Lakás takarítás Budapest

Lakástakarítás Budapest 

Lakás takarítás Budapest és környékén. Otthonunk tisztán tartása alapvető, hiszen lakásunk helyiségeiben éljük életünket. Hogyan is élhetnénk kényelmes, nyugodt életet egy rendetlen, koszos lakásban?

Előfordul azonban, hogy kimerítő munkánk, hobbink vagy gyakran családunk, gyermekeink mellett nem jut elég idő otthonunk takarítására. Ilyen esetben a legjobb megoldás profikra bízni a lakástakarítást, hiszen amellett, hogy a takarító a mi igényeink szerint végzi lakásunk takarítását, tökéletes tisztaság vár minket otthon.

Ha takarításra van szüksége, kérem keressen minket bizalommal. A kapcsolat menü segítségével írhat nekünk üzenetet vagy hívhat a telefonszámunkon, esetleg árajánlatot is kérhet az árajánlat menüpontban, kérem nézze meg a szolgáltatásainkat és ha korrekt, precíz takarításra van szüksége ne keresgéljen tovább, mi vagyunk azok akiket keresett.
Cégünk profilja igen sokrétű bele tartozik a bér lakás,magánlakás,családiház takarítása illetve felújítás utáni takarítása is. Precizitásunkat az ügyfeleink elégedettsége is bizonyítja akik szerencsére mindig vissza és vissza hívnak ha lakástakarítás jön szóba.

Akár festés utáni takarítás, akár ablaktisztítás esetleg nagytakarításról van is szó, ránk mindig számíthat. A lakásfelújítás utáni nagytakarítás sem kerül sokkal többe mint bármilyen más takarítási szolgálatunk. Reális áron állunk szolgálatukba Budapest területén.

Vannak olyan munkafolyamatok amik különösen nagy piszokkal és porral járnak. Még egy ilyen nagy szennyeződéses feladatok sem fognak ki rajtunk. Minden jellegű takarítási feladatokat ránk bízhat, mi levesszük a válláról a takarítási nehézségeket! Elérhetőségeinken bármikor elérhet minket! Ingyen árajánlat adással és ingyenes kiszállással állunk rendelkezésére Budapest területén.

takarítás-piperetakarítás

Bízza a piszkos munkát profikra!

A professzionális takarítás lényege, legyen az lakástakarítás, irodatakarítás vagy egyszerű ablaktisztítás, hogy egy lelkiismeretes, tapasztalt, szakértő brigád a megfelelő eszközök használatával tökéletes, kifogástalan tisztaságot varázsol az Ön által megjelölt helyszínen. Ha igazán becsületes takarítóbrigádot keres, nálunk megtalálta! Munkatársaink gyakorlottan, rutinosan dolgoznak együtt, modern felszerelésünknek köszönhetően pedig ragyogó tisztaság fogadja majd Önt és vendégeit minden helyiségben.


Miért válasszon minket?

Tapasztalat

Cégünk tíz éve a piacon van, többek között a legnagyobb magyarországi szolgáltató legfőbb alvállalkozójaként. Otthonok ezreit tettük már kristálytisztává!

Megbízhatóság

Nálunk nincs ellenőrizetlen munka! Minden takarításunkat supervisor ellenőrzi, ügyelve a legkisebb részletekre is. Így garantáljuk a 100%-os elégedettséget!

Kiváló ár/érték arány

Munkánk elsőszámú előnye a kiváló ár/érték arány: munkánk kifejezetten kedvező árú a konkurenciával szemben, ugyanakkor messze jobb minőséget nyújtunk, mint az átlag!

Rugalmasság

Nincs lehetetlen küldetés! Csak rövid időre üres a lakás, esetleg éjszaka kell kipucolni az irodát vagy a törmelék még mindig ellepi a lakást, de holnap költöznének? Nekünk nem jelent problémát!

Lakástakarítás esetén főleg a bizalom fontos, mivel senki sem szeret csak úgy bárkit beengedni lakásába. Takarítás esetén ön is megbízhat takarító cégünkben, mint ahogy már tette ezt számtalan sok személy, akiknek hálásak vagyunk, hogy megbízott cégünkben!

Becsületes, korrekt, munkájukra igényes takarítást végző személyzetünk minden irodát, lakást és épületet patyolat tisztává tesz szennyeződéstől függetlenül. Nem létezik olyan piszok és kosz amit ne tudnának takarító csapatunk gyorsan eltüntetni rendkívül piacképes árakon!

Ránk nyugodtan bízhatja lakásának, irodájának napi, heti, vagy alkalmi takarítását egyaránt. A portalanítástól kezdve a porszívózás, berendezések letisztítása, felmosás, mosogatás, növények meglocsolása (portalanítása), továbbá az illemhelyek tisztítását egyaránt elvégezzük-

felületek,falak portalanítása

-szekrények,polcok külső szabad felületeinek letakarítása

-padlótisztítás,felmosás mindig az adott felületnek megfelelően/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a gépi tisztítás/

-porszívózás/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a szőnyeg és kárpittisztítás/

– lámpák kapcsolók,képkeretek és felületeik nedves tisztítása

-konyhabútor külső felületeinek áttörlése,zsírtalanítása

-mosogatóblokk vízkőtelenítése

– vizesblokkok fürdőszobai és konyhai  csempék, csapok vízkőtelenítése/áttörlése

– radiátorok nedves letörlése/külső

– pókhálótlanítás

-csövek portalanítása

– üvegfelületek tisztítása

-konyhai gépek vegyszeres tisztítása/külső tisztítása

Természetesen kérhet más takarítási feladatokat és szolgáltatást is cégünktől. Rugalmasán állunk rendelkezésére akár a helyszínen.

Mi ​törődünk otthona szépségével, egészségével és esztétikájával, figyelve az apró​ részletekre​. legyen az takarítás Budapest és környékén vagy más szolgáltatás.Lakások, nyaralók és irodák minőségi takarítás​át bízza a szakemberekre!

A Clean & Go ​takar​ító cég​ mindent megtesz annak érdekében, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson a jogi személyeknek és magánszemélyek részére​ egyaránt​. A Clean & Go Kft ​magasan képzett szakembereket foglalkoztat. Csak az európai gyártók modern ​gépeit és vegyszereit használjuk.​ ​A Clean & Go t​akar​ítási szolgáltatás garantálja az ügyfelek számára a projektek megvalósításához szükséges minőséget és a ​rövid​ határidőket. Figyelembe ​vesszük​ a legigényesebb ügyfelünk​ kívánságait is!

lakás takarítás Budapesten 1. kerület Magánlakás

lakás takarítás Budapesten 12. kerület 

lakás takarítás Budapesten 13. kerület Angyalföld

lakás takarítás Budapesten 14. kerület Zugló

lakás takarítás Budapesten 15. kerület Rákospalota

lakás takarítás Budapesten 16. kerület Mátyásföld

lakás takarítás Budapesten18. kerület Pestszentlőrinc

lakás Takarítás Budapesten 19. kerület Kispest

lakás takarítás Budapesten 2. kerület Rózsadomb

lakás takarítás Budapesten 20. kerület Pesterzsébet

lakás takarítás Budapesten 22. kerület 

lakástakarítás Budapesten 23. kerület Soroksár

lakás takarítás Budapesten 3. kerület Óbuda – Békásmegyer

lakás takarítás Budapeslakás takarítás Budapesten 7. kerület 

lakás takarítás Budapesten 8. kerület 

lakás takarítás Budapesten 9. kerület 

Szólj hozzá!