Magánlakás takarítás Budapest

Magánlakás takarítás Budapest

Magánlakás takarítás Budapest és környékén képzett takarító csapattal! Tapasztalt, leellenőrzött, már bizonyított takarítóink várják az Ön jelentkezését .

Kérjen takarítási ajánlatot lakására, házára, nyaralójára,irodájára rendszeres vagy eseti takarításra  vagy kérjen ajánlatot itt, űrlapunkon keresztül.

Mottónk:

Rugalmasság + pontosság +gyorsaság+ megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Önnek is szüksége volna egy megbízható, alapos munkát végző takarító szolgálatra? Aki nem csak ígérget hanem teszi is a dolgát? Ne keressen tovább. Megtalálta a megfelelő takarító céget. A Clean & Go kft elhivatott a szakmájában. Hívjon minket bizalommal, készséggel állunk szolgálatába Budapest egész területén illetve Pest megye területén egyaránt.

Magánlakások takarítása Budapesten: Lakástakarítás, pipere takarítás, nagytakarítás, festés és felújítás utáni vagy építkezés utáni takarítás és még több takarítási nehézségekben tudunk akár 3 órán belül az ön  szolgálatába állni.

MAGÁNLAKÁS TAKARÍTÁS BUDAPEST

Magánlakások takarítása Budapesten: igényelhető igényszerint alkalmi, heti vagy havi takarítás egyaránt. Minden esetben alkalmazkodunk a megrendelőink igényeihez. Akkor dolgozunk amikor szükség van a szolgálatainkra

Otthonunk tisztaságánál nincs fontosabb, de semmi probléma nincs azzal, ha saját magunknak nem jut időnk a fáradságos mindennapi takarítás elvégzésére. Elvégre, az autónkat is autómosóba visszük és a hajunknak sem esünk neki a kisollóval, ha túl hosszú.

Ugyanez a helyzet a takarítással: biztos lehet benne, hogy szakképzett kollégáink olyan alapossággal fogják tökéletesen tisztává varázsolni lakását, amiről nem is álmodna. Sőt, eközben végezheti saját dolgát, nem kell velünk vesződnie!

Profi teljes takarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

Magánlakás takarítás Budapesten akár Felújítási utáni takarítás is az a kategória mikor a takarítást érdemes mindig szakemberre bízzuk hisz a festést burkolást is szakemberre bízzuk akkor a felújítás vagy festés utáni nagytakarítást miért végeznénk magunk? Bízza ránk a festés utáni nagytakarítási munkákat legyen az festés vagy bármilyen nagyobb felújítás. Ipari gépeinkkel és nagy tapasztalattal rendelkező csapatunkkal biztos és pontos munkát végzünk a lehető leggyorsabban korrekt áron. A munkánkra garanciát vállalunk így ha ön nem elégedett vagy hiányosságot talál a festés utáni nagytakarításban, azt ingyenesen kijavítjuk, pótoljuk.

A fürdőszoba felújítását követő takarítás nagyon nehéz feladat, hiszen a járólapon és a csempén maradt ragasztóanyagok, fugák eltávolítása nagyon nehéz és a legtöbb esetben a teljes tisztítás után újra kifehéredhet és többször kell elvégezni ha nem használunk megfelelő vegyszereket. Bízza ránk ezt a nehéz feladatot és garantáltan elégedett lesz az új tiszta fürdőszobával, mellékhelységgel.

A felújítás után nagyon nehéz kitakarítani, ha a szakember nem végezte el a festés előtti óvintézkedéseket, mint például a járólap, parketta letakarása, ablakok leragasztása, a festést általában vizes bázisú festékkel végezzük, ennek ellenére a járólapra, parkettára száradt, festék maradványokat nagyon nehéz eltávolítani és felmosás utáni száradást követően a legtöbbször újra kifehéredik a felület, főleg sötét színű burkolatoknál jelentkezik a probléma.

Ilyenkor nem a mindennapos kosz eltűntetése a feladat, hanem az építkezés során használt anyagok, úgy mint ragasztó, festékfolt, sár, masszív szerkezetű por eltávolítása, adott esetben oldószeres feloldása. Az ablakfelületekre került festékanyag, lábnyomok, vagy betonpor eltűntetése igen munkaigényes feladat. Mindez nagyfokú szakértelmet és precizitást igényel. A felületek akár többszöri kezelést igényelnek, hogy a takarítás kulcsrakész és tiszta állapotot eredményezzen. 

Külön megnehezítheti még az építkezés utáni nagytakarítást, ha a mesteremberek nem törekedtek arra, hogy a lehető legkevesebb szennyeződést hátrahagyva végezzék el munkájukat. Gyakori, hogy pl. csempézésnél a felesleges fugázó anyagot nem távolítják el. Erre is van speciális megoldás, aminek köszönhetően a csempe nem sérül és fényét is visszanyeri a takarítás során.

Az építkezés utáni takarítás tehát az egyik legösszetettebb és egyben az egyik legidőigényesebb fajtája a takarításnak. 

Ilyenkor nem a mindennapos kosz eltűntetése a feladat, hanem az építkezés során használt anyagok, úgy mint ragasztó, festékfolt, sár, masszív szerkezetű por eltávolítása, adott esetben oldószeres feloldása. Az ablakfelületekre került festékanyag, lábnyomok, vagy betonpor eltűntetése igen munkaigényes feladat. Mindez nagyfokú szakértelmet és precizitást igényel. A felületek akár többszöri kezelést igényelnek, hogy a takarítás kulcsrakész és tiszta állapotot eredményezzen. 

Mindannyian tudjuk, hogy megrendelőink szempontjából fontos a gyorsaság,és emellett az precizitás ha építkezés vagy felújítás után be kell költözni vagy újra kell indítani az üzletet, irodát.Cégünk jelentős tapasztalattal bír az efféle befejező munkák koordinálásában és kezelésében. Részünkre nem okoz gondot az átadás előtti több műszak, valamint a jelentős takarítói létszám mozgósítása az átadást megelőző napokban.

Gyors és precíz munkával biztosítjuk mindezt Önnek, hívjon bizalommal!