Sürgősségi takarítás

Sürgősségi takarítás mert elhúzódott a felújítás? Igen !

Gyakran megesik, hogy a felújítás a vártnál tovább tart és a beköltözés már nem tűr halasztást. Ha gyors és biztos takarítási segítségre van szüksége, mi akkor is a rendelkezésére állunk!

Most tudta meg, hogy vendége érkezik, akire nem számított? A takarításra már nincs ideje? Van megoldás! Az SOS takarítással a lehető legrövidebb idő alatt tisztává varázsoljuk otthonát. Alkalmi takarítást is vállalunk, hiszen előfordulnak olyan esetek, amikor gyors, de nagyon hatékony segítség kell, akár nagyon nagy területet kell nagyon gyorsan megtisztítani, eredeti állapotába visszaállítani.

sürgősségi takarításEsemények, váratlan helyzet után is hívhat minket, így akár 24 órán belül máris a helyszínen vagyunk. Csapatunk azonnali kiszállással gyors, precíz munkával pillanatok alatt rendbe teszi a buli utáni zűrzavart. Adja le a rendelésed és várja, hogy tisztává varázsoljuk lakását, irodáját vagy kérdje egyéni árajánlatunkat!

Elhúzódott a házibuli?

Váratlan vendég érkezik? Azonnali takarítási segítségre van szüksége? Kérje SOS takarítás szolgáltatásunkat, és a lehető legrövidebb időn belül megérkezünk a helyszínre!

Olyan szituáció akadt, hogy S.O.S Takarítás szükséges? Keresse bátran takarító csapatunkat akik S.O.S takarításban is tudnak önnek segíteni. Legyen az akár nagytakarítás, akár ablaktisztítás, akár szőnyegtisztítás. Ha S.O.S Takarító csapatra van szüksége, ne keressen tovább! Tárcsázza telefonszámunkat és akár azonnal a rendelkezésére állunk. S.O.S takarítás álltalában szülinapi party, házibuli után esedékes, amikor másnap kezdődik a mindennapi dolgok. Amikor este túl nagyra sikerült a buli és önnek nincs ereje takarítani hívja s.o.s takarító csapatunkat.

Sos takarítás Budapesten

Takarítás nem csak Budapesten. Ha ön Pest megyében lakik és ott van szüksége minőségi munkát biztosító takarító személyzetre, keresse bizalommal mestereinket.

Akár 2 órán belül

Alkalmi takarítást is vállalunk, hiszen előfordulnak olyan esetek, amikor gyors, de nagyon hatékony segítség kell, akár nagyon nagy területet kell nagyon gyorsan megtisztítani, eredeti állapotába visszaállítani. Akár események, váratlan helyzet, vagy baleset után is hívhat minket, így akár  3,6, 12 vagy 24 órán belül máris a helyszínen vagyunk!

A s.o.s takarítás alkalmával ugyan olyan minőségi munkát végez csapatunk minden tagja mint más alap estben is, ami követelmény cégünk részéről.


Nézzük, hogy hol vállalunk s.o.s takarítást Budapesten: