Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás Budapest és vonzáskörében

Irodatakarítás Budapest és vonzáskörében nyilván sok takarítócég vállal , azonban nem mindegyik elég megbízható, ezért jól meg kell fontolni, kiket bíz meg ezzel a feladattal. Mi régóta összeszokott csapattal, tapasztalt, munkájukra igényes alkalmazottakkal dolgozunk. A kifogástalan, profi takarítás mellett a dolgozók értékeinek, használati tárgyainak megóvására is odafigyelünk, így biztos lehet abban, hogy senkinek nem kerül a szemetes fenekére a jegyzete. Sajnos ez nem minden takarítóvállalkozásnál egyértelmű, de mi különösen odafigyelünk arra, amit csinálunk.

Iroda takarítása
Iroda takarítása

Irodatakarítás Budapest és vonzáskörében magas színvonalon:

Takarító Szolgáltatásainkat magas színvonalon, gyorsan végezzük. Hatékonyan dolgozunk, a végeredmény pedig minden esetben magáért beszél. Számunkra az Ön elégedettsége a siker mércéje!

Tisztán az egészségért!

Egy irodában nap mint nap számos ember megfordul, dolgozók és ügyfelek egyaránt, az utóbbi időben pedig egyre többen ráébredtek, hogy mindez mennyi egészségügyi veszéllyel, kockázattal jár. Több olyan helyiség található egy munkahelyen, amely közös használatú a kollégákkal, illetve azon használati tárgyakból is rengeteg akad, amelyek kézről kézre járhatnak.

irodaház takarítás

Alapos, profi takarítás híján a fertőzések forrásai lehetnek többek között a vizes helyiségekben található csapok és lefolyók, a kilincsek, a szekrények fogói, a kávéfőző vagy vízforraló, és a villanykapcsolók. Ezeket akár naponta többször is megérintik az emberek, akik a kezükön, ruhájukon hordozhatják a kórokozókat. Továbbá gyakran káros organizmusok telepedhetnek meg például a liftek hívógombjain, az elektromos berendezések távvezérlőin, telefonokon, közös használatú irodai gépeken, a számítógép billentyűzetén, egerén is.

Előzze meg a betegségeket, és óvja környezete és dolgozói egészségét! Takarítócégünk makulátlan tisztaságot varázsol Önnél is! Forduljon hozzánk bizalommal és kérje egyedi árajánlatunkat!

Irodák napi takarítása

A különböző tevékenységi köröket ellátó cégek gyakran nagy létszámú dolgozót foglalkoztatnak irodai környezetben, aminek következtében a különböző helyiségek és eszközök nagy igénybevételnek vannak kitéve, főleg, ha az ügyfélfogadás is ebben a környezetben történik. A rendszeres és fokozott használatnak köszönhetően az irodai környezetben elengedhetetlen a rendszeres takarítás, és ezáltal az optimális higiéniai állapotok fenntartása, mivel a baktériumok szaporodásának és a fertőzések kialakulásának nagyobb esélye van, mint más körülmények között.

Az alábbi mindennapos irodatakarítási, irodaház takarítási feladatok elvégzése elengedhetetlen a munkavállalók és az ügyfelek érdekében egyaránt:

Padlótisztítás, szőnyegtisztítás

Hulladékgyűjtés

Munkafelületek tisztítása

Mosdók tisztítása

Konyha és egyéb közös használatú helyiségek takarítása

Tárgyalók és fogadótermek tisztán tartása

Egyéb takarítási folyamatok

Ajtók vegyszeres mosása, kilincs környékének alapos tisztítása

Ablakpárkányok portalanítása

Szennyfogó szőnyeg tisztítása, porszívózása

Viráglocsolás

Bejárati ajtó előtti küszöb felmosása, bejárati ajtó fogójának tisztítása

Gondoskodjon Ön is felelősségteljesen a megfelelő munkakörülmények fenntartásáról, és válasszon egy profi takarító vállalkozást irodatakarítás céljára! Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött vállalja irodák napi takarítását, akár komplett épülettakarítást. Szolgáltatásunkkal kapcsolatos további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mi pedig készséggel állunk rendelkezésére!

Irodatakarítás teljes körű takarítását vállaljuk Budapesten rendszeresen vagy alkalmi nagytakarításként is akár felújítás, átadás vagy rendezvény után is. A takarítási munkálatokat az ön által kért időben végezzük el, hogy ne zavarjuk a napközbeni munkát így a takarítást műszak előtti korai reggel vagy műszak utáni esti időpontban is végezhetjük vagy akár hétvégén is önhöz és az irodai dolgozókhoz igazodva. Ne bízza a takarítási munkálatokat alkalmazottaira, mert az sosem lesz olyan mintha szakember végezné és így az alkalmazottak a saját feladatukra tudnak koncentrálni amihez igazán értenek. A takarítási munkálatok mellet vállaljuk a tisztasági eszközök beszerzését és feltöltését és szinte bármilyen iroda karbantartási, üzemeltetési feladatokat amire egy irodában szükség lehet, hogy önnek csak velünk keljen szerződnie.

Irodák rendszeres és alkalmi takarítása esetében vállalt takarítási feladatok:

 • Mellékhelyiségek takarítása
 • Konyha takarítása
 • Lépcsőházak takarítása
 • Folyosók takarítása
 • Porosodó felületek és eszközök letörlése
 • Pókhálótlanítás
 • Világítótestek portalanítása, tisztítása
 • Ablakpárkányok, kapcsolók, fogasok, képek, bútorok, radiátorok letörlése tisztítása
 • Szőnyeggel borított felületek porszívózása
 • Szőnyegek helyi tisztítása, szárítása
 • Járófelületek, hidegburkolatok porszívózása, felmosása
 • Virágtartók tisztítása
 • Növények gondozása
 • Erkélyek tisztítása
 • Szemeteskosarak, hamutartók ürítése
 • Szemetestzsákok cseréje
 • Csempe felületek megtisztítása
 • Ajtók, ajtókeretek lemosása, tisztítása
 • Ablakkeretek és az üvegek teljes felületének tisztítása
 • Függönyök tisztítása
 • Mellékhelyiségek higiéniai fogyóeszközök feltöltése
 • Konyharuhák, törölközők mosása, cseréje.
 • Rendszeres irodatakarítás
  Ha rendszeres irodatakarításhoz keres megfelelő partnert a legtöbbször az ár a mérvadó, több cégtől is kérhet árajánlatot, de nem mindig a legolcsóbb mellett érdemes dönteni, hiszen nagyon nehéz olyan takarítót találni aki precíz és munkájára igényes, mi csak olyan takarítókat közvetítünk ki takarító csapatunkból akikkel már régóta dolgozunk együtt és maximális a bizalom és elégedettség, de ettől függetlenül folyamatosan ellenőrizzük a munkálatokat és mindig készítünk elégedettségi felméréseket, hogy partnereink mindig elégedettek legyenek és az elvárásaiknak megfelelő tisztaságot biztosítsanak munkatársaink. Rendszeres irodatakarítás esetében éves szerződés kötésekor nagy kedvezményeket tudunk biztosítani.
 • Alkalmi irodatakarítás
  Amennyiben irodáját felújították, esetleg szeretné az éves nagytakarítást megejteni akkor válasszon bátran minket. Bármilyen nagyságú irodával vagy munkával megbirkózunk csapatunkkal, és ha önnek fontos a gyorsaság akkor akár több takarítót is küldünk, hogy minél hamarabb elvégezzük a takarítási munkálatokat.

Csapatunkkal gyors és minőségi munkát végzünk akár több ezer négyzetméteres irodák takarítása esetében is legyen az rendszeres vagy felújítás utáni nagytakarítás, esetleg az éves nagytakarítás. Ha irodatakarításhoz keres takarító céget Budapesten akkor ne keresgéljen tovább, mert megtalálta azt a céget akire önnek szüksége van. Garantáljuk a korrekt igényes munkavégzést és az elégedettségét. Amennyiben elnyertük bizalmát kérem keressen meg minket a kapcsolat menüben megadott adatok segítségével, esetleg az árajánlat kérés menüpontban egyszerűen kérhet árajánlatot az adatok megadása után. Amennyiben nem találta a takarítási szolgáltatásaink között azt amire önnek szüksége van kérem keressen fel minket és megbeszéljük, mert biztosan tudunk önnek segíteni.

irodatakarítás Budapest

irodatakarítás Budapest 4.ker.

irodatakarítás Budapest 5.ker.

irodatakarítás Budapest 13.ker.

irodatakarítás Budapest 11. ker.

irodatakarítás Budapest 8.ker.

irodatakarítás Budapest 9.ker.

irodatakarítás Budapest 2.ker.

irodatakarítás Budapest 10.ker.

irodatakarítás Budapest 14.ker.

irodatakarítás Budapest 12.ker.

irodatakarítás Budapest 3.ker

irodatakarítás Budapest 6.ker.

irodatakarítás Budapest 7.ker.

irodatakarítás Budapest 22.ker