Takarítás Budapest és környékén

Megbízható és igényes takarítás Budapest és környékén

Takarítás Budapesten és annak vonzáskörében is végzünk. Professzionális szolgáltatást nyújtunk képzett takarítóink, modern felszereléseink és környezetbarát módszereink segítségével. A tisztaságban nem ismerünk megalkuvást.

takarítás Budapesten

Családi ház nagytakarítás, irodatakarítás Budapest és környékén garanciával!Családi házak takarítására vagy esetleg lakások, irodák takarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron akkor nem kell tovább keresgélnie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mindenféle takarítás elvégzésében, így önnek nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot. Végzünk kis és nagy takarításokat egyaránt.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

A takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkő mentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk

Takarítás Budapesten

Atakaritok.hu egy professzionális takarító cég Budapesten, amely több éves tapasztalattal rendelkezik, főképpen irodák és társasházak takarításában. Mi azt valljuk, hogy a rend és tisztaság a lelke mindennek, éppen ezért számunkra nagyon fontos, hogy a munkánk során maximálisan odafigyeljünk arra, hogy a legnagyobb alapossággal végezzük a takarítást. Cégünknél kizárólag jól képzett szakemberek dolgoznak, ezáltal biztosítjuk a magas színvonalú szolgáltatásainkat.

Takarítás az agglomerációban

Takarító cégünk elsősorban Budapest területén és annak 10 kilométeres vonzáskörzetében lát el takarításokkal kapcsolatos tevékenységet, de természetesen Pest megye területén is vállalunk megbízásokat.

Szakértelem:
Az elmúlt 30 éves takarító pályán eltöltött idő sok tapasztalattal gazdagította a vezetőséget és a takarító személyzetet. Kevés feladat lehet amivel nem találkoztunk még az eltelt idő alatt.

Korrektség, megbízhatóság:
Nálunk mindig az történik amit ígérünk ott vagyunk pontosan a megígért időpontban a helyszínen, megbeszélés után az ígért időpontra elküldjük az árajánlatunkat , majd azt az elvárt színvonalon elvégezzük.

Gyorsaság:
Maximum 24 óra , de van amikor 1-2 óra is elég hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot. Megrendelés esetén a munka nagyságától függően pár nap, de maximum 1 hét elteltével már a helyszínen dolgozunk.

Pontosság:
Megrendelőinkkel megbeszélt feladatok alapján, az előírásnak megfelelően végezzük el a munkát.
Megbeszélt időben történik a feladatok megoldásának kezdése és befejezése.

Rugalmasság:
Alkalmazkodási képességünk az elmúlt több éves szakmában eltöltött idő alatt kiválóvá vált. Szükség esetén tudunk gyorsan változtatni, tudunk új kívánságoknak, kihívásoknak rövid időn belül megfelelni.