Extrém takarítás

Extrém takarításon jártunk .Nézzük hol is van szükség ilyen takarításokra. Pincék, kazánok, garázsok, emésztő aknák, fertőtlenítő takarítása, csőtörés utáni fertőtlenítés, helyreállítás, penészesedés megelőzése, vízkár utáni helyreállítás. Legyen szó bármilyen fertőtlenítős takarításra a Clean & Go kft speciális csapata akár 1-2 órán belül készen áll a probléma elhárítására-

 Csőtörés után gyakran előfordul, hogy fertőtlenítő takarításra van szükség. Különösen igaz ez közintézményeknél, vagy vállalatoknál, ahol a megszokott takarítószemélyzet esetlegesen nem képes 100%-osan fertőtleníteni az érintett területet, vagy biztonságosabb, ha ezt a feladatot gyakorlott profik végzik el.

Az ilyen feladatoknál képzett csapatunk a megkeresés után felméri a területet, majd a módszerek, tisztítószerek kiválasztása után eltávolítja a szennyeződéseket. Természetesen a nem látható kórokozók, vírusok, baktériumok, gombák, spórák is elpusztulnak a megfelő fertőtlenítés után! 

 A feladat a helyiség helyreállítása, használhatóságának visszaállítása. Ehhez pedig arra is szükség van, hogy  helyiséget fertőtlenítsük. A csőtörés során kiömlő szennyes lé fertőtlenítés nélkül közegészségügyi, járványügyi problémát is okozhat. Ha nem is fertőző, akkor is undort keltő anyagról van szó, aminek a nyomait igen nehéz eltüntetni. Házilagos módszerekkel nem is nagyon lehet, vagy csak hosszú idő alatt.

Vannak olyan esetek, amikor nincs hosszú idő arra, hogy a csőtörés, dugulás által érintett helyiséget rendbe tegyük. Ilyen esetekben lehet szükség egy gyors fertőtlenítésre. Az érintett falakat, lábazatot, a padlót egy permetszóró berendezéssel lehet fertőtleníteni rövid időn belül. Erre a célra általában környezetbarát fertőtlenítőszert alkalmazunk, mely emberekre nem mérgező hatású és környezetbarát. A fertőtlenítőszer rövid idő alatt, szinte már percek alatt is kifejti hatását. Szinte újravarázsolja a dugulás által érintett helyiség falait és levegőjét. Valóban eltünteti a kellemetlen szagokat, nem csak elfedi őket

A szenyvízcső törése rendkívül kellemetlen dolog. Ezt mondanunk sem kell.  Sokan gondolják azt, hogyha kijött a takarító cég, akkor gyorsan elvégzi a takarítást, és kész is minden. Sajnos ez nem igaz.

Az egyik legnagyobb dolog, amit meg kell oldani, az a csőtörés utáni fertőtlenítés. Ha szennyvíz kerül az otthonunkba vagy a készülékeinkbe (wc, lefolyó, kád, stb.), akkor elengedhetetlen az, hogy fertőtlenítsünk. Más különben komoly fertőzéseknek tennénk ki magunkat. Ezt a fertőtlenítést mi könnyedén elvégezzük, így a fertőtlenítést követően egy óra múlva már használható is minden! Tökéletes tisztaságot varázsolunk Önnek a csőtörés után.

Mikor van szükség a fertőtlenítésre ?
Első sorban a nagy mennyiségű (nem várt) csapadék esetén, amikor az utcai csatornahálózat már feladta és a fekáliás esővíz utat törve magának eláraszt minden talajszint alatti helyiséget. Másod sorban a duguláselhárítás után. Harmad sorban szennyvízcső törés esetén kiömlő szennyezett víz okozta kármentesítés folyamán.

Melyik fertőtlenítő technológia a leghatásosabb:
Nagy összefüggő burkolt vagy burkolatlan felületek szennyvíz utáni fertőtlenítésének legjobb módszere a permetszóró fertőtlenítés. A fertőtlenítő szer porlasztással juttatjuk el az érintet felületre.Társaságunk egyik főtevékenysége a helyiségek fertőtlenítés, melyet magas színvonalon korszerű Ködösítési technológiával végez. Az eljárás nem csak a helyiségben lévő baktériumokat, gombákat és vírusokat öli meg, hanem ezzel együtt szagtalanít is. Ezért ez az eljárás nem csak ipari szegmensekben állja meg a helyét, hanem a hotel szobák helyiségeinek fertőtlenítésére, atkátlanítására is alkalmazható.

Mit érdemes tudni a Ködösítési eljárásról a helyiség fertőtlenítésénél?

A fertőtlenítés célja: berendezések, burkolatok felületeinek, illetve a levegő olyan állapotba való hozatala, hogy az azokkal érintkezve emberi egészségre, illetve az előállított termékek, élelmiszerek a számukra előírt higiéniai követelményeknek megfeleljenek, hogy elkerüljük a mikrobiológiai romlást, kórokozókkal való fertőzést. A helyiség fertőtlenítést igény szerint havonta, negyedévente, illetve féléves időszakonként ajánlott elvégezni az adott területen, vagy olyan esetekben, amikor rendkívüli szükségét érzi.

Milyen lépései vannak a Ködösítési eljárásnak?

Előtisztítás: durva szennyeződések eltávolítása (ügyfél feladata).
Előkészítés: a kezelt helyiségekből az élelmiszereket ki kell pakolni, vagy légmentesen le kell zárni. Dolgozók a kezelés ideje alatt nem tartózkodhatnak a helyiségben. Légkezelő berendezések leállítása (ügyfél feladata).
Ködösítés: a speciális fertőtlenítőszer ködösítése speciális gépekkel. A helyiség fertőtlenítés során olyan magas minőségű fertőtlenítő szereket alkalmazunk, melyeknek nincs anyagkárosító hatása.
Szellőztetés (ügyfél feladata).

A helyiség fertőtlenítés után, hogy bizonyosságot szerezünk a fertőtlenítés hatékonyságáról, igény szerint mikrobiológiai mintavételt tudunk biztosítunk. Ezzel biztosítva partnereinket a munkák és szolgáltatásunk hatékonyságáról és magas színvonaláról

A fertőtlenítés menete:
A kiképzett fertőtlenítő szakember, a megfelelő védőfelszerelés viselése mellett a fertőtlenítő szert a szennyvízbetörésnek kitett felületre permetezi.

Milyen gyorsan hatnak az általunk használt fertőtlenítő szerek:
Rendkívül rövid a behatási idő: 20 perc és 1 óra alatt. Baktérium, vírus, gomba, ellen bizonyított hatású. Csak a legszigorúbb ÁNTSZ. előírásoknak megfelelő készítményeket alkalmazunk.

Extrém takarítás: ködgenerátoros fertőtlenítés

A hét minden napján állunk rendelkezésre :

Kollégáink egy 3.kerületben lévő társasház 300 nm-es garázsában végeztek S.O.S kiszállással szennyvízcső törés után visszamaradt szennyvíz és fekália eltávolítást, fertőtlenítést.

Ködgenerátoros fertőtlenítés Nanosept fertőtlenítőszerrel
Ködgenerátoros fertőtlenítés Nanosept fertőtlenítőszerrel

Extrémtakarítás /előtt

www.cleanandgo.hu extrém takarítás extrém takarítás/előtte

Extrém takarítás /utána

extrém takarítás/utána