Ablakpucolás

Ablakpucolás Budapesten és Pest megyében

Ablaktisztítási szolgáltatásainkat külön is kérheti, ha ön csak az ablaktisztítását szeretné takarítócégre bízni! Keressen bizalommal és ablakait ragyogóvá varázsoljuk a legkorszerűbb takarító eszközökkel. 

Az ablakok tisztítása mellett fontos a redőnyök és szúnyoghálók tisztítása is, az árajánlat kérésénél kérem írja le ha ezeket a részeket is szeretné ránk bízni!

Ablaktisztítás cégeknek

A legtöbb üzlet és iroda takarításának legnagyobb része az ablakok takarítása, hiszen egy üzlet vagy iroda tisztaságának a tükre az üveg és tükör felületek tisztasága. Vállaljuk irodák, üzlethelyiségek, konditermek és egyéb ingatlanok ablaktisztítását gyors és precíz munkavégzéssel korrekt áron

Ablaktisztítás cégeknek

ablaktisztítás

Ablaktisztítás magánszemélyeknek.

Talán az egyik legnehezebben és legtöbbször kihagyott takarítási feladat a háztartásokban az ablakok, redőnyök, függönyök és szúnyoghálók tisztítása, pedig nincs szebb a kristálytiszta ablakoknál és tiszta függönyöknél egy családi ház vagy lakás esetében.

Ajánlatkérés

Az ablakok koszolódását erősen befolyásolja az ingatlan elhelyezkedése. Például az utca fronti ablakok sokkal porosabbak, mint amelyek egy zárt udvarra néznek. Egy földszinti, főútra néző ablak sokkal koszosabb, ezért sokkal sűrűbben is kell tisztítani, mint a 4. emeleti lakások ablakát. Az ablaktisztításnál is nyúlhatsz környezetbarát “csodaszerekhez”, mint például az ecet, a citrom vagy a szódabikarbóna, de szóba jöhet a só is. Az ecettel vagy a sóval még az ablaktisztító vegyszeredet is felturbózhatod! Az ablakok tisztításának folyamatát a keretek rendbetételével kezdjed! Mosogatószeres langyos vízzel mosd le! Ne hagyd ki a párkányokat se!

ablakpucolás

Ha nagyon koszos az üvegfelület, akkor szivaccsal átmoshatod azokat is. Majd száraz ronggyal vagy papír törlőkendővel töröld át a kereteket, így lesz teljesen foltmentes és ragyogóan tiszta a tok és a keret. Ezután jöhetnek az üvegek. Itt is számtalan módszer, eszköz és tisztítószer áll rendelkezésedre. A jó öreg újságpapírtól a hagyományos gumiból készült ablak lehúzón át a gőzzel tisztító gépig. Az üvegek tisztításánál egyetlen cél van, mégpedig a foltmentes tisztaság. Az ecetes vízzel könnyen folt- és csík mentessé varázsolhatod az ablakokat! Ha nagyon koszosak az ablaküvegek, akkor használj ecetet hígítás nélkül. Ha profikra szeretnéd bízni az ablaktisztítást, akkor egyszerűen csak rendeld meg ezt az extra szolgáltatásunkat! A “Nagytakarítás” csomagunk már magába foglalja az ajtók tisztítása mellett az ablaktisztítást!

Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, autószalonok és intézmények ablakainak, üvegfelületeinek tisztítását.

ablaktisztítás

Az ablakok tisztítását minden esetben lehúzóval végezzük ettől az ablakok nem lesznek csíkosak szöszösek a rongytól és a papírtól.

FESTÉS-FELÚJÍTÁS UTÁNI ABLAKTISZTÍTÁS

Festés után nem egyszerű az ablakokról eltávolítani a festékeket vagy ép az építkezésből megmaradt malter maradványokat. úgy hogy az ablak ne sérüljön. Ezért érdemes ezzel egy profi céget megbízni

A festés és építkezés utáni ablaktisztítás sokkal nehezebb főleg ha sok időt várunk ezek eltávolításával.

Az ablakok üvegfelületeit speciális üveg „pengézővel „tisztítjuk meg a festékektől, ami nem tesz kárt az üvegekben.

Ablaktisztítás cégeknek

A legtöbb üzlet és iroda takarításának legnagyobb része az ablakok takarítása, hiszen egy üzlet vagy iroda tisztaságának a tükre az üveg és tükör felületek tisztasága. Vállaljuk irodák, üzlethelyiségek, konditermek és egyéb ingatlanok ablaktisztítását gyors és precíz munkavégzéssel korrekt áron

Szólj hozzá!