Takarító szolgáltatás

Takarító szolgáltatás szinte a tisztaság minden területén igényelhető, rendelhető.

Prémium Szolgálat, az Ön szolgálatában.

LAKÁS TAKARÍTÁS

A kiválónak számító takarítási szolgáltatásaink mellett Önnek vagy az Ön cégének sohasem kell majd egy másik takarító cég szolgáltatásait igénybe venni. Cégünk általános épülettakarítási szolgáltatást nyújt mindenféle intézmény számára. Cégünk teljes mértékben elkötelezett abban, hogy kizárólag a legjobb épülettakarítási szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Amennyiben az Ön által irányított intézmény általános takarításra szorul, akkor cégünk készséggel áll a rendelkezésére. 

ÓZONOS FERTŐTLENÍTÉS

ÓZONGENERÁTOROS FERTŐTLENÍTÉS

ÁRVÍZ, BEÁZÁS UTÁNI TAKARÍTÁS

ÉPÍTKEZÉS UTÁNI TAKARÍTÁS

FELÚJÍTÁS UTÁNI TAKARÍTÓ SZOLGÁLTATÁS

TAKARÍTÓ SZOLGÁLTATÁS MÉLYTISZTÍTÁS

Némelyik professzionális épülettakarítást vállaló cég kizárólag napi takarítást tud felajánlani ügyfeleinek. Mi azonban tisztában vagyunk azzal, hogy Önnek nem feltétlenül van szüksége általános épülettakarításra minden egyes nap. Ezért szeretnénk felkínálni az Ön számára legkényelmesebb lehetőséget, így nálunk elérhető rugalmas ütemezés is. A takarítás rugalmas ütemezésének köszönhetően a kereskedelmi társaságok olyan opciót választhatnak, ami a leginkább illik az igényeikhez. 

IRODATAKARÍTÁS mint takarító szolgáltatás:

Egy vagy több olyan irodával is rendelkezik, amelyeknek általános irodatakarításra lenne szüksége? Amennyiben a válasza igen, akkor cégünk örömmel segít Önnek az adott munkahely tisztán tartásában, így biztonságos és kellemes környezetet teremtve az ott dolgozók számára. Az általános irodatakarítás testre szabható, hogy megfeleljen az iroda által támasztott elvárásoknak. A szolgáltatásaink köre bővíthető vagy csökkenthető: fürdőszoba takarítás, belső ablakok lemosása, porszívózás, felmosás és a szemetesek kiürítése. Az Ön cégében soha senkinek nem kell majd ezentúl felmosnia a padlót a cégünknél elérhető takarítási opciók megrendelése mellett! 

A KERESKEDELMI ÉPÜLETEK HIGIÉNIÁS KÖVETELMÉNYEI

Nem számít, hogy mi a szándéka, de az Ön tulajdonában lévő épületnek mindenképpen biztonságosnak és higiénikusnak kell lennie. Cégünk nagy segítségére lehet a tiszta környezet megteremtésében a munkatársai érdekében. Egy professzionális, épületek takarítására specializálódott takarítócég megbízása esetén Önnek már csak az igazán fontos feladataira kell koncentrálnia a munkahelyén nap mint nap, így egyáltalán nem kell aggódnia az Ön feladatától távol álló takarítási feladatok miatt. Bízzon meg minket, és cégünk megcsinálja Ön helyett a piszkos munkát!

TAKARÍTÓ SZOLGÁLTATÁS MEGRENDELÉSEKOR FONTOS A RUGALMASSÁG

A cégünk által felkínált takarító szolgáltatás megrendelésekor rugalmasan összeállíthatja, és ezentúl ezen feladatok súlya nem az Ön vállát terhelik. Mi tisztában vagyunk azzal, hogy minden egyes épület más takarítási feladatokat kíván meg, ezért egyénileg a saját igényeire szabhatja a takarítás ütemezését is. Épületek takarítását is vállaló cégünk nem fogja elvonni Önt a munkától, sőt, valójában a megrendelt szolgáltatásainknak köszönhetően Önnek csak és kizárólag a saját munkájára kell ezentúl koncentrálnia! Ezután már nem kell aggódnia, azon, hogy a szőnyegek tiszták-e, vagy, hogy a szemetet kivitték-e. Egyszerűen csak hívjon fel minket és vegye igénybe a legkiválóbb takarítást nyújtó szolgáltatást!

MINŐSÉG

A takarítást igénylő épületek mind különböznek egymástól. A professzionális takarítást kínáló cégünk a legmagasabb minőséget garantálja minden egyes takarítás alkalmával. Ha megrendeli szolgáltatásunkat, akkor többet már nem kell aggódnia a takarítás minősége miatt. A takarítási feladatokat a takarítóink nagy gonddal végzik el annak érdekében, hogy Ön a legjobb eredményt kaphassa. A takarítás megrendelése után Ön és a munkatársai egy biztonságos és higiénikus környezetben dolgozhatnak tovább minden nap.

Takarító szolgáltatás
A TAKARÍTÁS MEGRENDELÉSÉNEK ELŐNYEI

Annak a kérdésnek az eldöntése, hogy igénybe vegyen-e takarítást, nagyon nehéz. Talán azt gondolja magában, hogy miért ne tudná Ön egyedül megoldani az épület takarítását. Ezt valóban Ön egyedül is meg tudja oldani, a kérdés mégis az, hogy ez az Ön kötelessége-e vagy nem. Önnek, az Ön pozíciójában nem az iroda kitakarítása a fő feladata. Az Ön idejét vagy a kollégái idejét egyáltalán nem célszerű takarításra pazarolni. Ezért érdemes egy kis pénzt áldoznia a takarítás másokkal való elvégeztetése érdekében, ellentételezésül gondoljon arra a pénzösszegre, amit az alkalmazottai fognak megkeresni Önnek azzal, hogy munkaidejüket az Önnek jövedelmet hozó munkával töltik, és nem takarítással. Miért kellene fáradoznia a padló feltakarításával és a szemetesek kiürítésével, amikor mindezt a feladatot a profi takarítóink is elvégezhetik Ön helyett. Engedje meg, hogy elvégezzük Ön helyett azt a munkát, amiben a legjobbak vagyunk, így Ön arra koncentrálhat, amiben Ön a legjobb. Lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink valamelyikén még ma, és tudjon meg többet arról, hogy mi mindent tudunk tenni az Ön nyugalma érdekében. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz azzal, amit ajánlani tudunk Önnek.

Szólj hozzá!