Alkalmi takarítás

Alkalmi takarítás Budapest és környékén:

Alkalmi takarításokat is rendelhet cégünktől. Vállaljuk magánszemélyeknek és cégeknek is az alkalmi nagytakarításait akár felújítás után vagy átadás utáni ingatlanoknál is. Sokszor produkál az élet olyan helyzeteket, szituációkat mikor a takarítás gondot és problémát okoz. Hajlamosak vagyunk sokszor stresszelni, aggódni ilyen helyzetekben pedig nem kellene hisz mindig van kiút, megoldás .Persze mi es elvégezhetjük ezeket a takarítási feladatokat de ilyenkor jön a megdöbbenés és kérdések tömkelege, hogy mikor? nincs megfelelő vegyszerünk, eszközünk és azt sem tudjuk, hogy hol kezdjünk hozzá. Nos ilyenkor jó jön egy kis külső segítség egy takarító cég személyében. Az ilyen egyszer takarítások legtöbbször költözés, vagy albérlet kiadása előtt esedékes, de sokszor jöhet jól egy házibuli, vagy egy családi összejövetelt megelőzően is.  Csapatunk tagjai precízen és gyorsan végzik a munkát, szükség esetén akár nagy létszámban is, ami nagyobb alapterületű ingatlanok esetén lehet megoldás.

Ha esetleg albérletét extra szennyeződéssel adták vissza akkor is keressen bátran bármilyen szennyeződéssel elbánunk és ismét tisztán adhatja át ingatlanát az új lakóknak.

  • Alkalmi takarítás magánszemélyeknek:
    Ha szeretné a nagytakarítást korrekt takarító cégre bízni, vagy csak az egyes munka részeket bízná ránk, mint például az ablak tisztítás, szőnyeg tisztítás, akkor ne keressen tovább, mert önnek ránk van szüksége. Nagy tapasztalattal nagyon gondosan, minőségi tisztító szerekkel fogjuk otthonának nagytakarítását elvégezni. Ha lakásfelújítási munkálatok utáni makacs szennyeződések profi eltávolítására van szüksége akkor is keressen bátran, esetleg buli  után szeretné az otthonát az eredeti állapotra visszaállítani vagy ép vendégeket vár és korrekt tisztaságot szeretne, keressen bizalommal minket.
  • Alkalmi takarítás cégeknek
    Ha cégének nincs szüksége rendszeres takarításra, mert a nagy részét elvégzik az alkalmazottak, de szeretné takarító cégre bízni a nagytakarítást válassza a korrekt takarítást. Cégeknek korrekt áron vállaljuk a takarításokat, akár átadások vagy felújítások és rendezvények után is. Ha szeretné az irodájának nagytakarítását takarító cégre bízni válasszon minket és garantáljuk az elégedettséget..

 

Fontos, hogy rendszeres időközönként minden felületet fertőtlenítsünk, a szekrényeket, a berendezéseket belül is újra tisztává varázsoljuk. A szőnyegek alapos, féléventi vagy évenkénti kitisztításával pedig megelőzhetjük az esetleges allergiák kialakulását is (porallergia, atkák stb.) Ha van már a családban allergiás személy, kiemelten fontos az atkamentesítés, valamint az is, hogy a vegyszereket maradéktalanul eltávolítsuk a szőnyegből. Ennek hiányában azok a levegőbe kerülve folyamatos irritációt okozhatnak. A takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőmentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk!

ALKALMI NAGYTAKARÍTÁS: ELVÉGEZZÜK A MUNKA NEHEZÉT, ÖNNEK CSAK ÉLVEZNIE KELL A VÉGEREDMÉNYT!

Ha Önnek csak egy alkalomra szóló takarításra van szüksége,
akkor is forduljon hozzánk bizalommal.
Alkalmi takarításra vonatkozó igényeit szinte kivétel nélkül mindig az
Ön által megadott időpontban tudjuk teljesíteni, vagy ha ez esetleg nem
lehetséges, akkor közösen egyeztetett időpontban.
Mindig rugalmasan alkalmazkodunk ügyfeleink időpont kéréseihez, legyen
az akár hétvége, vagy kora reggeli, esti időszak.

Munkatársnőink megbízható, leinformálható, gyakorlattal rendelkező hölgyek. Állandó, stabil csapattal dolgozunk.

Cégünkre az aprólékos, precíz  munkavégzés jellemző, amit elégedett ügyfeleink pozitív visszajelzései is igazolnak, melyeket mindig örömmel fogadunk.

Takarítási feladatok amit ilyenkor elvégeznek munkatársaink:

ablakok,keretek, párkányok, külső-belső tisztítása /szimpla ablak/– ajtók, ajtókeretek vegyszeres tisztítása

– felületek,falak portalanítása

-szekrények,polcok külső szabad felületeinek letakarítása

-padlótisztítás,felmosás mindig az adott felületnek megfelelően/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a gépi tisztítás/

-porszívózás/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a szőnyeg és kárpittisztítás/

– lámpák kapcsolók,képkeretek és felületeik nedves tisztítása

-konyhabútor külső felületeinek áttörlése,zsírtalanítása

-mosogatóblokk vízkőtelenítése

– vizesblokkok fürdőszobai és konyhai  csempék, csapok vízkőtelenítése/áttörlése

– radiátorok nedves letörlése/külső

– falak pókhálótlanítása

-csövek portalanítása

– üvegfelületek tisztítása

-konyhai gépek vegyszeres tisztítása/külső-belső ami üres , praktikus kipakolni

/igény szerint egyéb feladatok elvégzése külön megállapodás szerint/

Alkalmi takarítás Budapest

Alkalmi takarítás Gyál

Alkalmi takarítás Érd

Szólj hozzá!