Mobil autómosó

Mobil autómosó Budapesten

Üdvözli Önt a Clean & Go Kft az új mobil autómosó oldalán. Cégünk profi szakértője a tisztításnak ezért is bővítettük szolgáltatásunkat a nanotechnológiás mobil autó mosó szolgáltatással. A takarítási szolgáltatásaink mellett akár egyszerre is megrendelheti a két szolgáltatást, de külön külön is igénybe veheti.

Nézzük csak hogy mit csinál egy átlagember hétköznaponként? Hát rohan. Sokszor a fejünkből sem látunk ki, reggeltől estig a napi teendőkre, munkára, gyerekre összpontosítunk, majd bizonyos időközönként felmerül a nagy kérdés: akkor most ki takarítja ki a kocsit? Várjuk a jó időt, a napsütést és pár szabad percet, hogy legalább egy kicsit rendbe tegyük a lassan káoszba fulladt autót, miközben azon gondolkodunk, hogy miért nem csinálja ezt meg valaki más helyettünk. Van egy jó hírünk: megcsinálja! Sőt, a Clean & Go kft még házhoz is megy, így valójában ki sem kell mozdulni otthonról.

 Autómosónk, autókozmetikánk azért jött létre, hogy megannyi szolgáltatásunkat házhoz vigyük ügyfeleinknek és ne kelljen emiatt szabadnapot kivenniük, vagy bevinniük egy tőlük távol eső autókozmetikába és otthagyniuk másnapig. munkatársaink Pest megyén belül ingyenes kiszállással végzik el a színvonalas munkát! legyen az saját udvar, vagy munkahelyi parkoló, ahol rendelkezésre áll egy ajtónyitásnyi hely ott gond nélkül elvégezzük megannyi szolgáltatásunkat! Ez a rugalmasság sok fejfájástól szabadíthatja fel, amennyiben minket választ! 

A gyors és minőségi kiszolgálást a nanotechnológiás mobil autómosó garanciáját a szakembereink többéves tapasztalata biztosítja. Mosás közben csak és kizárólag a legjobb minőségű eszközöket és anyagokat használjuk, mert hiszünk abban, hogy egy autó azt érdemli, amit a tulajdonosa: törődést a legmagasabb színvonalon. Az autónk több, mint egy használati tárgy, éveken keresztül kísér el bennünket, ezért fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat benne rövid és hosszútávon egyaránt.

És mitől is környezetbarát ez a módszer?

Attól, hogy egy terepjáró lemosásához akár egy liter víz is elég: a speciális szert bekeverik ekkora mennyiségű vízzel, és ennek segítségével letakarítják az autót. A nanotechnológiás koncentrátum beeszi magát a lakkréteg és a szennyeződés közé, ezután puha, mikroszálas kendővel fényesre tisztítják a kocsit, ebből nagyjából 15 darabot használnak el egy autó esetében, így attól sem kell tartani, hogy karcolódna a fényezés. Nem kell nagy mennyiségű vízzel sem készülni, vagy arra számítani, hogy tócsa alakul ki a csöpögő jármű körül,

Viszont a szolgáltatást akár a munkahelyünk előtti parkolóban vagy a saját kertünkben is igénybe vehetjük, amellyel időt és üzemanyagot lehet megtakarítani.

Amint kész az autómosás, e-mailben, vagy telefonon értesítik az ügyfelet.

Rendeljen autómásást az Ön tartózkodási helyéhez akár kicsi az autója vagy közepes de akár nagy, mi tisztává varázsoljuk.

Mobil autómosó Budapest 11. kerület 

Mobil autómosó Budapest 12. kerület 

Mobil autómosó Budapest 13. kerület Angyalföld

Mobil autómosó Budapest 15. kerület Rákospalota

Mobil autómosó Budapest 16. kerület Mátyásföld

Mobil autómosó Budapest 2. kerület Rózsadomb

Mobil autómosó Budapest 3. kerület Óbuda – Békásmegyer

Mobil autómosó Budapest 4. kerület Újpest

Mobil autómosó Budapest 5. kerület 

Mobil autómosó Budapest 6. kerület 

Mobil autómosó Budapest 7. kerület 

Autómosó házhoz Budapest I. kerület 

Autómosó házhoz Budapest II. kerület Rózsadomb

Autómosó házhoz Budapest III. kerület Óbuda – Békásmegyer

Autómosó házhoz Budapest IV. kerület Újpest

Autómosó házhoz Budapest IX. kerület Ferencváros

Autómosó házhoz Budapest V. kerület Lipótváros

Autómosó házhoz Budapest VI. kerület Terézváros

Autómosó házhoz Budapest VII. kerület Erzsébetváros 

Autómosó házhoz Budapest VIII. kerület Józsefváros

Autómosó házhoz Budapest X. kerület Kőbánya

Autómosó házhoz Budapest XI. kerület Újbuda

Autómosó házhoz Budapest XII. kerület Hegyvidék

Autómosó házhoz Budapest XIII. kerület Angyalföld

Autómosó házhoz Budapest XIV. kerület Zugló

Autómosó házhoz Budapest XIX. kerület Kispest

Autómosó házhoz Budapest XV. kerület Rákospalota

Autómosó házhoz Budapest XVI. kerület Mátyásföld

Autómosó házhoz Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr

Autómosó házhoz Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc

Autómosó házhoz Budapest XX. kerület Pesterzsébet

Autómosó házhoz Budapest XXI. kerület Csepel

Autómosó házhoz Budapest XXII. kerület Budafok – Tétény

Autómosó házhoz Budapest XXIII. kerület

Szólj hozzá!