Fertőtlenítés Budapest

Fertőtlenítés Budapest és vonzáskörében cégeknek és magánszemélyeknek.De nézük meg hogy mik azok a vírusok és baktériumok:

Eredetük bizonytalan. Több elmélet is létezik származásuk magyarázására, van, amelyik szerint leegyszerűsödött parazitabaktériumok, vagy a sejtek citoplazmájában található plazmidok voltak őseik; van olyan vélemény is, hogy együtt alakultak ki a sejtes élettel. Az evolúcióban fontos szerepet játszanak, általuk lehetővé válik a fajok közötti génátadás.[6] Élőlény mivoltuk vita tárgya; bár vannak génjeik és alkalmazkodnak környezetükhöz, önálló anyagcserét nem folytatnak.[7]

Változatos módon terjednek; van, amelyiket rovarok viszik át egyik állatról vagy növényről a másikra, vannak, amelyek cseppfertőzéssel (tüsszentéssel, köhögéssel), a levegőbe kerülő aeroszollal, testnedvekkel, esetleg ürülékkel szennyezett tárgyakkal kerülnek új gazdaszervezetükbe. A legtöbb vírus csak egy vagy néhány fajt tud megfertőzni.[8]

A vírusok ellen az élőlények immunrendszere védekezik, amelyet oltással fel lehet készíteni a fertőzés elleni még hatékonyabb válaszra. Vannak olyan vírusok is, amelyek képesek kikerülni az immunrendszert. Az antibiotikumok nem hatékonyak a vírusok ellen.

Milyen hatékony eljárást tudunk alkalmazni a vírusok és baktériumok ellen?

Fertőtlenítés Budapest és környékén ózonos és ködgenerátoros fertőtlenítéssel:

Fertőtlenítés Budapesten Ózongenerátorral:

Komplex eljárás az ózon erejével

 
Az ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását. A már megszokott takarítási eljárást kiegészítve napjainkban számos területen alkalmazzák az ózongenerátor készülékeket pl.: otthon, munkahelyeket, orvosi rendelőkben, éttermekben, szállodákban, közösségi terekben, autókban…

Melyik ózongenerátort válaszd? Mennyi ideig használd? Segítségedre lehet:

A következő táblázat segítségedre lehet kiválasztani a számodra megfelelő készüléket és meghatározni a kezelés időtartamát:


 

Hogyan használd az ózongenerátort?

Általános használta: 

 1. Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
 2. A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!
 3. Zárd le a kezelni kívánt területet!
 4. Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
 5. Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyd el a járművet, helyiséget!
 6. Az ózon kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt beszállsz az autóba, vagy bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
 7. Szellőztesd ki a kezelt területet!

Fertőtlenítés Budapesten Ködgenerátorral:

A ködképzők és ködgenerátorok az élet számos területén
alkalmazhatóak. Hidegködképző készülékeink hatékony megoldást nyújtanak
rovarirtásra, fertőtlenítésre, emellett a növénytermesztésben,
állattenyésztésben is alkalmazzák őket az élősködők, kártevők irtására.

 Ködképzés során a berendezéssel különböző átmérőjű

cseppekre bontjuk a szereket.

A hidegködös eljárás a fertőtlenítőszerből vagy más hatóanyagból egy úgynevezett ködgenerátor segítségével 10-230 mikron méretű cseppeket állít elő. Azaz a hidegködképző generátorral sprayszerű permet formájában kerül a levegőbe és a felületekre a hatóanyag.

A ködképzéses fertőtlenítési eljárásnak számos előnye van:

 • Mindenhová eljut, egyenletesen oszlik szét, így egyenletesen is fejti ki hatását.
 • Mivel tartósan lebegve a levegőben marad és érinti a felületeket, így a fertőtlenítőszer képes a megfelelő behatási idő alatt kifejteni hatását.
 • További előnye, hogy nem, illetve csak nagyon enyhén nedvesíti a felületet, így nem képződik sehol sem anyagmaradvány, illetve a vízre/folyadékra érzékeny felületeket nem károsítja.
 • Amennyiben szükséges, a fertőtlenítőszert a felületen lehet hagyni, és ott tartósan képes kifejteni a fertőtlenítő hatást. Időnként meg lehet ismételni, ha szükséges, mivel igen kicsi mennyiség kerül a felületekre, azokat nem terheli, a kijuttatott szer nem képez filmréteget.
 • Vannak olyan hatóanyagú szerek, melyek – ködképzésre is alkalmasak – maradvány nélkül bomlanak le (pl. hidrogénné és oxigénné), és semmilyen káros hatást nem fejtenek ki. Ezeket alkalmazzuk élelmiszeripari területen.
ködgenerátoros fertőtlenítés
ödgenerátoros és ózongenerátos fertőtlenítést kérjen a Clean & Go kft-től

Hogyan zajlik a hidegköd-képzés?

A ködképzés egyaránt alkalmas mind a zárt, mind a nyílt területek fertőtlenítésére. Biztonságosan alkalmazható minden munkaterületen, az otthonunkban, szálláshelyen, éttermekben és egyéb vendéglátóipari egységekben, kültéri területeken.

Az eljárás alkalmazása esetén a fertőtlenítőszert melegköd,- vagy hidegköd-képzéssel juttatjuk a fertőzött területre.

Az eljárás lényege, hogy a célzott hatásspektrumú fertőtlenítőszert, illetve annak vizes oldatából 3-7 mikron nagyságú aeroszolt képzünk, és ezt az aeroszolt kijuttatjuk a levegőbe. Az apró fertőtlenítőszer és víz keverékéből álló cseppek egyenletesen eloszlanak a levegőben, és a cseppnagyságtól függően ott ködöt képezve tartósan lebegnek, illetve bevonnak minden felületet.

Fertőtlenítés Budapest

Fertőtlenítés Budapest 12.ker.

Fertőtlenítés Budapest 2.ker.

Fertőtlenítés Budapest 5.ker.

Szólj hozzá!