Takarítás Gyál

Takarítás Gyál

Takarítás Gyálon családi házak, lakások, irodák, éttermek, raktárak, padló, kárpit, szőnyeg, ablak vagy zsaluzia tisztítást, egyszóval mindenféle takarítást vállalunk, akár tűzeset után is, egyszeri vagy rendszeres alkalommal. Budapesten és környékén dolgozunk, fiatal kollégáink gyorsan és professzionálisan végzik a munkájukat. Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt örömmel állunk a rendelkezésükre! 

Családi ház takarítás vagy esetleg lakások, irodák nagytakarításra van szüksége és szeretné profikra bízni a munkát korrekt áron akkor nem kell tovább keresgélnie. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik mindenféle takarítás elvégzésében, így önnek nem kell mást tennie mint felvenni velünk a kapcsolatot. Végzünk kis és nagy takarításokat egyaránt.

Profi teljes nagytakarítás elvégzése nagy feladat, cégünk nagy tapasztalattal végzi az időszakos nagytakarítástól az extrém nagytakarításokat. Ha profi takarításra van szüksége hívja cégünket. FONTOS, hogy minden takarítás szolgáltatásunkra GARANCIÁT vállalunk, vagyis ha elvégeztük a takarítást és átvételkor ön esetleg hibákat vagy hiányosságokat talál ingyen javítjuk.

A takarítást össze lehet dobni és lehet igazán alaposan csinálni, mivel garanciát vállalunk a munkánkra így mi csak az alapos nagy takarítást vállaljuk amikor is az elhúzható hűtőszekrények, sütők mögött is kitakarítunk, a legnagyobb alapossággal fertőtlenítjük és vízkőmentesítjük a mellékhelységeket, szanitereket, elvégezzük a teljes portalanítást a szekrények tetején és alatt is, porszívózást saját ipari nagy teljesítményű gépeinkkel végezzük. Teljes átfogó takarítást végzünk. A nagytakarításba az ablakok tisztítása is beletartozik nálunk!

A munkák során gondoskodunk a szükséges takarítószerekről, eszközökről és gépekről, ezeket minden esetben ingyenesen biztosítjuk. 

Az ablaktisztítás alapértelmezetten benne van a nagytakarítási szolgáltatásunkban. Mi nem csak az üveg felületeket tisztítjuk! Ablaktisztításba beletartozik a keretek külső és belső felületének tisztítása, a zárt állapotban nem látható felületeket is megtisztítjuk, a redőnyös ablakok esetében a redőnyök tisztítását is elvégezzük ha külön igény tart rá. Azonban ha ehhez alpinista technikát kell alkalmaznunk, az feláras!

Szőnyeg és kárpittisztítást is kérhet ha szeretné, hogy szőnyegei és bútorainak kárpitja tiszta és friss illatúak legyenek. Saját ipari gépeinkkel végezzük ezt a szolgáltatást. Fontos, hogy jelezze előre ha kéri ezt a szolgáltatást a nagytakarítás mellé, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező kollégánkat és a gépet is küldjük a takarítás alkalmával.

Takarítás során ha szükséges akkor különleges esetekben súrológépet vetünk be a padló burkolatok makacs szennyeződéseinek eltávolítására.

Az elszennyeződött fugák tisztítására különleges vegyszer és szaktudás szükséges aminek köszönhetően szinte újjá varázsoljuk a fuga színét. Ha szeretné igénybe venni fuga tisztítás szolgáltatásunkat jelezze kollégánk felé, hogy a megfelelő tapasztalattal rendelkező kollégánkat küldjük önhöz és a megfelelő vegyszerek és eszközök is a helyükön legyenek.

Takarítás folyamán végzett alap feladatok:

ablakok,keretek, párkányok, külső-belső tisztítása/szimpla ablak/

– ajtók, ajtókeretek vegyszeres tisztítása

– felületek,falak portalanítása

-szekrények,polcok külső szabad felületeinek letakarítása

-padlótisztítás,felmosás mindig az adott felületnek megfelelően/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a gépi tisztítás,fuga tisztítás/

-porszívózás/igény szerint külön szolgáltatásként rendelhető a szőnyeg és kárpittisztítás/

– lámpák kapcsolók felületeinek nedves tisztítása

– konyhabútor külső felületeinek áttörlése,zsírtalanítása

– mosogatóblokk vízkőtelenítése

– vizesblokkok fürdőszobai és konyhai csempék, csapok vízkőtelenítése/áttörlése

– radiátorok nedves letörlése/külső

– pókhálótlanítás

-csövek portalanítása

– üvegfelületek tisztítása

-konyhai gépek vegyszeres tisztítása/külső-belső ami üres

Más feladatok elvégzése megbeszélés alapján.

Cégünktől más kiegészítő szolgáltatást is igénybe vehet:

-mobil autómosó

-klímatisztítás

-ózonos fertőtlenítés

-ködgenerátoros fertőtlenítés

-extrém takarítás

-szőnyeg és kárpittisztítás

-takarító személyzet bérlés

-épitkezés utáni takarítás

-felújítás utáni takarítás

-be és kiköltözés utáni takarítás

takarítás Gyál és Budapest 1.ker.

takarítás Gyál és Budapest 2.ker.

takarítás Gyál és Budapest 3.ker.

takarítás Gyál és Budapest 4.ker.

takarítás Gyál és Budapest 5.ker.

takarítás Gyál és Budapest 6.ker.

takarítás Gyál és Budapest 7.ker.

takarítás Gyál és Budapest 8.ker.

takarítás Gyál és Budapest 9.ker.

takarítás Vecsésl és Budapest 10.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 11.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 12.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 13.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 14.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 15.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 16.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 17.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 18.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 19.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 20.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 21.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 22.ker.

takarítás Dunaharasztin és Budapest 23.ker.

Szólj hozzá!