Építkezés utáni takarítás

Építkezés utáni takarítás némi útmutatóval

Építkezés vagy felújítás után a padlónk sokadik felmosás után is foltos és csíkos, koszos hatású marad. Az első felmosást végezzük savas tisztítószerrel ezt követően mossunk fel alkoholos tisztítószerrel és a padló tökéletes csík és fátyolmentes, ragyogóan tiszta lesz!
Építkezés vagy felújítás után kényes kérdés még az ablakok, nyílászárók takarítása.
A nyílászárókból a porszívó csövével szívjuk ki a port, kis réseket fogkefével tisztítsunk ki.
Az üveget és keretet ecetes tisztítószerrel mossuk át. Az üveget alkoholos ablaktisztítóval és ablaklehúzó segítségével takarítsunk így tökéletesen folt és csík mentes lesz.

Sokan nem is hallottak még róla pedig hosszú távon nagyon kifizetődő megoldás a padló bevonatolása. Ez egy teljesen átlátszó réteg a padlón ami védi a kopástól, karcoktól és szennyeződéstől ami bele ülhet a fugába, vagy a fa hatású padlón az erezetekbe, járólap mintájába.
Régi padlót teljesen fel lehet újítani egy alap tisztítást követően, egy új bevonat réteggel.
Lehet választani teljesen láthatatlantól a több féle fényű és színű bevonatot.

Hogyan lehet eltávolítani a port egy építkezés után


Az első dolog, amit a felújítás befejeztével meg kell tennünk, a falazat során felhalmozódott összes por gondozása. Bár az első impulzusod valószínűleg az, hogy elveszel egy seprűt és elkezded a seprést, pontosan ez az amit kerülnie kell, mivel az egyetlen dolog, amit el fogunk érni, az az, hogy a port és a törmeléket az egyik helyről a másikra terítjük, ahelyett, hogy teljesen megszüntetnénk.

A szennyeződések és a por hatékony eltávolítása érdekében javasoljuk, hogy kövesse a következő két egyszerű lépést:

Nyissa meg a szoba ablakát és tegyen rajongót kifelé mutatva, hogy a levegőben felhalmozódott részecskéket és port elűzze otthonából. Ismételje meg a folyamatot az összes felújított helyiségben.
Használja a Porszívó hasonlóan a padló tisztításához: a robotporszívó különösen hasznos, mivel nagy hatásfokú szűrővel rendelkezik, amely elnyeli a padlón található összes szennyeződést. Például az ILIFE W400 robot porszívóval tisztítja a legkeményebb foltokat anélkül, hogy tisztítás közben károsítaná a padlót. Az eredmény egy hibátlan padló. Amikor körülbelül 10 utat tett meg az otthonon, fontos, hogy tisztítsa meg a szűrőt így addig kezdheti újra a tisztítást, amíg a padló teljesen szennyeződésmentes.

Mély tisztítás az építkezés után:

mennyezetek és falak
Egy másik fontos lépés, amelyet a munka befejezése után kell elvégeznie, az a felújítás során használt különféle eszközök folyamatos használata miatt a falakon és a mennyezeten felhalmozódott szennyeződések eltávolítása. Ehhez azt javasoljuk kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

Töltsön meg egy vödröt vízzel, és merítse el egy felmosógép a tálban, amíg nedves.
Használata előtt fontos, hogy a mopon ne legyen felesleges víz. Ehhez addig nyomja össze, amíg meg nem látja, hogy nem ömlik ki egy csepp vizet sem.
Miután a felmosógép készen áll, a fal és a mennyezet közötti sarokba kell helyezni, és úgy kell súrolnia, mintha padló lenne.


Ha végzett ezzel a területtel, akkor le kell öblítenie a mopot és újra be kell nedvesítenie a többi terület tisztítását, amíg mind a mennyezet, mind a falak meg nem tisztulnak.
Tárgyak tisztítása reform után
Miután eltávolítottuk a törmeléket és a szennyeződéseket mind a falakról, mind a padlóról, a következő lépést kell tennünk tisztítsuk meg otthonunk tárgyait, mivel bár a munka idején műanyaggal borítanád őket, hogy ne rontsa el őket, biztosan por gyűlt össze rajtuk.

A játék utáni takarítás trükkje az, hogy kitöltöd a tartályt vízzel és mosószerrel és mártson bele egy ruhát. Fontos, hogy adalékanyagokat, például mosószert használjunk, mivel ha csak vizet használunk a tisztításhoz, az egyetlen dolog, amit elérünk, az, hogy a szennyeződéseket egyik helyről a másikra húzzuk.

Amikor a ruha vízzel és mosószerrel rendelkezik, csavarja ki távolítsa el a felesleges nedvességet és kezdje el tisztítani az összes tárgyát, valamint az elektromos készülékeket, ablakokat, asztalokat és egyéb bútorokat. Fontos, hogy minden alkalommal, amikor meglátja a piszkos ruhát, újra belemártja a keverékbe, hogy folytassa a tárgyak tisztítását.

Egyéb trükkök az építkezés utáni takarításhoz
A fenti ajánlások mellett az is kényelmes, ha figyelembe veszi a következő trükköket, amelyek a reformok befejezése után segítenek otthona takarításának befejezésében:

Foltok a padlón: Abban az esetben, ha foltok vannak a padlón, próbáljon meg nedvesíteni egy ruhát szódában vagy hidrogén-peroxidban, és törölje át a felület piszkos területére.
Festék vagy lakk foltokat: a festék vagy lakk maradványai esetében nagyon hatékony gyógymód az acetonnal készült körömlakk. Nedvesítse meg a festékfoltot ezzel a termékkel, majd egy spatulával kaparja le, amíg el nem távolul.
Cement- vagy sárfoltok: ha cement vagy iszap maradványai okoztak foltokat, célszerű nedvesíteni egy ruhát vízkőtelenítő termékkel, és ott törölni, ahol a szennyeződés van.

Fejezze be a foltok eltávolítását egy spatula segítségével.
Végül azt javasoljuk, hogy miután befejezte az egészet egy munka vagy reform után, használja újra a robotporszívót a padlón vagy a padlón esetleg maradt szennyeződések tisztításához. Ily módon robotporszívókkal biztosíthatja, hogy otthona kifogástalan legyen.

Most, hogy ismeri ezeket a trükköket a munka utáni takarításhoz, érdekelheti ez a másik HOGYAN cikk a porcelán padló tisztításáról.

Építkezés utáni takarítás

Építkezés utáni takarítás Budapest 1 ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 2. ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 3.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 4.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 5.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 6.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 7.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 8.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 9.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 10.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 11.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 12.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 13.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 14.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 15.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 16.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 17.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 18.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 19.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 20.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 21.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 22.ker.

Építkezés utáni takarítás Budapest 23.ker.