Lakásfelújítás utáni nagytakarítás:

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás lépésről lépésre

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás végén mindig szakemberre bízzuk akkor a felújítás vagy festés utáni nagytakarítást miért végeznénk magunk? Bízza ránk a festés utáni nagytakarítási munkákat legyen az festés vagy bármilyen nagyobb felújítás. Ipari gépeinkkel és nagy tapasztalattal rendelkező csapatunkkal biztos és pontos munkát végzünk a lehető leggyorsabban korrekt áron. Időnként szükséges a helységek, épületek, irodák, vagy akár lakóterek nagytakarítása, mely során a lehető legrészletesebben áttakarítunk mindent. A nagytakarítás része az ablakok tisztítása, a vizes gépi szőnyeg, és kártpittisztítás, a burkolatok és a helységben található bútorok teljes portalanítása.

lakásfelújítás utáni nagytakarítás

Szakképzett és felkészült csapatunkkal és komoly eszközparkunkkal vállaljuk a nagytakarítás elvégzését a legkisebb részletekbe menően. Komoly hátérrel rendelkezünk ,így akár nagyobb irodaházak esetében is tudjuk nyújtani szolgáltatásunkat. 

Mivel az ilyen esetekben ajánlatunk több tényezőtől függ, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki segítségére lesz mindenben. Ajánlatunkat egyedileg, felmérés és egyeztetés után a hosszútávú együttműködés reményében adjuk! A munkánkra garanciát vállalunk így ha ön nem elégedett vagy hiányosságot talál a festés utáni nagytakarításban, azt ingyenesen kijavítjuk, pótoljuk.

A fürdőszoba felújítását követő takarítás nagyon nehéz feladat, hiszen a járólapon és a csempén maradt ragasztóanyagok, fugák eltávolítása nagyon nehéz és a legtöbb esetben a teljes tisztítás után újra kifehéredhet és többször kell elvégezni ha nem használunk megfelelő vegyszereket. Bízza ránk ezt a nehéz feladatot és garantáltan elégedett lesz az új tiszta fürdőszobával, mellékhelységgel.

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás:

Ajánlatkérés

lakásfelújítás utáni nagytakarítás

A festés a legtöbb esetben nagyon nagy kosszal és nehezen feltakarítható szennyeződésekkel jár. Ha a felújítást végző szakember nem felügyel a tisztaságra és nem teszi meg a lehető legtöbbet annak érdekében, hogy a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak legyenek, éppen ezért a felújítási utáni munkát minden esetben személyesen is felmérjük, mert nagyon nagy különbségek lehetnek. Ha festés előtt nem takarjuk le a parkettát, hideg burkolatokat nagyon megnehezíthetjük a takarító munkáját, hiszen a festéket még ha vizes bázisú is, nagyon nehéz nyomtalanul eltávolítani. Ha szeretné igénybe venni a felújítás, festés utáni takarításunkat akkor keresse kolléganőnket aki szívesen segít és ingyenesen felméri a takarítási helyszínt és ingyenes árajánlatot ad.

A lehetséges lakásfelújítás utáni nagytakarítás melyek után érdemes takarító céget hívni

Festés utáni nagytakarítás

A festés után nagyon nehéz kitakarítani, ha a szakember nem végezte el a festés előtti óvintézkedéseket, mint például a járólap, parketta letakarása, ablakok leragasztása, a festést általában vizes bázisú festékkel végezzük, ennek ellenére a járólapra, parkettára száradt, festék maradványokat nagyon nehéz eltávolítani és felmosás utáni száradást követően a legtöbbször újra kifehéredik a felület, főleg sötét színű burkolatoknál jelentkezik a probléma.

Mázolás utáni takarítás

Az ablakok és ajtók mázolása után ha nem takartuk le a burkolatokat és nem ragasztottuk le az ablakokat nagyon nagy feladat a takarítás, még a tapasztalt takarítóknak is nagy feladat az ablakokra és burkolatokra száradt zománc festékek eltávolítása.

Burkolás utáni takarítás

A burkolás utáni takarítás esetében a fugázás okozza a legnagyobb szennyeződést. A járólapra száradt fuga eltávolítása nagy feladat és óvatosan kell végezni, hogy a fugát ne távolítsuk el a járólapok közül.

Teljes lakásfelújítás, átadás utáni takarítás

Ha ön most vette meg az új ingatlanját vagy teljes felújítást végeztek otthonában és nem végezték el a takarítást akkor hívjon minket, hogy tiszta szép otthont varázsoljunk önnek.

Festés, felújítás utáni nagytakarítás.
Festés, lakásfelújítás utáni nagytakarítás.

Lakásfelújítás, festés-mázolás, burkolás után még nem látszik a megálmodott valóság!

Előbb meg kell tisztítanunk a lakás minden szegletét és felületét a portól, a felújítás után visszamaradt anyagoktól, a festékmaradványoktól. Ez a feladat hatalmas munka és megfelelő szaktudást is igényel. Nem mindegy, hogy a vizes vagy olajos bázisú festékeket pl. milyen oldószerrel távolítjuk el.

Szakképzett és felkészült csapatunkkal és komoly eszközparkunkkal vállaljuk a nagytakarítás elvégzését a legkisebb részletekbe menően. Komoly hátérrel rendelkezünk ,így akár nagyobb irodaházak esetében is tudjuk nyújtani szolgáltatásunkat. 

Mivel az ilyen esetekben ajánlatunk több tényezőtől függ, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, aki segítségére lesz mindenben. Ajánlatunkat egyedileg, felmérés és egyeztetés után a hosszútávú együttműködés reményében adjuk! A munkánkra garanciát vállalunk így ha ön nem elégedett vagy hiányosságot talál a festés utáni nagytakarításban, azt ingyenesen kijavítjuk, pótoljuk.A fürdőszoba a lakásfelújítás utáni nagytakarítás /felújítását követően nagyon nehéz feladat, hiszen a járólapon és a csempén maradt ragasztóanyagok, fugák eltávolítása nagyon nehéz és a legtöbb esetben a teljes tisztítás után újra kifehéredhet és többször kell elvégezni ha nem használunk megfelelő vegyszereket. Bízza ránk ezt a nehéz feladatot és garantáltan elégedett lesz az új tiszta fürdőszobával, mellékhelységgel.

Ajánlatkérés

Lakásfelújítás utáni nagytakarítás festésnél a legtöbb esetben nagyon nagy kosszal és nehezen feltakarítható szennyeződésekkel jár. Ha a felújítást végző szakember nem felügyel a tisztaságra és nem teszi meg a lehető legtöbbet annak érdekében, hogy a szennyeződések könnyen eltávolíthatóak legyenek, éppen ezért a felújítási utáni munkát minden esetben személyesen is felmérjük, mert nagyon nagy különbségek lehetnek. Ha festés előtt nem takarjuk le a parkettát, hideg burkolatokat nagyon megnehezíthetjük a takarító munkáját, hiszen a festéket még ha vizes bázisú is, nagyon nehéz nyomtalanul eltávolítani. Ha szeretné igénybe venni a felújítás, festés utáni takarításunkat akkor keresse kolléganőnket aki szívesen segít és ingyenesen felméri a takarítási helyszínt és ingyenes árajánlatot ad.

Lakásfelújítás utáni nagytakarításnál érdemes takarító céget hívni.