Építkezés utáni takarítás

Építkezés utáni takarítás elkezdésénél rendkívül fontos a por ülepedése , ha a munkálatok befejeződtek. Amíg nem ragyogóan tiszta nem tudunk hátradőlni és élvezni az eredményt, ez sokszor stresszt és nyomást okoz nekünk. Mi olyan szolgáltatást nyújtunk ami minden terhet átvesz ügyfelekről, többlépcsős takarítási tervvel érkezünk.

A megrendelőnek biztosítania kell a vizet és az áramhoz való hozzáférést a megfelelő munkavégzés érdekében

építkezés utáni takarítás

TAKARÍTÁS ELSŐ RÉSZE

 • A takarítás során az ingatlannak üresnek kell lennie, építők, építőanyagok, szerszámok stb. Persze megférünk egymás mellett és bizonyos területeket így is meg tudunk tisztítani, de a legoptimálisabb takarításhoz az a legjobb, ha már pár napja senki sem dolgozott az ingatlanban de min. 48 óra eltelt. Így a por megfelelően tud ülepedni.
 • Az épületet vagy lakást úgymond durva takarítással kezdjük. Eltávolítjuk az esetlegesen otthagyott építéshez szükséges termékeket. A nagyobb törmelékeket, és a különböző felületeken otthagyott ragasztó anyagokat, purhabot, különböző szilikonokat, glettanyagokat.
építkezés utáni takarítás

MÁSODIK RÉSZE

 • Ezek után megkezdjük felüliről lefelé az ingatlan vastag portalanítását, mennyezettől padlóig, falakat, ajtókat, ajtókereteket nyílászárókat, csaptelepeket, szanitereket és a padlót puha kefével ellátott porszívókkal hogy minél jobban óvjuk a felületeket a különböző  sérülésektől.
 • Ezt minden helyiségben elvégezzük, a fürdőszobától a bejárati ajtóig, majd kicsomagoljuk az esetlegesen becsomagolt fürdőkádat, wc-t ,bidét, eltávolítjuk róluk a céges matricákat ezután ismét porszívózzuk

HARMADIK RÉSZE

 • Ezután felülről lefelé haladva megkezdjük a nedves tisztítását az ingatlannak, minden felületen a megfelelő tisztítószereket, oldószereket használva.
 • Eltávolítjuk a nyílászárókon lévő védőfóliákat kívül és belül, eltávolítjuk a festéket és szilikonokat a nyílászáró keretekről és ablakokról egyaránt
 • Leszedjük a konyhaszekrényekről a védőfóliát és portalanítjuk nedves tisztítással, majd szárazra töröljük. A szanitereket egyaránt
 • A fürdőszobában minden egyes burkolatot megtisztítunk a padlótól a mennyezetig, fürdőkádat, wc kagylót ,bidét, mosdókat, csaptelepeket, zuhanytelepeket, és fürdőszoba bútorokat

NEGYEDIK RÉSZE

 • Az ingatlanban minden egyes ablakot ablak kerettel együtt kívül és belül egyaránt megtisztítjuk minden szennyeződéstől, festékpötty mentesre.
 • Az ingatlanban minden egyes világító testet megtisztítunk. Az ingatlan teraszát és korlátokat illetve ha erkéllyel rendelkezik az erkély padlózatát és korlátját is megtisztítjuk.
 • Végül amennyiben padlóvédővel ellátott az ingatlan a legvégén ezeket is eltávolítjuk és az alatta lévő padlózat is takarításra kerül.
 • A munka haladtával minden egyes sérülésről tájékoztatjuk a tulajdonost vagy építésvezetőt, amik a takarítás előtt esetleg nem voltak észlelhetőek
építkezés utáni takarítás

Építkezés utáni takarításnál a kollégák az alábbi takarítási feladatokat fogják elvégezni/természetesen lehet extra szolgáltatást kérni ezek mellé/:

 -ablakok ,keretek, párkányok, külső-belső tisztítása /szimpla ablak/

– ajtók, ajtókeretek vegyszeres tisztítása

– falak és felületek portalanítása

-bent lévő szekrények ,polcok, beépített szekrények külső /belső ha üres/ felületeinek tisztítása

-padlótisztítás, felmosás mindig az adott felületnek megfelelően/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a gépi tisztítás/

-porszívózás/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a szőnyeg és kárpittisztítás/

– lámpák kapcsolók felületeik nedves tisztítása

– vizesblokkok fürdőszobai és konyhai  csempék portalanítása csapok vízkőtelenítése/áttörlése vegyszeres tisztítása

– radiátorok nedves letörlése/külső

– vizes bázisú festékek, malter, fuga maradvány eltávolítása

– üvegfelületek tisztítása

-csövek portalanítása

-konyhai gépek vegyszeres tisztítása/külső-belső

Megrendeléskor fontos, hogy elolvassák a fontos tudnivalókat:

FONTOS TUDNIVALÓK:

ÁRAJÁNLAT: Az árat szükség szerint a helyszínen módosítjuk! Kérem olvassák el figyelmesen az árajánlatunkat mert megrendelés esetén az ott felsorolt takarítási feladatokat fogják a takarítók abban az árban a helyszínen elvégezni. Természetesen ha abban valami nem szerepel akkor azt még munkavégzés és megrendelés előtt jelezhetik így elkerülvén az esetleges félreértéseket.

MEGRENDELÉS: Megrendeléskor írjon egy e mailt, jelöljön meg egy-két takarításra megfelelő időpontot majd adja meg a pontos címet és telefonszámot! Megrendelésével   elfogadja a honlapunkon olvasható ÁSZF szerződést!!

FIZETÉS: Fizetés a munka elvégzése és átadása után számla ellenében a helyszínen készpénzben történik.

NAGYTAKARÍTÁS: nagytakarítás nem tartalmazza az alábbi szolgáltatásokat de igény szerint rendelhető: szőnyeg és kárpittisztítás, függöny levétele mosása felrakása, fuga tisztítás, szekrények-bútorok belső tisztítása, könyvespolcok, polcok pakolása, egytárcsás gépi tisztítás, járófelület kézi sikálása, radiátorok belső portalanítása, kapcsolók belső tisztítása/igény esetén kérjük leszerelni/,redőnyök tisztítása, festékek, rozsdák, fóliák, malter, több éves festék eltávolítása.

REKLAMÁCIÓ:A takarítás befejezése és átadása után reklamációt nem áll módunkban elfogadni,(természetesen, ha átadásnál bármilyen takarítási hibát észlelnek azt a helyszínen javítjuk.

SZAKEMBEREK: Takarítást csak abban az esetben áll módunkban elvállalni és elkezdeni ha a lakásban, házban már a „szakember”/festő, burkoló, költöztető.. stb /NEM tartózkodik a helyszínen. Ha ez nem így történik a kollégáink megérkezés után távoznak és a kiszállási díjat/6000ft+áfa / a megrendelőnek ki kell fizetnie.

takarítás Budapest 1.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 2.ker.

takarítás Budapest 3.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 4.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 5.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 6.ker.

i takarítás Budapest 7.ker.

takarítás Budapest 8.ker.

takarítás Budapest 9.ker

takarítás Budapest 10.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 11.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 12.ker

építkezés utáni takarítás Budapest 13.ker.

takarítás Budapest 14.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 15.ker

építkezés utáni takarítás Budapest 16.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 17.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 18.ker

építkezés utáni takarítás Budapest 19.ker.

takarítás Budapest 20.ker.

takarítás Budapest 21.ker.

építkezés utáni takarítás Budapest 22.ker.

takarítás Budapest 23.ker.

Szólj hozzá!