Szőnyeg és kárpittisztítás

Szőnyeg és kárpittisztítás Budapest és vonzáskörében

Szőnyeg és kárpittisztítás terén is több éves szaktudással és megbízható extrakciós tisztítógépekkel varázsoljuk kanapéja kárpitját és szőnyegét újjá.

szőnyeg és kárpittisztítás

Választhat bio kárpittisztítást is attól függően mire van Önnek szüksége. A bio takarítószereink teljes mértékben vegyszermentesek, nem allergizálnak. A szőnyegtisztítási technológiák közül a leginkább elterjedt az extrakciós vizes tisztítás. Mielőtt belemennénk a részletekbe, tisztáznunk kell, mit jelent az extrakció. Mindenképpen valamilyen vegyi kivonást, eltávolítást jelent. Tehát mondhatjuk, hogy a takarítás egyfajta extrakció.

Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás gyors határidővel, Budapest egész területén akár ingyenes kiszállással tisztítjuk ki szőnyegét vagy kanapéját az Ön Otthonában néhány óra alatt.

Helyszíni szőnyegtisztítás és kárpittisztítás Budapesten és Pest megyében.

Szőnyegeink nap mint nap komoly igénybevételnek vannak kitéve és bizony gyakran makacs foltok, szennyeződések jelennek meg rajtuk, a sártól kezdve egészen a kiömlött tintáig vagy éppen vörösborig. Ezeket a foltokat eltüntetni és a szőnyeget tökéletesen kitisztítani nehéz feladat, ha nem állnak rendelkezésünkre a megfelelő tisztítószerek és eszközök.

Sok szőnyegtisztító praktika kering pletykaszinten a köztudatban és persze az interneten is számos szőnyegtisztító szer között válogathatunk a boltok polcai közt keresgélve, ám ezek nagy része hatástalan, vagy csak részleges eredményt képes hozni. A takarítógép kölcsönzés már egy fokkal jobb megoldásnak tűnik, de megfelelő gyakorlat és szakmai tapasztalat nélkül a különböző szövetek és foltok kezelésében többnyire csak átáztatjuk szőnyegeinket, rosszabb esetben még rontunk is a helyzeten, aminek nem ritkán az a vége, hogy a teljes szőnyeget cserélni kell.

Időpontra házhoz megyünk, és a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánunk.Padlószőnyeg tisztítása nagy teljesítményű ipari géppel és felszedhető szőnyegek tisztítása elszállítással.

  • Padlószőnyeg tisztítása 
    A padlószőnyeget ipari vizes szőnyegtisztító géppel tisztítjuk, foltok és színelváltozások eltüntetése, a szőnyeg újjá varázsolása, hogy friss illat töltse be otthonát irodáját. A tökéletes szőnyeg tisztaságot csak ipari gépekkel lehet elérni, a normál porszívókkal csak a port lehet eltávolítani az egyéb szennyeződések eltávolításához szőnyegtisztító gépre van szükség azoknál a szőnyegeknél melyeket nem vagy csak nehezen tudunk mozgatni mint például a padlószőnyegeket.A szőnyegtisztítást akkor is ajánljuk ha nem tűnik koszosnak a szőnyeg, hiszen ettől még rengeteg port és atkát rejthet ami miatt sokkal többször van szükség portalanításra, nagytakarítások alkalmával kifejezetten ajánljuk ha tartós tisztaságot szeretne.
  • Szőnyegtisztítás
    Azokat a kisebb méretű szőnyegeket melyeket könnyedén felszedhetünk érdemes szőnyegtisztítóban tisztíttatni, mert így lehet biztosítani a szőnyeg tökéletes tisztaságát és teljes száradását, ha szőnyegtisztításra van szüksége szőnyegéért házhoz megyünk és a tisztítást követően vissza is szállítjuk önnek Budapest területén.

A szőnyegtisztítást minden esetben alapos porszívózással kezdjük és csak ezt követően kezdjük el a vízestbázisú szőnyegtisztítást kárpittisztító géppel. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen így eltávolítjuk azokat a szennyeződéseket amelyeket a kárpittisztítógép nem tudna

Szőnyegtisztítás, Kárpittisztítás

Nyerje vissza bútorai, szőnyegei eredeti színét szőnyegtisztítással, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól kárpittisztítással! Professzionális technikával cégünk gondoskodik róla, hogy ülőgarnitúrája és szőnyege visszakapja tisztaságát, frissességét és újra üde illat vegye vegye körül Önt otthonában. Több éves szaktudással és megbízható extrakciós tisztítógépekkel varázsoljuk kanapéja kárpitját és szőnyegét újjá.

Választhat bio kárpittisztítást is attól függően mire van Önnek szüksége. A bio takarítószereink teljes mértékben vegyszermentesek,nem allergizálnak. A szőnyegtisztítási technológiák közül a leginkább elterjedt az extrakciós vizes tisztítás

Szólj hozzá!