Takarítás Budapest

Takarítás Budapest és környékén:

takarítás elvégzésére válassza ön is minőségi munkát végző takarító szolgálatunkat, akár lakástakarítás, akár irodatakarításról, akár családi ház takarításról legyen is szó.

Üzletemberek, akik otthon is fogadnak ügyfeleket és fontos a makulátlan tisztaság

Nagycsaládosok, ahol nagy segítség, ha levesszük ezt a feladatot az édesanya válláról

Takarítás Budapest és környékén lehet festés és felújítás utáni takarítás is-

festés utáni takarítás

Családi ház takarítás Budapest:

Házi kedvencek gazdái, akiknek nincs idejük a lakás megfelelő napi takarítására

Hosszas betegség esetén, amikor időszakosan nem tudjuk elvégezni ezeket a feladatokat

Agglegények, akik pezsgő társasági életet élnek, ugyanakkor igényesek környezetük tisztaságára

Üzletasszonyok, akik igénylik a tiszta környezetet, miközben karrierjüket építik

Főbérlők, mielőtt az új lakónak átadnák a lakást

Albérlők, mielőtt visszaadják az albérletet a tulajdonosnak a szerződés lejártakor kérje a takarítás Budapest és vonzáskörében

Idős, egyedül élő emberek, akiknek már megterhelőek ezek a feladatok

Takarítás Budapest

Természetesen az élet hoz más jellegű megbízásokat is, ezek csak a leggyakoribb esetek. Napi rendszerességgel keres megbízható takarító céget lakása rendben tartására? Állunk rendelkezésére!

Biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz munkánkkal, melyre garanciát is nyújtunk. Munkatársaink megbízhatóságáért felelősséget vállalunk, garantáljuk a biztonságos együttműködés feltételeit Önnek.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

A takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőmentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk!

Ha otthona napi takarításához megbízható takarító céget keres akkor megtalálta cégünket. Cégünk vállalja a takarítás Budapest és környékén egyaránt.

 Takarítást végző takarító személyzetünk magasan képzett takarító csapatból áll. Takarítást végző takarító cégünk csapattagjai munkájukra igényesek és megbízhatóak.

Lakástakarítás esetén főleg a bizalom fontos, mivel senki sem szeret csak úgy bárkit beengedni lakásába. Takarítás esetén ön is megbízhat takarító cégünkben, mint ahogy már tette ezt számtalan sok személy, akiknek hálásak vagyunk, hogy megbízott cégünkben!

Becsületes, korrekt, munkájukra igényes takarítást végző személyzetünk minden irodát, lakást és épületet patyolat tisztává tesz szennyeződéstől függetlenül. Nem létezik olyan piszok és kosz amit ne tudnának takarító csapatunk gyorsan eltüntetni rendkívül piacképes árakon!

Ránk nyugodtan bízhatja lakásának, irodájának napi, heti, vagy alkalmi takarítását egyaránt. A portalanítástól kezdve a porszívózás, berendezések letisztítása, felmosás, mosogatás, növények meglocsolása (portalanítása), továbbá az illemhelyek tisztítását egyaránt elvégezzük-

felületek,falak portalanítása

-szekrények,polcok külső szabad felületeinek letakarítása

-padlótisztítás,felmosás mindig az adott felületnek megfelelően/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a gépi tisztítás/

-porszívózás/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a szőnyeg és kárpittisztítás/

– lámpák kapcsolók,képkeretek és felületeik nedves tisztítása

-konyhabútor külső felületeinek áttörlése,zsírtalanítása

-mosogatóblokk vízkőtelenítése

– vizesblokkok fürdőszobai és konyhai  csempék, csapok vízkőtelenítése/áttörlése

– radiátorok nedves letörlése/külső

– pókhálótlanítás

-csövek portalanítása

– üvegfelületek tisztítása

-konyhai gépek vegyszeres tisztítása/külső tisztítása

Természetesen kérhet más takarítási feladatokat és szolgáltatást is cégünktől. Rugalmasán állunk rendelkezésére akár a helyszínen.

Mi ​törődünk otthona szépségével, egészségével és esztétikájával, figyelve az apró​ részletekre​. legyen az takarítás Budapest és környékén vagy más szolgáltatás.Lakások, nyaralók és irodák minőségi takarítás​át bízza a szakemberekre!

A Clean & Go ​takar​ító cég​ mindent megtesz annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson a jogi személyeknek és magánszemélyek részére​ egyaránt​. A Clean & Go Kft ​magasan képzett szakembereket foglalkoztat. Csak az európai gyártók modern ​gépeit és vegyszereit használjuk.​ ​A Clean & Go t​akar​ítási szolgáltatás garantálja az ügyfelek számára a projektek megvalósításához szükséges minőséget és a ​rövid​ határidőket. Figyelembe ​vesszük​ a legigényesebb ügyfelünk​ kívánságait is!

Szólj hozzá!