Étterem takarítás

Étterem takarítás 1 éjszaka a belvárosban

Az igazán finom ételek tiszta konyhában készülnek! Ezért nagyon fontos a tisztaságra minden körülmények között odafigyelni és az előírásokat betartani. A nagytakarításokat időközönként végrehajtani.

Éttermet vezet? Akkor Ön is tudja, hogy egy éttermi konyha állapota kényes terület!

Az étterem-takarítás fontossága

Mivel minden étteremben és vendéglátóhelyen számos ember megfordul, a személyzetnek a vendégek elégedettségére kell elsősorban koncentrálni. Ha a vendéglátóhely rendelkezik saját takarítóval, akkor sem biztos, hogy kellő idő jut a minden apró részletre kiterjedő alapos takarításra. Ennek egy étterem esetében kiemelt jelentősége van, hiszen bármikor jöhet egy egészségügyi ellenőr, aki a hiányosságok esetén komoly pénzbírsággal, esetleg időszakos, vagy végleges bezárással büntetheti a vendéglátóhelyet. Szintén fontos a szellőző rendszer tisztítása, amely félévente kötelező az éttermek számára, a tisztítás elvégzését pedig írásban kötelező igazolni.

étterem takarítás

Minden étteremben vagy vendéglátó egységben dolgozó tudja, tapasztalta már, hogy egy rendezvény, például esküvő után a takarítás nem egyszerű feladat. Természetesen egy étteremnek nem csak az esztétikai szempontok miatt kell tisztának lennie, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos a takarítás. Ha minket bíz meg a rendezvények utáni takarítással, biztos lehet benne, hogy a másnapi vendégek semmit sem fognak észrevenni az esti rendezvény utáni káoszból. Szakértő munkatársaink profi eszközök segítségével, gyorsan és maradéktalanul eltüntetik a legnagyobb buli nyomait is, kollégái pedig nyugodtan kipihenhetik magukat, hogy újult erővel vethessék bele magukat a következő napba.

Az étterem-takarítás során figyelembe vesszük az összes hazai és nemzetközi szabályozást, és betartjuk a HCCP rendszerben megfogalmazott irányelveket. Szolgáltatásunk részeként igényelhető a vendégtér takarítása, a kirakat és az üvegfelületek tisztítása, a konyha takarítása és természetesen a tároló, valamint a raktárhelyiségek takarítása is. Partnereink számára rendszeres, akár napi vagy alkalmi takarítást is tudunk vállalni. Nagyobb rendezvények, esküvők, családi összejövetelek, céges partyk után is számíthat szakértelmünkre és precízitásunkra. Vállaljuk a szőnyegre, vagy a kárpitra cseppent makacs szennyeződések, borfoltok, paradicsomfoltok, vagy éppen olajfoltok tisztítását, valamint a konyhai eszközök gondos és megfelelő ápolását.

étterem takarítás

A napi munkatempó mellett lehetetlen annyit takarítani, hogy alkalmi nagytakarításra ne kelljen sort keríteni. Egy  idő után már akár elborzasztó is lehet egy konyha állapot, ahol ekkor már az ételek minősége és a higiénia is veszélybe kerül!Minden étteremben vagy vendéglátó egységben dolgozó tudja, tapasztalta már, hogy egy rendezvény, például esküvő után a takarítás nem egyszerű feladat. Természetesen egy étteremnek nem csak az esztétikai szempontok miatt kell tisztának lennie, hanem egészségügyi szempontból is nagyon fontos a takarítás. Ha minket bíz meg a rendezvények utáni takarítással, biztos lehet benne, hogy a másnapi vendégek semmit sem fognak észrevenni az esti rendezvény utáni káoszból.

Szakértő munkatársaink profi eszközök segítségével, gyorsan és maradéktalanul eltüntetik a legnagyobb buli nyomait is, kollégái pedig nyugodtan kipihenhetik magukat, hogy újult erővel vethessék bele magukat a következő napba.
Mivel minden étteremben és vendéglátóhelyen számos ember megfordul, a személyzetnek a vendégek elégedettségére kell elsősorban koncentrálni. Ha a vendéglátóhely rendelkezik saját takarítóval, akkor sem biztos, hogy kellő idő jut a minden apró részletre kiterjedő alapos takarításra. Ennek egy étterem esetében kiemelt jelentősége van, hiszen bármikor jöhet egy egészségügyi ellenőr, aki a hiányosságok esetén komoly pénzbírsággal, esetleg időszakos, vagy végleges bezárással büntetheti a vendéglátóhelyet.

Szintén fontos a szellőző rendszer tisztítása, amely félévente kötelező az éttermek számára, a tisztítás elvégzését pedig írásban kötelező igazolni.
Az általános szennyeződéseken túl, az éttermekben található legapróbb szennyeződéseket is nyugodtan ránk bízhatja. A különböző területeket, különböző eljárással vesszük kezelésbe. A csempék, járólapok, szőnyegek, fa, műanyag és fém felületek mindig a megfelelő eljárással kerülnek megtisztításra. A konyhában lerakódott makacs szennyeződéseket is szakszerű eszközökkel és többéves tapasztalattal vesszük kezelésbe. Cégünk vállalja a nagyteljesítményű zsírfogók takarítását és más speciális területek tisztítást is. Speciális igények esetén gőztisztító berendezéssel, vagy ózon generátorral szabadítjuk meg a felületeket, vagy a légteret a szennyeződésektől.