Költözés előtti-utáni takarítás

Költözés előtti-utáni takarítás Budapest és környékén.

Költözés előtti-utáni takarítás fárasztó lehet számunkra a sok egyéb teendők mellett. Egy költözés mindig nagy változást jelent: ott hagyjuk a saját kis lakásunkat házunkat és egy új helyen próbáljuk kialakítani az otthonunkat. Minden apróságot be kell csomagolni az egész lakásban, le kell cipelni az autóhoz, ki kell takarítani, az új lakásban pedig jöhet megint a takarítás és a kirámolás… egyszerűen kimerítő. Takarítani ugye bár minden otthonban szoktak, de mégis van különbség a költözés előtti- és utáni tisztításnál. Használd takarító szolgáltatásunkat hogy, segíthessünk a rohanásban levéve a terheket a válladról elvégezzük a költözéssel járó rengeteg takarítást. Addig te a költözés többi részleteire tudsz fókuszálni 100%-ban, és mi ragyogóvá tesszük otthonod

Magától érthető hogy költözés előtti-utáni takarítás mindig a bérbeadó/eladó feladata, neki  kell gondoskodnia arról, hogy az ingatlan lakható ,költözhető legyen. .

költözés előtti-utáni takarítás

Nem mindig alakulnak terv szerint a dolgok…

Gyakori eset, hogy a vevő vagy a tulajdonos  kiköltözéskor szembesül azzal hogy az eladó vagy a bérlő nem volt túl pedáns. Ha rendszeresen takarítottak, akkor is maradnak szennyeződések, kórokozók, amelyek eltávolításáról kiköltözés után gondoskodni kell. Az ingatlant egyébként már a megtekintés előtt érdemes makulátlanul tisztává varázsolni, hogy az csábítóbb legyen a potenciális bérlők/vevők számára (senki sem akar egy koszos lakásba beköltözni sem megvásárolni).

Szolgáltatásunkat ajánljuk:

  • azoknak a bérlőknek, akik az albérlet elhagyásakor maradéktalanul eleget tennének a kötelezettségeiknek (illetve szeretnének jó ajánló levelet kapni).
  • azoknak a bérbeadóknak, akik felkészítenék a lakást az újbóli kiadásra.
  • azoknak a tulajdonosoknak, akik a beköltözéssel, vagy a felújítást követő visszaköltözéssel járó megterhelő feladatok mellett a takarítással már nem kívánnak foglalkozni

Ezeket a feladatokat vesszük le a válladról:

  • Por és pókhálók eltávolítása a lakás minden szegletében
  • Alapos fertőtlenítés, makulátlan higiénia megteremtése
  • Üvegfelületek, szaniterek, kárpitok tisztítása
  • Kártevő irtás, penészedés megszüntetése ózonnal

Tehát legyen szó ingatlaneladásról, bérbeadásról, az albérlet elhagyásáról vagy felújítás utáni be- és kiköltözésről, egy profi takarítóbrigáddal simábban mennek a dolgok. Bízza ránk a költözés előtti-utáni takarítást.

Miért válasszon minket?

Mert gyakorlatias, tapasztalt csapat vagyunk, akik nem riadnak vissza a legextrémebb kihívásoktól sem.

Minden megbízást egyedi kihívásnak tekintünk