Kárpittisztítás

Kárpittisztítás helyszínen Budapesten és Pest megyében.

Időpontra házhoz megyünk, és a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánunk. Szőnyegtisztítás és kárpittisztítás gyors határidővel, Budapest egész területén akár ingyenes kiszállással tisztítjuk ki szőnyegét vagy kanapéját az Ön Otthonában néhány óra alatt.

kárpittisztítás

Nyerje vissza bútorai, szőnyegének eredeti színét szőnyegtisztítással, üdeségét és szabaduljon meg a makacs foltoktól kárpittisztítással! Professzionális technikával cégünk gondoskodik róla, hogy ülőgarnitúrája és szőnyege visszakapja tisztaságát, frissességét és újra üde illat vegye körül Önt otthonában. Több éves szaktudással és megbízható extrakciós tisztítógépekkel varázsoljuk kanapéja kárpitját és szőnyegét újjá.
 

Választhat bio kárpittisztítást is attól függően mire van Önnek szüksége. A bio takarítószereink teljes mértékben vegyszermentesek, nem allergizálnak. A szőnyegtisztítási közül a leginkább elterjedt az extrakciós vizes tisztítás. Mielőtt belemennénk a részletekbe, tisztáznunk kell, mit jelent az extrakció. Mindenképpen valamilyen vegyi kivonást, eltávolítást jelent. Tehát mondhatjuk, hogy a takarítás egyfajta extrakció.

GYAKORI KÉRDÉSEK A KÁRPITTISZTÍTÁS TÉMAKÖRÉBEN:

Milyen gyakran érdemes kárpittisztítást végezni?

Minden esetben az egyéni igények döntik el, hogy milyen gyakran kell tisztítani a kanapét. Általánosan – ha nincs különösebb igénybevételnek kitéve, akkor a por és az általános szennyeződés miatt – évente egy alkalommal javasolt a bútorkárpitok tisztítása. Az igénybevételtől függően előfordul, hogy 3-6 havonta is szükséges lehet tisztításra, ha például kisgyerek vagy kisállat van a lakásban. Illetve, alkalomszerűen, ha valami váratlan esemény beszennyezi a felületet, szintén érdemes szakembert hívni. Természetesen a túl gyakori kárpittisztítást (pl. minden hónapban) nem javasoljuk, mivel az anyag kárpittisztítás közben kophat.

Kárpittisztítás
Kárpittisztítás

Mennyibe kerül a szolgáltatás ?

Aktuális áraink az árlistában megtalálhatóak. Nagyobb megrendelésnél vagy rendszeres takarításnál egyedi kedvezményes árat tudunk biztosítani.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

A megrendelt szolgáltatás minőségi kivitelezését professzionális, ipari kárpittisztító géppel. A tisztítószereket. A bútorok helyi mozgatását. Amit nem tartalmaz az alap ár: az esetleges parkolási költséget és a kiszállási díjat (Budapesten 1000 Ft/alkalom).

Mennyi időt vesz igénybe a tisztítás?

Egy átlagos kárpittisztítás nagyjából 1-2 óra.

Hiszünk benne, hogy egy egyszerűnek tűnő szolgáltatás is lehet sokkal jelentőségteljesebb, mint azt elsőre gondolnák az emberek. Pontosan ezért dolgozunk 100% Bio és Prémium kategóriás tisztítószerekkel, mert számunkra a munka magas minősége mellett, az Önök egészsége is kiemelten fontos.

MATRAC TISZTÍTÁS

MATRACOK, ÁGYAK, ÁGYBETÉTEK KITISZTÍTÁSA, PENÉSZ ÉS ATKAMENTESÍTÉSE AZ ÖN OTTHONÁBAN.

Bizonyára Ön is lelkiismeretesen „harcol” házi praktikákkal – ágynemű napon történő szellőztetése, lefagyasztása, rendszeres porszívózás, gyakori ágyneműmosás, atkamentesítő szerek használata, stb. – fekvőhelyének makulátlan tisztaságáért.

Kevésbé ismert tény, hogy a matracunk, fekvőhelyünk a harmadik legszennyezettebb terület, amellyel otthonunkban érintkezünk.

Egy átlagos ágyban több millió atka élhet. Ezen élőlények fő tápláléka az emberi hámsejteket emésztő penészgomba. Az atka ürüléke az, amely allergiás reakciót válthat ki. Szerencsére -18°C fok alatt és 50°C fok felett nem életképesek.


Saját gépparkkal, díjmentes kiszállással

A nem kívánt foltok, kellemetlen szagok nekünk nem jelentenek akadályt.

Bízza ránk a professzionális kárpittisztítást otthonában! Szőnyegek, padlószőnyegek, kárpitozott bútorok, ülőgarnitúrák, kanapék, fotelek, székek, ágymatracok, heverők, matracok, mind nem okoznak gondot. 

A kárpittisztításhoz egy bizonyos szakértelem szükséges, hogy a használt takarítószerek ne károsítsák a szövet szálait, s azok ne nyúljanak meg. Legtöbb esetben házilag csak az apróbb foltokat tudjuk kárpittisztítás során eltűntetni, a komolyabb foltoktól már nem tudunk szabadulni.

A különböző próbálkozások pedig inkább csak kárt okoznak, és nem járnak eredménnyel. Az a nagyobb szerencse, ha nem jön ki egy folt. Ennél nagyobb a probléma, ha maradandó károsodást is okoz a házi jellegű kárpittisztítás.

Ha például valamilyen oknál fogva véres lesz az ülőgarnitúra kárpitja, nem szerencsés vizet, majd sót szórni a kárpitra, ami nagyanyáink módszerei közül az egyik. Ezzel be is fellegzett az ülőgarnitúrának. A só megmarta az anyagot, így aztán azokon a helyeken világosabb foltok keletkeztek, mintha domestost használtak volna a tisztításhoz, plusz még rontott a helyzeten, hogy nem mintás, hanem teljesen egyszínű anyag volt, akár 100 méterről is világosan látszottak a foltok. Ezen bizony már nem lehet segíteni sehogy sem. Vérre pedig van egy speciális szer. A hófehér matracból kontúrmentesen ki lehet szedni a vérfoltot, ha még idejében érkezik a segítség. Egy ilyen sarokülőgarnitúra

Szólj hozzá!