SOS takarítás

Sos takarítás minden alkalomnál igénybe vehető.Most tudta meg, hogy vendége érkezik, akire nem számított? A takarításra már nincs ideje? Van megoldás! Az SOS takarítással a lehető legrövidebb idő alatt tisztává varázsoljuk otthonát. Alkalmi takarítást is vállalunk, hiszen előfordulnak olyan esetek, amikor gyors, de nagyon hatékony segítség kell, akár nagyon nagy területet kell nagyon gyorsan megtisztítani, eredeti állapotába visszaállítani.

Események, váratlan helyzet után is hívhat minket, így akár 24 órán belül máris a helyszínen vagyunk. Csapatunk azonnali kiszállással gyors, precíz munkával pillanatok alatt rendbe teszi a buli utáni zűrzavart. Add le a rendelésed és várd, hogy tisztává varázsoljuk lakásod, irodádat vagy kérd egyéni árajánlatunkat!

Elhúzódott a házibuli? Váratlan vendég érkezik? Azonnali takarítási segítségre van szüksége? Kérje SOS takarítás szolgáltatásunkat, és a lehető legrövidebb időn belül megérkezünk a helyszínre.

sos takarítás

Sos takarítás akár 2 órán belül.

Alkalmi takarítást is vállalunk, hiszen előfordulnak olyan esetek, amikor gyors, de nagyon hatékony segítség kell, akár nagyon nagy területet kell nagyon gyorsan megtisztítani, eredeti állapotába visszaállítani. Akár események, váratlan helyzet, vagy baleset után is hívhat minket, így akár  3,6, 12 vagy 24 órán belül máris a helyszínen vagyunk!

SOS takarítás

Szólj hozzá!