A bejárónő-házvezetőnő közvetítési szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ha Ön nem szeretne az általuk felügyelt takarítónővel/bejárónővel dolgoztatni, akkor lehet saját takarítónője/bejárónője!
Nem kell több 10 takarítónővel találkoznia, amíg megtalálja a megfelelőt! Elvárásai, igényei alapján mi kiválasztjuk adatbázisunkból az Önnek leginkább megfelelő 2 takarítónőt/bejárónőt, megszervezzük a találkozót az irodánkban (jó a kávénk), ahol elbeszélgethet és megismerheti leendő takarítónőjét/bejárónőjét.


Amennyiben sikerült eldöntenie, hogy ki az Ön számára a legmegfelelőbb, a további részletek megbeszélése már csak Önre és az új takarítónőjére/bejárónőjére tartozik. Ekkor a mi munkánk véget ér.

Szolgáltatásunk egyszeri díja 20.000,- Ft. /fő 4órára

Minimum rendelési idő 4 óra

Garancia: Amennyiben 1 hónapon belül úgy gondolja, hogy mégsem a legmegfelelőbb takarítónőt/bejárónőt választotta, úgy még egy szervezést biztosítunk Önnek!

A takarítás az a tevékenység, amit soha nem lehet befejezni, legfeljebb abba lehet hagyni-mondják a háziasszonyok. Ez valóban helytálló állítás. Minden nap újra és újra kell kezdeni a takarítást, ha kellemes tiszta környezetet szeretnénk biztosítani magunknak és a velünk együtt élők számára. A lakás takarítás nem teher többé az Ön számára, hiszen segítünk a legjobb bejárónő-házvezetőnő , szolgáltatással megoldani otthona tisztaságát, háztartása zökkenőmentes működését.

A probléma akkor jelentkezik, amikor erre valamilyen okból nincs időnk. Ekkor kezdjük el keresni a megfelelő „ bejárónő- házvezetőnő ”, akivel életünk egy részét ezt követően megosztjuk. A megfelelő személy kiválasztása nem könnyű feladat. Több megrendelőnk mesélte, bizony több órát töltött el, „bejárónő-házvezetőnő jelöltekkel” beszélgetve, és amikor kiválasztotta a számára legszimpatikusabb személyt arról bizony kiderült, hogy a szakmához bizony nem sokat ért. A általunk kiajánlott bejárónő- házvezetőnő, szobalányok referenciával és több éves gyakorlattal rendelkeznek.

Milyen feladatok elvégzését kérheti a bejárónő-házvezetőnő szolgáltatásnál?

Álltalában bármit kérhetsz, ami a takarításhoz kapcsolódik, főzni és mosni inkább a bejárónő szokott, de van olyan takarítónő aki a függőnyök, konyharuhák mosását is bevállalja. A takarításba beletartozik az összes helyiség tisztíása, portalanítás, pókhálózás, felmosás, porszívózás, ablakpucolás, bútorápolás stb. A cégek által közvetített takarítók szuper gépekkel rendelkeznek, pl kárpittisztitó, gőztisztító stb, amivel alapos munkát tudnak végezni. Ha magán úton szerzel takarítót, akkor előfordulhat hogy nem rendelkezik gépparkkal, saját takarítószerekkel és ezeket neked kell biztosítanod.

Általában 1500-2000 Ft/óra a szolgáltatás díja, de a munka előtt valószínűleg pontosan megtudják majd mondani hogy kb hány óra alatt fognak végezni. Fontos hogy olyan takarítót válassz aki megbízható, mégis csak a lakásodba engeded be, sok cég garanciát vállal a munkára, sőt akár felelősség biztosításuk is van, ezért ha véletlenül összetör valamit munka közben, akkor a cég megtéríti a kárt.

Mi a különbség bejárónő-házvezetőnő és takarítócég között?

Habár a különbség első blikkre nyilvánvaló lehet, mégis sokan összetévesztik a három fogalmat. A másik ok, amiért sokan

összekeverik a szezont a fazonnal, hogy sokszor elmosódik a határ az egyes foglalkozások között.

Mit csinál a házvezetőnő?

Biztosan láttál már olyan amerikai filmet, ahol egy brutálisan nagy udvaron egy Bentley és/vagy Rolls Royce (vagy más drága autó) parkolt, a családi ház pedig lényegében egy hatalmas kastély volt. A gyerekekre dada vigyázott, a konyhában szakácsok hada leste a háziúr minden kívánságát.

Nem kell ennyire szélsőségesen gondolkodni, de a gazdagabb családoknál általában a házvezetőnő vigyáz a gyerekekre, és elvégzi az olyan háztartásbeli feladatokat, mint:

●     Főzés, virág locsolás

●     Mosás

●     Takarítás

●     Bevásárlás. csekkek befizetése

●     Elviszi vagy elhozza a gyerekeket az iskolába

Persze a háztartása válogatja, hogy mik a feladatok, mekkora birtokot kell rendben tartani, illetve erre mennyi pénzt tudnak szánni. Azonban általánosságban elmondható, hogy a gyereknevelés és a háztartásvezetés terhét veszi le a munkaadók válláról.

Milyen feladatokat végez egy takarítócég?

A takarítócégek mint például a Clean & Go Kft vagy nonprofit szervezetként működnek, több alkalmazottal – ők a takarítók.

A cégek ritkán, vagy csak a kezdetekben vállalják a családi házak takarítását, ők ugyanis a nagyobb intézményekre, gyárakra, csarnokokra specializálódtak.

Ehhez persze megfelelő szakképesítéssel rendelkező takarítókkal és profi eszközparkkal is rendelkezni kell, hiszen a lehető legkülönbözőbb igényeket kell kielégíteni.

Ilyenek például:

●     közintézmények takarítása

●     nagy-, akár több ezer négyzetméteres csarnokok, raktárak , irodaházak takarítása

●     építkezések utáni takarítás

●     ipari takarítás