés
 • Hűtőház fertőtlenítés
 • Csarnok fertőtlenítés
 • Állattartó telep fertőtlenítés
 • Kamion fertőtlenítés
 • Élelmiszeripari üzem fertőtlenítés
 • Tisztatér fertőtlenítés
 • Iroda fertőtlenítés Stb.

Szólj hozzá!