Magánlakás takarítás Budapesten

Magánlakás takarítás Budapesten képzett takarító csapattal! Tapasztalt, leellenőrzött, már bizonyított takarítóink várják az Ön jelentkezését .

Kérjen takarítási ajánlatot lakására, házára, nyaralójára,irodájára rendszeres vagy eseti takarításra  vagy kérjen ajánlatot itt, űrlapunkon keresztül.

Mottónk:

Rugalmasság + pontosság +gyorsaság+ megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Önnek is szüksége volna egy megbízható, alapos munkát végző takarító szolgálatra? Aki nem csak ígérget hanem teszi is a dolgát? Ne keressen tovább. Megtalálta a megfelelő takarító céget. A Clean & Go kft elhivatott a szakmájában. Hívjon minket bizalommal, készséggel állunk szolgálatába Budapest egész területén illetve Pest megye területén egyaránt.

Magánlakások takarítása Budapesten: Lakástakarítás, pipere takarítás, nagytakarítás, festés és felújítás utáni vagy építkezés utáni takarítás és még több takarítási nehézségekben tudunk akár 3 órán belül az ön  szolgálatába állni.

MAGÁNLAKÁS TAKARÍTÁS BUDAPESTEN

Magánlakások takarítása Budapesten: igényelhető igényszerint alkalmi, heti vagy havi takarítás egyaránt. Minden esetben alkalmazkodunk a megrendelőink igényeihez. Akkor dolgozunk amikor szükség van a szolgálatainkra

Otthonunk tisztaságánál nincs fontosabb, de semmi probléma nincs azzal, ha saját magunknak nem jut időnk a fáradságos mindennapi takarítás elvégzésére. Elvégre, az autónkat is autómosóba visszük és a hajunknak sem esünk neki a kisollóval, ha túl hosszú.

Ugyanez a helyzet a takarítással: biztos lehet benne, hogy szakképzett kollégáink olyan alapossággal fogják tökéletesen tisztává varázsolni lakását, amiről nem is álmodna. Sőt, eközben végezheti saját dolgát, nem kell velünk vesződnie!

Profi teljes takarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.


A takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkő mentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gyépéinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk

Munkánk minden részletében a tökéletességre koncentrálunk. Ennek megfelelően rendkívül odafigyelünk kollégáink szakértelmére, megbízhatóságára és megjelenésére.

Minden lakásnál, háznál nagy tapasztalattal rendelkező csoportvezető felügyeli a lakástakarítást.
A munka elkezdése előtt Önnel egyeztett listát átnézok nehogy bármi is kimaradjon.Ha esetleg más takarítási szolgáltatást is szeretne akkor ezt a munka megkezdése előtt jelzi kollégánknak aki ezek alapján pontosítja az árat.

takarítás-piperetakarítás

Az alábbi plussz szolgáltatást is kérheti:

-szőnyeg és kárpittisztítást

-függönyök levételét,mosását,felrakását

-ózonos fertőtlenítést

-konyhai gépek belső tisztítását

-gépi fugatisztítást

-járófelület gépi tisztítását

-vasalást

-ködgenerátoros fertőtlenítést

-rovarírtást

-bőrkanapék tisztítását,ápolását

-rendelhet vegyszereket,papírárút házhozszállítással

Miért válasszon minket?

Az Ön igényeire szabva

Természetesen tudjuk, hogy minden cégnek, illetve lakóközösségnek más és más igényei vannak. Mi teljes mértékben rugalmasak vagyunk megrendelőinkhez és örömmel teljesítjük  egyedi kéréseit, az esetlegesen felmerülő problémákat a legnagyobb szakértelemmel oldjuk meg.

Biztonság és diszkréció

Takarítás közben a munkát végző cég több érzékeny papírral, információval, az ott dolgozó kollégák személyes tárgyaival találkozhat, ezért nagyon fontos a kölcsönös bizalom és a diszkréció.

Minőségi tisztítószerek

A minőségi munkához nemcsak a szakértelem, hanem az egyedi igényeknek megfelelően kiválasztott tisztítószerek szükségesek. Éppen ezért a létesítmény specifikációja és a megtisztítandó felületek alapján egyedileg határozzuk meg, hogy milyen típusú tisztítoszereket érdemes használni a takarítás során. Kizárólag professzionális tisztítószerekkel dolgozunk a felületek megóvása érdekében.

Hosszútávú együttmködés

A folyamatos használat miatt rendszeresen, hetente, igénybe vételtől függően, akár naponta érdemes takarítani az irodákat. Ha nincs takarítva legalább minden héten egyszer, akkor gyorsabban amorizálódnak a berendezések is.

A rendszeresen ismétlődő takarítás az alapja, hogy a munkatársaid jól érezzék magukat a munkakörnyezetükben.

Takarítás éjjel – nappal

Rugalmasak vagyunk ügyfeleink munkarendjéhez.  A délutáni takarítás alternatívájaként vállalunk éjszakai és hajnali irodatakarítást is, hogy a felszabadult időt a cége számára fontosabb feladatokkal tölthesse.