Pénz vonzása 6 lépésben

Pénz bevonzása:

Már kisgyerekként is mindenki olyan szupererőről álmodozott, amivel gondolataink, kívánságaink azonnal valósággá válnak. Felnőtt korban viszont rájöhetünk, hogy ez nem is akkora butaság, és ha nem is azonnal valósulnak meg gondolataink, de ha kitartunk mellettük, előbb-utóbb kézzelfoghatóvá válnak. Ennek az egésznek a neve pedig nem más, mint a Vonzás Törvénye.

A Vonzás Törvényének segítségével szinte bármit megvalósíthatunk az életünkben, csupán folyamatosan és tudatosan kell foglalkoznunk az adott dologgal, úgy, hogy közben pozitívan állunk ahhoz, hogy meg is tudjuk valósítani.

Akár pénzügyeink stabilizálására is fordíthatjuk a Vonzás Törvényének energiáit, csupán néhány dolgot kell szem előtt tartanunk.

1. Először is légy pontosan tudatába annak, hogy mit szeretnél

Fontos, hogy elég időt szánj arra, hogy eldöntsd, mit akarsz elérni. Pontosan határozd meg szándékaidat és azt is, hogy milyen összegre lenne szükséged és azt mire akarod felhasználni.

2. Élj a vizualizáció technikájával

A vizualizáció az egyik legerőteljesebb módja annak, hogy elménket és érzelmeinket egy bizonyos dologra hangoljuk. Ha képes vagy lelki szemeid előtt látni azt, amit el akarsz érni sokkal könnyebben bevonzod az életedbe. Ha több pénzre lenne szükséged, képzeld el, hogy hozzájutsz, és sikerül a birtokába jutnod. Akár egész kis részletekig is elképzelheted, hogy mire költenéd, mennyit tennél félre belőle.

3. Feledkezz el a korlátokról

Nagyon sok ember egyből negatív érzelmeket társít a pénzhez, hiszen nap mint nap azért kelünk fel, megyünk dolgozni, hogy pénzt keressünk, és ez sokakban frusztrációt szül. Namármost, nem vonzhatsz be olyan dolgot az életedbe, amihez negatív sztereotípiák kötnek. Próbálj jó érzéseket táplálni a pénz felé.

4. Koncentrálj a gazdagságra, bőségre

A következő pár hétben tudatosan koncentrálj a bőségre. Vedd számba a már meglévő pénzedet és adj hálát azért, hogy idáig ennyit sikerült összegyűjtened. De ne csak a már meglévő pénzösszegért légy hálás, hanem az otthonodért, autódért és az összes olyan tulajdonodért, amely a kényelmedet szolgálja.

5. Irányítsd az érzelmeidet

A vagyon és a bőség teljesen már érzéseket ébreszthet egy emberben. Te hogyan éreznéd magad, ha többet nem kellene aggódnod az anyagiak miatt? Próbáld megtartani minél tovább ezt az állapotot, azokat az érzéseket, amiket akkor tapasztalsz, mikor arra gondolsz „tehetős vagyok”.

6. Ne gondold túl a dolgokat

Az egyetlen dolog, ami szabotálni tudja a Vonzás Törvényének működését, azok a saját gondolataid. Nem szabad túlgondolnod és benne ragadnod egyes félresikerült szituációkban. Bízz az Isteni és az Univerzum energiáiban, mert a befektetett erőfeszítéseid kifizetőnek.

Élj úgy, mintha mindened meglenne!

Sokan azzal rontják el a bevonzást, hogy a hiányérzetet erősítik. Azt, hogy nincs. Pedig pont az ellenkezőjére van szükség. Gondolj csak bele, mikor felteszed ironikusan a kérdést, hogy „Miért a gazdagnak jut, akinek már neki úgyis van?” Mert a bőséget nem fejadagra mérik. Mindenhova megy, bárhova eljuthat a bőség energiája. Aki úgy van vele, hogy neki úgyis van, még többet kap! Aki szerencsésnek tartja magát, szerencsés is lesz! Érted már a lényeget? Pozitív megerősítésre van szükség! Képzeld el minden nap akár meditációban, sőt, élj úgy, mintha mindened meglenne, semmiből sem szenvednél hiányt, bármit megtehetnél és elkezd hozzád áramlani a bőség!

 Használj bőséget bevonzó tárgyakat!

Tengernyi ismert bőségvonzó tárgy létezik. Legyen piros és nagy a pénztárcád, hogy sok pénz férjen bele. Díszítsd otthonodat  szerencsehozó elefánttal, patkóval, nagyhasú-nevető Buddhával, szerencsekövekkel, meg amivel csak akarod. Nem szabad megfeledkezni a szerencsét hozó növényekről sem, mint például a korallvirág az ablakban, majomkenyérfa, citrom- meg narancsfa, bambusz. Persze nem kell ízléstelenül elárasztani az otthonodat az összes létező pénzvonzó kellékkel, ha nem akarod, de ízlésesen össze válogathatsz magadnak annyi és olyan bőségvonzó eszközt, amilyet csak szeretnél!

Próbáld ki a Feng Shuit!

Ha már előbb szó volt a Feng Shui kellék használatáról, akkor mi lenne, ha eleve megfenghsuiznád a lakásodat? Szakkönyvek tárháza van arról, hogy mely bútorokat, tárgyakat, hova érdemes tenni a lakásban ahhoz, hogy szabadon áramolhasson feléd a bőség. Készíts magadnak bőségsarkot otthonod  gazdagság, illetve anyagi javak területén, amit a bejárati ajtótól a legtávolabbi bal sarokban találsz. Például ha ide teszed a bőségvonzó tárgyakat, már egyenesen dől is hozzád a szajré!

 Mantrázz!

A mantra tulajdonképpen egyfajta mágikus ima. Minél többször ismételed, minél nagyobb átéléssel, tűzzel, hittel, annál nagyobb sikered lesz benne! Használhatsz már meglévőt, mint amilyen ez a hindu mantra: „Ganésha Isten előtt fejet hajtok, a segítségével most  minden akadályt elhárítok, bőséget és pénzt az életembe bevonzok.”

De akár saját mantrát is kitalálhatsz. Gyújts gyertyát, meditálj kicsit, lazulj, mondogasd a mantrádat és vizualizáld, hogy meg van mindened, nem szenvedsz hiányt semmiből, vagy azt, amire vágysz.

Nem lehet helye a kételynek!

Ugyanis aki eleve kételkedve áll a mantrához vagy magához a bőség bevonzásához és azt mondja „úgy sem fog sikerülni” vagy „miért pont nekem sikerülne”, annak nem is fog. Teremtő folyamtoknál tilos a kételkedés, mert azzal blokkolod a feléd áramló erőket. Ha nem jön össze elsőre, mert te azt kívántad, jöjjön össze az a szuper állás, aminek az interjúján tegnap voltál és mégsem kaptad meg, akkor gondolj arra, nem az volt a tiedé, egy még jobb állás vár rád, ami majd meghozza a bőséget!

 Ne csak a pénzre utazz!

A bőség és a jólét alapja nem közvetlenül a pénz, hanem az esély, a lehetőség, amivel a pénzt megszerzed. Ilyen lehet a nyertes kaparós sorsjegy, a sikeres ingatlaneladás vagy befektetés, az előléptetés, a plusz munka, a fényes karrier. Tehát ne arra számíts mindjárt, hogy az Ég hozzád vág egy puttony pénzt dicséretül, mert pozitívan tudtál gondolkodni. Bár ki tudja, akár ez is megtörténhet! De inkább arra számíts, hogy a lehetőséget tolja eléd, amivel pénz szerezhetsz, amivel elérheted a vágyaidat! Viszont ezeket még csak nem is kell feltétlenül neked megmondanod, hogy „Te, Univerzum, adj má’ nekem jól fizető állást!” Szó se róla, kérheted konkrétan is az Univerzum segítségét, de meg is hagyhatod neki a kivitelezést. Elvégre a végeredmény számít, nem igaz?

Adj, hogy kaphass

Szó volt már az univerzális törvények használatáról, hát itt van az Adok-Kapok Törvénye is. Ha kapni szeretnél, adnod is kell. Illetve add azt, amit te is kapni szeretnél. Ezzel el is mondtam mindent. Légy nagylelkű másokkal, merj néha önzetlenül adni. Nem csak pénzt, hanem ételt, szeretetet, a ruhatárad egy részét, amit nem használsz, a megunt cuccaid, bármit, amit képes vagy szívből adni. Így nem csak az Univerzumtól kaphatsz segítséget, hanem akár a környezetedtől is, amikor neked lesz rá szükséged!

A mantra is segít

Az alábbi mantra ismételgetésével bárki sikeresebb és boldogabb lehet. Elérhető vele például az, hogy sok pénze legyen, segítőket vonzhat be az életébe, jól alakul a vállalkozása, stb. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy fehér papírra a következő szöveget felírni, és minden este elalvás előtt felolvasni. Na és persze hinni is kell benne.

„Csakis jó dolgok történnek az életemben. Minden célomat elérem, azonnal és erőlködés nélkül. Kudarc nincs, csak késlekedő siker. A pénz folyamatosan áramlik hozzám. A pénz, amit kiengedek az áramlásba, megsokszorozódva tér vissza hozzám. Nyertes vagyok, sikeres vagyok. Amit a jóisten megtesz másokért, értem is megteszi, sőt még többet is.”

Gyertyával fokozható a hatás

Ha valamit nagyon szeretnénk elérni, és bele tudjuk élni magunkat, hogy mindez meg is történik velünk, akkor jöhet a mágia. Vágyunk tárgya lehet bármi: több pénz, tökéletesebb párkapcsolat, gyógyulás egy betegségből, egy új autó, vagy hogy feljebb lépjünk a karrierünkben. A lényeg, hogy a kívánságot pontosan kell megfogalmazni.

Ezek után nincs más dolgunk, mint hétfőn este tíz után meggyújtani egy szál fehér gyertyát (mécses nem jó), azután rákoncentrálni a kívánságra és végigégetni a gyertyát. Nem is kell feltétlenül ott ülni mellette. Aki hisz benne, annak a kívánsága teljesülni fog.

Pénzt húzó béka
Bőség

Pénzből sosem elég

A pénz az a kapocs, ami a legtöbb vágyunkat összeköti a megvalósulással a mai fogyasztó orientált társadalmunkban. Akinek kevés van belőle, az sokra vágyik, akinek meg már sok van, az még többre. Van is egy olyan mondás, hogy a pénz sosem elég. Sokak szerint ez túlzás, de tény, hogy elég erősen motiválva vagyunk, hogy minél többet keressünk meg belőle.

Segíthet a pénz bevonzásában az is, ha
* látjuk magunkat sok-sok pénzzel, körülvéve, elégedetten. Használd a mágiát.
* látjuk amint pénz áramlik hozzánk pozitiv módon (tehát nem rablással, stb.).

Nem szabad megelégedni a kevéssel, mert az oda vezet, hogy még kevesebb pénzünk lesz, és ha netán haragszunk a pénzre, amiért máshoz került, jobb ha elkezdjük szeretni, mert akkor hamarabb megtalál minket.

Pénzszerző varázslat

Hozzávalók:
1 db olyan színű gyertya, mely megfelel a saját csillagjegyének, 1db zöld gyertya és 2db különböző pénzérme (lehetőleg a legnagyobb és a legkisebb értékű)

Gyújtsd meg a zöld gyertyát, tedd magad elé, a bal oldaladra. Majd gyújtsd meg a saját jegyednek megfelelő színűt is, és helyezd el jobbra. A két gyertya közé tedd a két pénzérmét. Mialatt a gyertyák égnek, gondolj arra az összegre, amelyre szükséged lenne, és közben jelen időben éld meg a következményeit is. Hagyd a gyertyákat 15 percig égni, utána oltsd el először a saját jegyedét, majd a zöldet.

Csillagjegyek és gyertyáik

Kos – vörös, Bika – halványpiros, Ikrek – sárga, Rák – ezüst, Oroszlán – arany, Szűz – barna, Mérleg – világoskék,Skorpió – bordó, Nyilas – sötétkék, Bak – sötétzöld, Vízöntő – narancs, Halak – világoszöld