Étterem takarítás

ÉTTEREM TAKARÍTÁS

Éterem takarítás, konyhák

és egyéb terek napi és esti takarítása

Üzemi konyha takarítás minden vendéglátó ipari egységnek hatalmas fejtörést okozhat hisz itt élelmiszerrel dolgoznak, ezáltal makulátlannak kell lennie mindennek, arról nem is beszélve, hogy az ott dolgozok számára is kellemesebb egy olyan közegben dolgozni ami zsír és baktérium mentes.

Üzemi konyhánál egy váratlan ÁNTSZ ellenőrzés során az ellenőrök mindent szemrevételeznek, bevizsgálnak és értékelnek, ez elkerülhetetlen, de az nem hogy üzemi konyháját precízen kitakarítsuk. Gondoljon csak bele, egy takarítás még mindig olcsóbb mintha megbüntetnék

Vállalunk szálloda takarítás étterem takarítást konyhák, uszodák, fitnesztermek, szaunák teljes körű takarítását.

Az éttermek forgalmas helyek, ahol sok ember fordul meg nap, mint nap, így különösen nagy hangsúlyt kell fordítani a tisztaságra és higiéniára.
Az alkalmazottaknak muszáj a vendégek maximális elégedettségére koncentrálni, amihez hozzátartozik a tiszta és kellemes környezet.
Étterem takarítás során nagy hangsúlyt kell fektetnünk a konyhai területek fertőtlenítő tisztán tartására.


Az étterem vendégterében az általános takarítási-tisztítási feladatok elvégzését egyedi igényekkel kiegészítve is végezzük, környezetkímélő, nanotechnológiás szereket alkalmazva.

Szolgáltatásaink körében foglalkozunk környezetkímélő napi takarítással, rendezvény utáni takarítással, nagytakarításokkal, felújító takarításokkal, ablaktisztítással, szőnyegtisztítással, kisegítő személyzet biztosításával – munkaerő kölcsönzés keretében.

Cégünk számára az eszközök és tisztítószerek kiválasztásánál fontos szempont  legfejlettebb technológiák felhasználása,  környezetünk és a berendezések megóvása.

Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy ügyfeleink kiemelkedő minőségi elvárásainak és a gyorsan változó gazdasági környezet kihívásainak folyamatosan megfeleljünk.

Konyhák napi és nagytakarítása

Konyhában található berendezések, konyhai gépek, sütők, hűtők, elszívó berendezések zsírtalanítása, napi és nagytakarítása. Lefolyó és az alapterület szakszerű zsírtalanítása és gépi súrolása.

Étterem takarítás napi és alkalmi megbízással

Vendégterek, hall, éttermek, mellékhelyiségek takarítása.

Személyzeti területek, öltözők, folyosók takarítása

A konyhák, éttermek zavartalan működése érdekében az előírt és szükségszerű takarítási és fertőtlenítési feladatok elvégzése takarító géppel és kézi szerszámokkal,

AKÁR ÉJSZAKA IS!

Minden hozzáférhető felület zsírtalanítása, portalanítása

Előkészítő, tároló helyiségek komplex takarítása a higiéniai követelményeknek való megfelelés érdekében

Pókhálók eltüntetése

Asztalok, bútorok, párkányok, szekrényajtók és fiókok külső felületének tisztítása

Ajtók, ajtókeretek lemosása, tisztítása

Lámpák, kapcsolók, fogasok, radiátorok portalanítása, tisztítása

Ablakok, tükrök tisztítása

Mellékhelyiségek takarítása

Zuhanyzó csempék, zuhanyajtók  tisztítása

Szemetes kiürítése