Takarítás-akár 1 órán belül

Takarításra vagy nagytakarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron akkor nem kell tovább keresgélnie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mindenféle takarítás elvégzésében, így önnek nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

www.cleanandgo.huA takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőmentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk!

Mit tehetsz, hogy te is hamar végezz a takarítással

Egy gyors összepakolást követően kezdj a porszívózással, azonban előtte indítsd el a mosógépet és a mosogatógépet, hogy, amíg a többi dolgot csinálod, közben a gépek is a te szolgálatodba álljanak. A porszívózás után jöhet a suvickolás: fürdőszoba, konyha, aztán végül a felmosás felmosófejjel. Ha a kezed ügyében van minden eszköz, ami ehhez a fázishoz kell, akkor ez is relatív gyorsan meglesz. Használhatsz házi szereket is, de ezeket jobb, ha korábban már előkészíted, hogy ne menjen az ídő azzal, hogy kikevergeted a szódabikarbónát.

Takarítás fontos lépései mit milyen sűrűn takarítsunk:

Évszakonként egyszer iktasd be az ablakpucolást is, bár ha nagyon fázós vagy, akkor télen ezt akár el is hagyhatod – ugyan ez az egy órás műveletbe nem fog beleférni, ezt akkor végezd, ha több időt tudsz a házimunkára szánni.

Vegyük végig, hogy általánosságban mit milyen sűrűn kéne takarítani ahhoz, hogy mindig rend és tisztaság legyen otthonunkban.


Napi feladatok:

mosogatás

konyha

ágyazás

portörlés

Heti feladatok:

mosás

nagybevásárlás

porszívózás

.Havi feladatok:

egy-egy helyiség nagytakarítása.

Néha végzendő feladatok:

ablak lemosás, hűtőolvasztás.

Ritkán végzendő feladatok:

bútorok kihúzása, könyvespolc portalanítás.


Eddig magam sem végeztem a napi portörlést. Amikor haza esünk a munkából, bevásárlásból és nekiállunk főzni, kisebb bajunk nagyobb annál, minthogy takarítsunk. De ha belegondolsz, az étel megfő anélkül is, hogy folyamatosan kavargatnád. Addig van arra időd, hogy gyorsan áttörölj mindent. Ezért is tartom zseniálisnak ezeket a mikroszálas portörlőket. Sokkal gyorsabb velük a munka. Főzés után pedig jöhet a mosogatás, evés, és még elalvás előtt arra is marad időd, hogy olvasgass egy picit.
Mosni, ha jut rá időm én hetente 2x szoktam. Így nem gyűlik össze annyi mosatlan és van ideje megszáradni is. Nagy bevásárlást ritkán csinálok. Sajnos belvárosi lakosként nem is győzném elcipelni és a pici lakásban el se férne annyi étel. Így nálam a vásárlás a kétnaponta feladatok listájára kerül. Ha tehetem piacon vásárolok és így spórolni is tudok. Szintén a nagyvárosi élet miatt mindenképpen indokolt a heti porszívózás. A por mennyisége akár sűrűbben is igényelné, de egyszerűen nem fér bele többször az időmbe. Felmosással ugyanez a helyzet. Mivel a konyha az előszobában van, erre is igaz, hogy nem elég hetente tisztítani a padlót. A fürdő felmosása pedig higiénikusabb, ha nem csak heti egyszer törlöd fel.

takarítás


Az ablakpucolás és a függönyök kimosása legalább évente egyszer kötelező feladat, de javasolt inkább kétszer. Egy a függöny rengeteg port gyűjt magába, kettő, ki szereti, amikor nem lát már ki az ablakon. Sajnos vagy nem sajnos, nekem nincs ablakom, csak egy hatalmas ajtóm és fölötte egy kis ablak az utcára, amit ki se lehet nyitni. És mivel magas a belmagasság legalább két emberes feladat az ablakmosás és a függönyök leszedése, visszarakása. Külön szervezőmunkát igényel, hogy ki segítsen a családból. De ha sikerül a művelet, olyan jó érzés utána a tiszta függöny illatát szagolni az egész lakásban.

ablaktisztításhttps://cleanandgo.hu/szolgaltatasok/nagytakaritas/

Ha ezekkel megvagy, valószínűleg a mosógép is végzett, a ruhákat már csak ki kell teregetni, és kész is vagy, hátra is dőlhetsz.

Ahhoz pedig, hogy milyen eszközöket tarts a kézközelben a takarításnál, nézd meg alábbi galériánkat, amelyek sok időt fognak neked megspórolni azáltal, hogy nem kell hosszasan sikálni, dörzsölni, súrolni, hiszen a munka nagy részét elvégzik helyetted. A mosdó, a kád, a zuhanykabin és a csempék vízkőlerakódását ezekkel a szerekkel remekül eltávolíthatod, de akad spray a zsíros szennyeződésekre is, aminek a konyhában tudod nagy hasznát venni. Ha spray típusú adagolóban veszed, akkor jelentősen gyorsíthatsz a folyamton

A háztartásban ezen felül számos olyan dolgot is használhatsz a tisztaság fenntartásához, amelyekre eddig ilyen szempontból még nem is gondoltál! Nézd meg, hogy többek között az elfogyasztott banán héját mire tudod használni, mielőtt kidobnád!

Szólj hozzá!