Takarítási szolgáltatások 1 rész

Takarítási szolgáltatások:

Takarítási szolgáltatások minden épülettípusnál, így többek között irodaépületek, ipari-, kereskedelmi-, sport- és egészségügyi létesítmények napi, eseti és speciális tisztítását vállaljuk. Gondoskodunk a ránk bízott munka lelkiismeretes, magasszínvonalú elvégzéséről. 

A modern technológia és a személyes törődés ötvözésével védjük meg partnereink értékeit.

Válassza professzionális takarítási szolgáltatásokat a tökéletes tisztaságért! 

Megbízhatóságunkat igazolja, hogy cégcsoportunk zavartalanul működik több, mint 30 éve. Számunkra a legfontosabb szempont, ügyfeleink elégedettsége. Specifikusan megbízóink igényeire szabjuk az általunk kínált szolgáltatásokat és azokat professzionális módon kivitelezzük.

A felmérést és az egyeztetést követően, megrendelőink igényeinek megfelelően végezzük a takarítást. Rendszeresen visszaellenőrizzük, dokumentáljuk az elvégzett feladatokat. Ehhez segítségünkre van folyamatosan elérhető, 0-24 órás diszpécserszolgálatunk is.

Takarítási szolgáltatásokk itt olvashatóak:

Szolgáltatásunk fejlesztésének célja megrendelőink környezetének korrekt takarítása!

Figyelemmel kísérjük a technológiai változásokat és fejlesztéseket. A változásokat követve képezzük tovább tudásunkat és a munkatársainkat. Az alkalmazott módszereink az energia hatékonyabb, költségkímélőbb és alacsonyabb környezeti terhelést jelentő felhasználását teszik lehetővé.

Munkánk során kizárólag az általuk bevizsgált technológiákat integráljuk szolgáltatásaink fejlesztése során. Hitvallásunk a környezettudatosság, versenyképességünk a szolgáltatásunk kiváló ár-érték aránya.

Családi házak lakások is takarítási szolgáltatások közé tartoznak:

Családi házak nagytakarítására vagy esetleg lakások, irodák nagytakarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron akkor nem kell tovább keresgélnie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mindenféle takarítás elvégzésében, így önnek nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot. Végzünk kis és nagy takarításokat egyaránt.Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítási szolgáltatások GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.A takarítás bármeyik részét össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőmentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk.

Festés utáni takarítási szolgáltatások:

A lakás és ház felújítást mindig szakemberre bízzuk akkor a felújítás vagy festés utáni nagytakarítást miért végeznénk magunk? Bízza ránk a festés utáni nagytakarítási munkákat legyen az festés vagy bármilyen nagyobb felújítás. Ipari gépeinkkel és nagy tapasztalattal rendelkező csapatunkkal biztos és pontos munkát végzünk a lehető leggyorsabban korrekt áron. A munkánkra garanciát vállalunk így ha ön nem elégedett vagy hiányosságot talál a festés utáni nagytakarításban, azt ingyenesen kijavítjuk, pótoljuk.A fürdőszoba felújítását követő takarítási szolgáltatásoknál nagyon nehéz feladat, hiszen a járólapon és a csempén maradt ragasztóanyagok, fugák eltávolítása nagyon nehéz és a legtöbb esetben a teljes tisztítás után újra kifehéredhet és többször kell elvégezni ha nem használunk megfelelő vegyszereket. Bízza ránk ezt a nehéz feladatot és garantáltan elégedett lesz az új tiszta fürdőszobával, mellékhelységgel.

Öko takarítás:

Ennél a takarítási szolgáltatásoknál nem használunk savas vegyszereket. Nagyon sok esetben találkozunk a környezet védelmével, kemikáliákkal összefüggésbe hozható allergiákkal ezért bevezettük a ÖKO takarítás szolgáltatásunkat. Ha ön szeretné megvédeni környezetét a vegyszerektől, esetleg allergiás az egyes vegyszerekre vagy nem kedveli a szagukat akkor önnek ajánljuk ezen szolgáltatásunkat.

Ha ön a ÖKO takarítási szolgáltatásunkat kéri csak minőségi 100%-ban lebomló ökó tisztítószereket használunk a takarítás során, amelyek természetes alapanyagokból készülnek így a lehető legkevésbé szennyezi környezetünket. Ilyen alapanyagok például a citromsav, cukortenzid (cukornád kivonat), narancsolaj, levendulaolaj melyeknek köszönhetően csíkmentes tisztaságot és kellemes természetes illatot kapunk.

A nulla hulladék életmód nem csak abból áll, hogy milyen tárgyakat, eszközöket veszünk vagy éppen nem veszünk meg, hanem az is fontos része, hogy milyen szereket használunk háztartásunkban. Szerencsére ezen a téren is egyre több környezetbarát alternatíva van, de véleményünk szerint a takarítás az egyik olyan terület, ahol könnyen lehet nem csak hulladékot, de időt és pénzt is spórolni.

A fogyasztói társadalom egyik leginkább kipécézett tagjai a házimunkát végző nők, és mindent megtesz azért, hogy reklámok ismert eszközeit bevetve ösztönözze őket különböző, a takarítást nem csak könnyebbé, de egyszerűen szórakoztatóvá varázsoló termékek vásárlására. Azzal önmagában nem is lenne probléma, hogy terhet vegyünk le a házimunkát végzők válláról (ugyebár nem csak nők lehetnek), azonban a reklámokban elhangzottak sok esetben nem fedik a valóságot, és ezért olyan szemlélet alakult ki a takarítás terén, ami egyáltalán nem mondható kívánatosnak sem egészségügyi, sem környezetvédelmi szempontból. Azt se felejtsük el, hogy most háztartási körülményekről beszélünk, természetesen vannak olyan területek, ahol valóban nagyon fontos a folyamatos és megfelelő fertőtlenítés (pl. kórházak). Azonban nem szükséges, hogy otthonunkban is ugyanazokat a tisztítószereket használjuk.Sőt, így kapcsolódunk a következő ponthoz, ami nem más, mint a tisztítószerek rejtett kockázatai, ami bár a flakonokon mindig fel van tüntetve (R és S mondatok), a reklámokban nem hangzanak el. Ezek az olyan kijelentések, mint hogy irritatív, a vízi élővilágra veszélyes, a gyermekektől elzárva tartsuk, lenyelve mérgezőcsak védőfelszerelésben használható stb. A reklámokban ritkán látunk védőszemüveget a terméket használó egyénen, holott hivatalosan csak úgy lehetne bizonyos tisztítószereket alkalmazni.

Sok esetben nagyobb veszélyt rejtenek maguk a takarítószerek, mint a háztartásban fellelhető gonosz bacik!