Takarítási szolgáltatás

Takarítási szolgáltatás:

A piperetakarítás: mint takarítási szolgáltatás jelentése, hogy az adott helyiséget a legapróbb részletekig kitakarítjuk!Minőségi Kiehl termékeket használunk szinte minden takarítási szolgáltatás alkalmával, a lehető legnagyobb figyelmet fordítva a felületek ápolására, állagmegóvására. Ezért a termékeinket a Temi higieniai kft-től szerezzük be. A piperetakarítás egy egyszeri alkalommal történő, teljes körű, mindent átfogó takarítási forma, egyetlen részlet sem marad tisztítás nélkül. A legnagyobb tisztaságot ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át a lakásnak minden egyes részét.

Fürdőszoba kék mozaik

A por kegyetlenül minden kis zeg-zugban megjelenik, annak eltakarítása pedig bosszantóan időigényes és sziszifuszi munka. Rohanó világunkban minden fontos dologra, amit a saját környezetünkben el kell végeznünk, egyre kevesebb idő jut. Így van ez a takarítással, főként azzal a fajtájával, amit piperetakarításnak hívunk.

Nappali tévével

piperetakarítás teljes körű takarítási szolgáltatás, mindent átölelő takarításforma, ahol egy porszem nem maradhat figyelmen kívül. Legalaposabb munkát ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át lakásának minden egyes részét. A piperetakarítás azoknak javasolt, akik törekednek a legnagyobb tisztaság-

S.O.S takarítás is a takarítási szolgáltatás egyik része:

Most tudta meg, hogy vendége érkezik, akire nem számított? A takarításra már nincs ideje? Van megoldás! Az SOS takarítással a lehető legrövidebb idő alatt tisztává varázsoljuk otthonát. Alkalmi takarítást is vállalunk, hiszen előfordulnak olyan esetek, amikor gyors, de nagyon hatékony segítség kell, akár nagyon nagy területet kell nagyon gyorsan megtisztítani, eredeti állapotába visszaállítani.

Események, váratlan helyzet után is hívhat minket, így akár 24 órán belül máris a helyszínen vagyunk. Csapatunk azonnali kiszállással gyors, precíz munkával pillanatok alatt rendbe teszi a buli utáni zűrzavart. Add le a rendelésed és várd, hogy tisztává varázsoljuk lakásod, irodádat vagy kérd egyéni árajánlatunkat!

Iroda ház takarítás:

Irodák és hozzájuk tartozó helységek rendszeres takarítása. mint takarítási szolgáltatás

Az alábbiakban felsoroltak általános képet adnak a rendszeres és nagytakarítás keretein belül elvégzett irodaház takarítási feladatokról és az általunk nyújtott, irodatakarításhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokról. Természetesen igény esetén további speciális feladatokat is vállalunk az iroda takarítás keretében.

asztallapok szabad részeinek nedves ruhával történő vagy szükség szerint tisztítószeres portalanítása

monitorok, klaviatúrák, számítógépházak, nyomtatók, stb. és telefonok külső tisztítása

székek asztalok lábainak tisztítása

szemetesek kiürítése, hulladék, papír és kartonlapok kijelölt helyre történő kihordása

teljes járófelület porszívózása és / vagy nedves felmosása

átjáró ajtók üvegfelületeinek helyi tisztítása

ajtókilincsek környékének tisztítása

polcok, belső ablakpárkányok tisztítása

normál eszközökkel (pl. létra) elérhető pókhálók leszedése

fűtőtest frontok, normál eszközök (pl. létra) nélkül elérhető csövek portalanítása

szociális helyiségek fertőtlenítő takarítása, piperepolc, tükör tisztítása, csempefelület napi szennyeződésének lemosása

poharak / edények mosogatógéppel történő vagy kézi tisztítása

mosogató fertőtlenítése, vízkőtelenítse

konyhapult nedves ruhával történő vagy szükség szerint tisztítószeres letörlése

mikrohullámú sütő, elmozgatása, külső-belső tisztítása

korlátok portalanítása

lábtörlők, szőnyegek porszívózása

bejárati ajtók portalanítása

Szőnyeg és kárpittisztítás takarítási szolgáltatás:

Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás gyors határidővel,Budapest egész területén akár ingyenes kiszállással tisztítjuk ki szőnyegét vagy kanapéját az Ön Otthonában néhány óra alatt.

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás

Nyerje vissza bútorai, szőnyegei eredeti színét szőnyegtisztítási takarítási szolgáltatás segítségével, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól kárpittisztítással! Professzionális technikával cégünk gondoskodik róla, hogy ülőgarnitúrája és szőnyege visszakapja tisztaságát, frissességét és újra üde illat vegye körül Önt otthonában. Több éves szaktudással és megbízható extrakciós tisztítógépekkel varázsoljuk kanapéja kárpitját és szőnyegét újjá.

Választhat bio kárpittisztítást is attól függően mire van Önnek szüksége. A bio takarítószereink teljes mértékben vegyszermentesek,nem allergizálnak. A szőnyegtisztítási technológiák közül a leginkább elterjedt az extrakciós vizes tisztítás. Mielőtt belemennénk a részletekbe, tisztáznunk kell, mit jelent az extrakció. Mindenképpen valamilyen vegyi kivonást, eltávolítást jelent. Tehát mondhatjuk, hogy a takarítás egyfajta extrakció.

Ajánlatkérés

A szőnyegtisztítás során tisztítószeres vizet juttatunk a szőnyeg szálai közé, ekkor időt kell hagyni arra, hogy a kérdéses és hasznos kémiai átalakulások lejátszódhassanak, hiszen sokszor az a hiba, hogy a reakció idő kivárására nincsen elegendő türelmünk. Tapasztalt szakemberek már a szőnyeg minőségét és szennyezettségét látva meg tudják mondani, milyen vegyszerekre van szükség, és ha kombinációs eljárást alkalmaznak, akkor is meg tudják határozni a pontos hatóidőt.

A szőnyegtisztító gép úgy működik, hogy a vegyszeres nedvességet a szőnyegbe juttatja, megfelelő nyomás alkalmazása mellett, aztán a szennyezett vizet visszaszívja a rendszer. Nyilván a víztelenítés nem tökéletes, a szőnyegek nedvességtartalma jócskán megnő, így szükség van egy szárítási folyamatra. Ennek az időtartama függ a szőnyeg méretétől, anyagának minőségétől, azonban minden esetben 10-20 óra közötti száradási idővel szinte minden esetben számolnunk kell.


A száraz habos technológia egy másik takarítási szolgáltatás ami egyre inkább elterjedt, kiváltva a sima vizes extrakciós eljárást. A habképződés lényege, hogy a szőnyegkefére a habgenerátor juttatja a szőnyegsampont, aminek hatására kemény hab képződik a szennyezett szőnyegfelületen. A hab fogja a szennyeződéseket felvenni a szőnyeg felületéről. Ennek a módszernek nagyon nagy előnye, hogy a szőnyeg annak ellenére, hogy nagyon jól tisztítható, nem nedvesedik át olyan nagymértékben, mint a vizes extrakciós eljárásnál. Ennek következtében a szőnyeg hamarosan járható állapotba kerül, ezt nem mondhatjuk el a vizes extrakciós eljárásnál.

Szőnyeg tisztítása takarítógéppel

A legnagyobb kihívást az effajta takarítási szolgáltatás alkalmávall az erőteljesen szennyezett szőnyegek tisztítása és fertőtlenítése jelenti minden esetben. Hajlamosak vagyunk rengeteg felesleges erős vegyszeres kiképzésnek kitenni szőnyegeinket, tönkretéve azok érzékeny szerkezetét, majd ha sikerrel is járunk, az csak látszólagos eredmény, ugyanis a sérülések után gyorsabban és visszafordíthatatlanul szennyeződhet sérült szőnyegünk.


Megfelelő vegyszer megválasztása után egy tárcsás géppel alaposan átdolgozzuk a szennyezett szőnyegfelületet, ügyelve arra, hogy minél nagyobb a felület, annál gyorsabban játszódnak le a hasznos kémiai reakciók. A hatóidő betartása nagyon fontos ebben az esetben is, hiszen ha túl sokáig várakozunk, akkor tönkremehet szőnyegünk, ha kevés ideig várunk, akkor nem történik meg a tisztítás. Ebben az esetben elpocsékoltuk a drága vegyszereket. Újra kell kezdeni a folyamatot, felesleges kezelésnek kitéve szőnyegünket.

A lakástextíliák tisztántartása nagyon fontos, gondoljunk csak a szemmel nem látható szennyeződésekre. Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy otthonunkban nem szaporodtak fel a veszélyes és olykor allergiás rohamokat is kiváltani tudó mikroorganizmusok, mindenképpen érdemes tapasztalt és jól felkészült takarítókat hívni segítségül és kérni a takarítási szolgáltatás eme részét.

Szólj hozzá!