Takarítás

 Takarítás, családi ház takarítás, lakás takarítás

 Takarítási szolgáltatásainkkal már több éve állunk partnereink rendelkezésére irodatakarítás, családi ház takarítás, étterem takarítás ipari takarítás és épülettakarítási szolgáltatásunkkal.  Tevékenységünket családias hangulatú takarító cégként kezdtük és  ezt ma is szívesen ápoljuk.

Szolgáltatásainkkal minden épülettípus, így többek között lakások, házak, ipari-, kereskedelmi-, sport- és egészségügyi létesítmények napi, eseti és speciális tisztítását vállaljuk. Gondoskodunk a ránk bízott munka lelkiismeretes, magasszínvonalú elvégzéséről. .A modern technológia és a személyes törődés ötvözésével védjük meg partnereink értékeit.

Takarítás
takarítás

Válassza professzionális szolgáltatásunkat a tökéletes tisztaságért! 

Megbízhatóságunkat igazolja, hogy cégünk zavartalanul működik több, éve. Számunkra a legfontosabb szempont, ügyfeleink elégedettsége. Specifikusan megbízóink igényeire szabjuk az általunk kínált szolgáltatásokat és azokat professzionális módon kivitelezzük. Megrendelőink igényeinek megfelelően végezzük a takarítást. Rendszeresen visszaellenőrizzük, dokumentáljuk az elvégzett feladatokat. 

Szolgáltatásunk fejlesztésének célja megrendelőink környezetének korrekt tisztítása!

Figyelemmel kísérjük a technológiai változásokat és fejlesztéseket. A változásokat követve képezzük tovább tudásunkat és a munkatársainkat. Az alkalmazott módszereink az energia hatékonyabb, költségkímélőbb és alacsonyabb környezeti terhelést jelentő felhasználását teszik lehetővé. Munkánk során kizárólag az általuk bevizsgált technológiákat integráljuk szolgáltatásaink fejlesztése során. Hitvallásunk a környezettudatosság, versenyképességünk a szolgáltatásunk kiváló ár-érték aránya.

És most nézzünk pár hatékony tisztítási technológiát amivel esetleg segíthetünk önnek otthona gyorsabb és hatékonyabb takarításához. Hisz minden lakásban házban vannak kritikus helyek amire érdemesebb jobban oda figyelnünk.

Vécé –

A fürdőszoba tisztítása idején gyorsíthatjuk a munkát azzal, hogy hagyjuk, hogy a WC magáért dolgozzon! Öntsünk a csészébe egy kevés szódabikarbónát, majd 15 perc elteltével kefével alaposan dörzsöljük át, öblítsük le, és a csésze kész. Az ülőkét és a fedelet töröljük át ecetes vagy fertőtlenítőszeres oldattal.

Padló és felületek –

Mielőtt felmosnánk a padlót, tisztítsuk meg a tükröt. A munka végeztével, hogy megelőzzük a penészképződést, alaposan szellőztessük ki a fürdőszobát.

Láthatatlan felületek –

Az ágy vagy a kanapé alatti terület vonzza leginkább a port. Ha az ágy alatt különböző dolgokat tárolunk, gyakrabban ellenőrizzük és portalanítsuk azok felületét. Ezeket a területek is rendszeres porszívózást igényelnek. Függönyök és kárpitok – A frissen mosott függönyök kellemes atmoszférát kölcsönöznek a lakásnak. Ha nem is mossuk őket nagyon gyakran, porszívóval, alacsony fordulatszámon belőlük is el kell távolítani a port. Az ágyneműt rendszeresen cseréljük, a takarókat rázzuk ki, napsütéses időben, szabad levegőn szellőztessük, a matracot alaposan porszívózzuk ki. A kanapé felületéről és sarkaiból porszívózással távolítsuk el a port, a szöszöket, a párnákat klopfoljuk ki és szellőztessük. Elektronikus készülékek és ruhásszekrények – Lássuk be, hogy az elektronikus készülékek és a ruhásszekrények erős porfogónak tekinthetők. A televízió vagy a zenegép tisztításához azonban kizárólag száraz pamutkendőt használjunk!

Ablakok –

Van, akiknek hobbija az ablakpucolás, de vannak, akiket már a gondolatára is kiráz a hideg. Ha a második csoportba tartozna, pucolja meg az ablakot belül egy évben kétszer, és kívül egy évben egyszer. Ha azonban főútvonal, vagy egy park mellett van a lakása, az ablakok tisztítása jelentősen több ráfordítást igényel. Ne feledkezzünk meg az ablakkeretek és a párkány lemosásáról sem!

Fűtőtestek 

A fűtőtesteket általában az ablakok alatt helyezik el, ám takarítás közben gyakran megfeledkezünk róluk. Tudnunk kell azonban, hogy az idők folyamán a radiátorokon jelentős mennyiségű por rakódik le, ami a fűtés beindítása következtében csak fokozódik.

Kukák és lefolyók –

Hogy a kellemetlen szagokat elkerüljük, rendszeresen mossuk ki a szemetest! A kellemetlen szagok azonban nem csak a kukákból, hanem a lefolyókból is eredhetnek. Ha a lefolyót rendszeresen kitisztítjuk, kizárhatjuk a kellemetlen szagokat és megelőzhetjük a dugulást is!Mennyezet és ajtók – A szobák mennyezete vagy a tárolásra szolgáló álmennyeztek nehezen hozzáférhetők, de kiváló búvóhelyet kínálnak a pókoknak. Poroló pamaccsal vagy -tollal egyszerűen eltávolíthatjuk őket. Ezekkel az eszközökkel portalanítsuk az ajtó- és a képkereteket is.

Lámpaernyő –

Ne felejtsük el, hogy a magasan függő lámpaernyők is képesek jelentősen beporosodni, portalanításukról gondoskodnunk kell.

Padló –

Végezetül vegyük elő ismét a porszívót! A nagytakarítás befejeztével menjünk újra végig a lakáson, távolítsuk el a maradék port a padlóról, a szőnyegekből, ami még takarítás közben keletkezhetett.

Szólj hozzá!