Piperetakarítás

A piperetakarítás jelentése, hogy az adott helyiséget a legapróbb részletekig kitakarítjuk.

A lehető legnagyobb figyelmet fordítva a felületek ápolására, állagmegóvására. A piperetakarítás egy egyszeri alkalommal történő, teljes körű, mindent átfogó takarítási forma, egyetlen részlet sem marad tisztítás nélkül. A legnagyobb tisztaságot ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át a lakásnak minden egyes részét. Megfelelő takarítógépeket használunk, és a fugákat, parkettákat, járólapokat is alaposan megtisztítjuk .A pipere takarításkor a szőnyegeket is kitisztítjuk, és a konyhában és a fürdőszobában is a legalaposabban takarítunk. A mennyezet és a csillár sem marad el ilyenkor. A szekrények tisztítása során nem csak kívülről, hanem a polcokat is le kell pakolni és megtisztítani. Tehát a pipere takarítás nem más, mint az aprólékos és alapos takarítás!
Ez időigényes, nagy odafigyelést igénylő munka.

Minőségi Kiehl termékeket használunk, a lehető legnagyobb figyelmet fordítva a felületek ápolására, állagmegóvására. Ezért a termékeinket a Temi higieniai kft-től szerezzük be. A piperetakarítás egy egyszeri alkalommal történő, teljes körű, mindent átfogó takarítási forma, egyetlen részlet sem marad tisztítás nélkül. A legnagyobb tisztaságot ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át a lakásnak minden egyes részét.

Fürdőszoba kék mozaik
piperetakarítás fürdőszobában

A por Kegyetlenül minden kis zeg-zugban megjelenik, annak eltakarítása pedig bosszantóan időigényes és sziszifuszi munka. Rohanó világunkban minden fontos dologra, amit a saját környezetünkben el kell végeznünk, egyre kevesebb idő jut. Így van ez a takarítással, főként azzal a fajtájával, amit piperetakarításnak hívunk.

piperetakarítás családi háznál

piperetakarítás teljes körű, mindent átölelő takarításforma, ahol egy porszem nem maradhat figyelmen kívül. Legalaposabb munkát ezzel a takarítási móddal tudjuk elérni, hiszen, centiméterről centiméterre tisztítjuk át lakásának minden egyes részét. A piperetakarítás azoknak javasolt, akik törekednek a legnagyobb tisztaságra.

Az ilyenfajta aprólékos takarítás lényege, hogy minden felületen a legapróbb részletekig kiterjedő takarítást végezzük. Ez történhet az aktuális nagytakarítás végső lépéseként, festés utáni takarítás befejező lépéseként, vagy egy felújítás utáni takarítás esetén is.

Más és más lehet az igény irodatakarítás esetén, lakástakarítás részeként, üzlethelyiségek napi takarításával egybekötve, – különösen akkor, ha pl. bemutatóterem takarítása is része munkánknak.

A teljesség igénye nélkül felsoroljuk a leggyakoribb munkafolyamatokat a különböző helyszínek piperetakarítása .

Festés felújítás utáni pipiretakarítás:

A festés, felújítás utáni piperetakarítás lényege az, hogy aprólékosan, precízen, minden felületről eltávolítjuk a festéket, a fugázó anyagok maradványait és az egyéb szennyeződéseket.

A második lépés a felületek kezelése az erre a célra legideálisabb ápolószerrel. Így tudjuk biztosítani Megbízóinknak, hogy a helyiségekben található összes fa, fém, műanyag, kő, csempe, kárpit és egyéb felületek eredeti színben és fényben pompázzanak. 

A festés, felújítás utáni takarítás célja az, hogy Ön minden szennyeződéstől mentesen vehesse birtokba frissen festett vagy felújított lakását, irodáját, üzlethelyiségét

Konyha piperetakarítása: 

Sokféle felület található itt és kiemelten fontos a fertőtlenítés is, hiszen a nyers alapanyagok ezt megkövetelik a hűtőben és a konyhapulton egyaránt.

A mosogató vízkőmentesítése, a csempe tisztántartása, a szekrények belső részének rendszeres áttörlése, a gyakran használt készülékek gyakori tisztítása mind – mind hozzájárul ahhoz, hogy a konyha biztonságosan tiszta, ugyanakkor esztétikailag is a lehető legszebb legyen.

A konyha takarításához a szekrényeken lévő gombok tisztasága éppen úgy hozzátartozik, mint pl. a tűzhely felületeinek makulátlan csillogása. Munkatársainknak ezek az elvárások természetesek!

Keresse fel cégünket ha egy megbízható korrekt takarító céggel szeretne takaríttatani aki az Ön érdekeit veszi figyelembe szolgáltatás során. Cégünknek fontos ügyfeleink maximális elégedettsége, ezért cégünk mindent megtesz ennek érdekében. Az árajánlat kérésnél a lehető leg hamarabb igyekszünk válaszolni. Árajánlat készítésénél próbálunk részletes árat adni, felsorolva a takarítási feladatok leírásával. Minden esetben tájékoztatjuk az árajánlat kérőket a fontos tudnivalókról, így elkerülve az esetleges félreértéseket. Fontos, hogy a megrendelő tisztában legyen mindennel ami a takarítással kapcsolatos, így nem érheti meglepetés. A takarítás végén elégedettségi nyilatkozatot töltetünk ki ügyfeleinkkel ami arra szolgál , hogy cégünk az igényeknek megfelelően tudjon fejlődni.

Szólj hozzá!